Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sknera

jak zaoszczędzić?

Polecane posty

Fakt, dziecku wszystko jedno, czy jeździ bryką za 200 czy za 2000 :) Może trochę różnicy robi osobie pchającej ten wózek - ach te spojrzenia innych matek i babć na spacerach ;) Ale jak rozleci się wózek za 200 zł - trudno. Jak rozleci się taki za 2000 - to jest ból. Acha - druga strona medalu - takie droższe wózki, \"markowe\" ;) podobno łatwiej potem sprzedać.

Gość taka rożnica
jak miedzy trabantem a bmw :-D

Gość tralalalalalalalalalalalalala
a czy dziecku zoi roznice ze kupisz wozek uzywany? nie za 1000 tylko za 500 czy nawet taniej? i tak za dwa lata juz go bedzie mozna sobie w d... wsadzic

Gość a dzieku napewno potrzebny
Uzywany z komisu to nie bardzo, ale od kogoś z rodziny czemu nie? To samo tyczy się ubranek. Po co mam kupowac nowe jak dostał dwa kartony ubranek w świetnym stanie po dziecku kuzynki? kupuje tylko to co potrzebne. Tylko buty powinny być nowe.

aha dobrym pomyslem tez jest jak odwiedzaja was goscie to ustalcie z nimi zeby lepiej kupowali np pieluszki niz zabawki a jak ubranka to wieksze oczywiscie:) Moj kuzyn jako ojciec chrzestny kupił małej złoty medalik, koperte z kasa i 10 opakowań pampersów. Okazalo sie że chlop mial niezly pomysl i rodzice najbardziej ucieszyli sie z Jego prezentu:P

Gość a skarpety
po bracie, a majtki po siostrze. Susze pampersy żeby dla następnego dzieciaka były :-D

Ja kupiłam nowy wózek (bebyactive) za 630 zł. Może nie jest jakimś cudem techniki, ale jest nowy, ładny (czrwony-ecru), 3-funkcyjny, ale przede wszystkim niedrogi. Dziecko i tak za chwilę zacznie chodzić w wózku długo nie da się utrzymać. Lubię mieć dobre jakościowo rzeczy i wychodzę z założenia, że jak ma się nie wiele pieniędzy to nie stać na byle, co (bo zaraz się popsuje), ale wózek za 2000 to dla mnie przesada.

Ja mam wozek po corce brata i jest calkiem calkiem. Po prostu cdrosówka, wszedzie nim wjade. Moj brat zaplacil za niego 1500.