Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Zasmucona bardzo*23

numer telefonu innej w jego kieszeni......

Polecane posty

Go艣膰 Zasmucona bardzo*23

w艂a艣nie bra艂am rzeczy do prania,wzi臋艂am jego robocze spodnie i przeszuka艂am kieszenie (zawsze to robie,on o tym wie). i znalaz艂am numer do jakiej艣 Magdy!!!! nie ma kole偶anki o takim imieniu,poprzednio pra艂am te spodnie tydzei艅 temu i nic tam nie by艂o takiego :-( mieskamy razem rok i zawsze by艂o ok. jest艣my szcz臋艣liwi razem. Marcin wr贸ci do domu za godzin臋, mo偶e dwie - pojecha艂 do rodizc贸w w wolny dzie艅 - a ja si臋 smuc臋. co mu powiedie膰, zapyta膰 o to czy numer wyrzuci膰?????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zadzwon i zapytaj kim jest

Udost臋pnij ten post

niech sam sobie pierze gacie to nie bedzie problemow zawsze to powtarzam :P a tak na powaznie, to moze to jakies klientka? moze przelozona?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zadzwon do niej
i spytaj czy mozesz z nim rozmawiac. :P ale z zastrzezonego numeru :P

Udost臋pnij ten post

zadzwon, przestaw sie i powiedz ze znalazlas w domu numer do niej i nie pamietasz w jakiej sprawie mialas zadzwonic, ze nie kojarzysz, i kim jest? :) jak chlopak bedzie sie czepiac to powiesz ze znalazlas numer w lazience na podlodze i nie bylas pewna czy to nie jest twoja fryzjerka :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zasmucona bardzo*23
chyba wy艣l臋 smsa z mojej kom贸rki. udam,偶e pisze do kogo艣 znajomego,jaie艣 pierdo艂ki,ciekawe co ona odpisze. ale w sumie to niczego niew wyja艣 ni.............

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂opiec....
no bez przesady chyba no! my艣la艂臋m, 偶e to ja ejstem przewra偶liwiony A tak na serio to rozumiem, 偶e to mo偶e by膰 smuc膮ce ale chyba najlepiej jego o to spyta膰. No oczywi艣cie je艣li on nie jest typem osobnika kt贸y na ka偶de takie pytanie reaguje z艂o艣ci膮. No a jesli jest to delikatnie zapyta膰. Z reszta tak czy wak trzeba delikatnie zapyta膰. Przecie偶 to nawet przyjemno chyba mo偶e by膰 dla ch艂opaka, 偶e dziewczyna jest o niego zazdrosna. Chyba ze jemu nie zalezy na tobie. Z reszta nie wiem ja tam bym chcial zeby ktos byl o mnie zazdrosny a jesli nie mialbym nic na sumieniu to bym sie napewno nie denerwowal i udzilil wyczerpujacych szczerych informacji o tym numerze. Ale rozni sa ludzie, niektorzy nie maj膮 we zwyczaju rozmawia膰 o wszystkim otwarcie i lubi膮 si臋 k艂贸ci膰. Ja takich nie lubie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moim zdaniem __________
Nie pisz tylko zadzwon! po glosie poznasz wiecej , sms jest przemyslany!!!

Udost臋pnij ten post

to napisz "czesc tu ja marcin spotkamy sie jutro? buziaki" zobaczysz co odpisze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂o matko 艣winto
a sk膮d wiesz, 偶e jest to numer innej koniety? mo偶e oskar偶asz go bezpodstawnie?:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ale masz problem
A jak on jest teraz z nia i ona pokaze sms z Twojej komorki ? Zadzwon ale tak zeby nie widziala numeru ...

Udost臋pnij ten post

no skoro podpisane MAGDA :O glupia jestes o matko swieta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no jasne...
bo przeciez numer do innej kobiety oznacza, ze na pewno jest ona jego kochanka, chce Ci go odebrac, albo lepiej, oboje planuja jakby sie tu ciebie pozbyc i mysla nad zleceniem morderstwa :P Moze to jakas znajoma, moze kolezanka z pracy? Poczekaj az przyjdzie i zwyczajnie zapytaj o to JEGO. I nie tworzmy od razu teori spiskowych ani najczarniejszych srenariuszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no jasne...
bo przeciez numer do innej kobiety oznacza, ze na pewno jest ona jego kochanka, chce Ci go odebrac, albo lepiej, oboje planuja jakby sie tu ciebie pozbyc i mysla nad zleceniem morderstwa :P Moze to jakas znajoma, moze kolezanka z pracy? Poczekaj az przyjdzie i zwyczajnie zapytaj o to JEGO. I nie tworzmy od razu teori spiskowych ani najczarniejszych srenariuszy.

Udost臋pnij ten post

no skoro podpisane MAGDA :O glupia jestes o matko swieta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie dzwon do niej
nie wiadomo kto to, mozesz niepotrzebnie narobic wstydu lub klopotow chlopakowi, jesli to np jego szefowa:O najbezpieczniej bedzie jego o to spytac....na pewno to jakas kolezanka nowa z pracy np;) jesli nie ma nic na sumieniu to Ci o niej opowie bez nerwow;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moim zdaniam
kartk臋 z numerem zachowa膰, nic nie m贸wi膰 i patrzy膰 jak on si臋 zachowuje. Czy jest zaniepokojony, czy szuka tej kartki, czy o ni膮 zapyta. Jego nie pyta膰 o nic, bo zwyczajnie mo偶e sk艂ama膰. Troszk臋 cierpliwo艣ci. G艂upio si臋 zb艂a藕ni膰, je艣li to nic wa偶nego, a je艣li co艣 wa偶nego, poznasz to po nim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trudne pytanie
wlasnie, schowaj kartke moze zapyta czy nie widzialas kartki z numerem do magdy i powie kim byla

Udost臋pnij ten post

Wy macie jak膮艣 paranoj臋? Dlaczego od razu zak艂adacie najgorsze i robicie dziewczynie wod臋 z m贸zgu. Nie rozmawiaj, nie pytaj, pewnie to kochanka....przecie偶 to idiotyczne:o Zasmucona bardzo*23-------> zwyczajnie go zapytaj, nie denerwuj si臋 tym co tu pisz膮. Porozmawiaj z nim a zobaczesz 偶e wszytsko si臋 wyja艣ni. Je偶eli w zwi膮zku ma by膰 szczero艣c to nie mo偶na robi膰 takich podchod贸w. A je偶eli nawet (hipotetycznie) sk艂amie to chocia偶 Ty nie b臋dziesz sobie potem mog艂a zarzuci膰 durnego, dziecinnego zachowania. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale...
...napisz nam co on odpowiedzia艂 , i w jaki spos贸b ??

Udost臋pnij ten post

Dlaczego podejrzewasz od razu najgorsze? Przeciez mogl mu byc potrzebny czyjs numer to go zapisal, co za roznica czy to kobieta czy mezczyzna, czlowiek kontaktuje sie z przedstwaicielami obydwu plci. Nie bierz sobie tego za bardzo do glowy, moze to jakas ksiegowa, pani w szkole, bibliotece, kolezanka, ktora ma mu pozyczyc notatki, dziewczyna kolegi, jest 5 milionow mozliwosaci, po co od razu zakladac ta najgorsza, dzwonic, robic z siebie nawiedzona zazdrosnice. Najlepiej sama go zapytaj i nie martw sie na zapas :) Poza tym, wydaje mi sie, ze jezeli ktos ma kogos na boku, to nie musi jego numeru zapisywac na kartce, bo go dobrze zna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozesz te偶
zadzwoni膰, powiedzie膰, 偶e wyci膮gne艂a艣 kartk臋 przed robieniem prania i czy to wa偶ne czy mo偶na wyrzuci膰;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulalala
Ja tez tak mialam najpierw zastrzez nr. nastepnie napisz smsa w jego imieniu np.co slychac jak tam itp. u mnie to od razu wszystko wyjasnilo

Udost臋pnij ten post

Ja bym narazie nie pisa艂膮 i nie dzwoni艂a, tylko poobserwowa艂a jego... ewentualnie jak tak bardzo niecierliwaa jeste艣 i chcesz wiedzie膰 juz, to zadzwoni膰 z zastrz臋偶onego numeru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapyta艂a艣 go
co powiedzia艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zasmucona bardzo*23
to by艂a prowokacja wy stare panny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zasmucona bardzo*23
ale zescie sie da艂y nabra膰 g艂upie naiwniary!

Udost臋pnij ten post

gdyby to byla kochanka, to dawno mialby jej nr zapisany w komorce, a nie na zadnej kartce ;)

Udost臋pnij ten post