Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 matrunia21

problem z facetem , mo偶e wy go zrozumiecie

Polecane posty

Go艣膰 matrunia21

Spotyka艂am sie z pewnym niedawno poznanym ch艂opakiem , m贸wi艂 ze mu sie podobam itd. by艂o Ok spotykali艣my sie co prawda rzadko bo mam ma艂o czasu , pisa艂 smsy , itd. a ostatnio w og贸le sie nie odzywa , nie wiem przesz艂o mu ?? ju偶 mu si臋 nie podobam ?? ,chyba nie chodzilo mu o sex bo do 艂贸偶ka to raczej nie pr贸bowa艂 mnie zaci膮gn膮膰 chocia偶 juz sama nie wiem , ale na odmienne by艂 strasznie zazdrosny o r贸偶nych moich koleg贸w. Dziwny facet , nie rozumie , czasami napisze smsa ale spotkania nie proponuje , i o co mu chodzi ??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 偶eby艣 Ty przej臋艂a inicjatyw臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matrunia21
Kurde no i w艂a艣nie ostatnio te偶 tak pomy艣la艂am, 偶e mo偶e si臋 wkurza 偶e nie mam dla niego czasu, i napisa艂am 偶e mo偶e si臋 spotkamy on Ok i si臋 um贸wili艣my, zrobi艂am tak ju偶 2 razy. A on to tylko smsy umie pisa膰 ?? ja ju偶 mu na pewno nic nie napisze o spotkaniu, nie jestem jaka艣 nachalna , jak si臋 nie chce spotka膰 to nie .Nie mam poj臋cia, o co mu mo偶e chodzi膰 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 for贸贸贸mowicz
mo偶e znudzi艂o go to, 偶e tak rzadko masz czas i szuka sobie innej, kt贸a ma wi臋cej czasu a jak znajdzie to i smsy przestanie do ciebie wysylac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rety rety
To napisz mu ze zdecydowanie wolisz interpersonalny kontakt niz taki wirtualny moze to da mu do myslenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 for贸贸贸mowicz
a moze nie jest pewny czy mu sie podobasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zbytdobryzebygokochac
daj spokoj niech pojdzie swoja droga nikt go rzeciez nie zatrzyma jak nie chce, a jesli chodzi i inicjatywe to musi ona od kogos wyjsc. Po 1 spotkaniu od ciebie, a potem od niego, tak sobie mysle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matrunia21
Nie ,nie o to chodzi 偶e ja chce go zatrzyma膰, nie jestem w nim zakochana , kr贸tko si臋 znamy , tylko nie rozumie takiego zachowania , jak nic nie chce to niech do mnie nie pisze , a on pisze jakby nigdy nic , buziaczki itd. a spotka膰 nie wiem sie chyba nie chce .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matrunia21
nie jest pewny czy mu si臋 podobam ?? spotkali艣my si臋 ju偶 z 10 razy alebo i wi臋cej , wi臋c kiedy mjia艂by by膰 wreszcie pewny :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matrunia21
sorry "mia艂by" , i "albo" mia艂o by膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matrunia21
Prosz臋,porad藕cie mi, on nic nie chce tak, bo inaczej to chyba by sie tak nie zachowywa艂 :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masz racje dziwny koles ja mam
podobnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masz racje dziwny koles ja mam
martunia a jak mu napisalas zebyscie sie spotkali to co on na to ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matrunia21
napisa艂am mu a on 偶e jasne , i sie spotkali艣my , by艂o fajnie , normalnie , jak zwykle , a teraz znowu to samo , :-( naprawde nie wiem co o tym my艣le膰 :-( :-( :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kopec
mo偶e szuka innej a kontaktu nie urywa tak na w razie czego .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marunia21
tak my艣licie , kurde to nie mo偶e napisa膰 偶e nic nie chce , ja bym tak zroibi艂a .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marunia21
zrobi艂am mu obciag z po艂ykiem wg zasady - na 3 randce..moze to go zniecheci艂o.....ale sexu nie bylo....:(

Udost臋pnij ten post