Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny z klasy

help-nie mamy pomyslu na prezenty dla chlopakow z klasy!

Polecane posty

Gość korniszonek
a , to mi przypomniało - ten sam koleś poszedł na imprezę , na osiemnastkę do jednej koleżanki , a że z kumplami uwazali , że l.aska śmierdzi , to dali jej antyperspirant z instrukcją obsługi; bardzo zabawne , zważywszy na to , że dziewczyna miała problemy z hormonami i stad ten niemiły w zapachu pot , a myc myła się jak każdy inny człowiek

mozna im dac tak na smiesznie - po baloniku; dodatkowo kazdy dostanie guzik z petelka oraz fige z makiem. Zeby im az tak bardzo przykro nie bylo; mozna dorzucic troche slodyczy. mozna tez kupic 11 roznych warzyw albo owocow - ale powybierac jakies dziwne i przerosniete okazy. dla kazdego co innego - moze sa jakies wspomnienia; skojarzenia; zeby bylo latwiej. do kazdego mozna tez doczepic karteczke z indywidualnym jakims opisem. zyczenia; albo jakis cyctat na temat.. zeby bylo smiesznie. powinni docenic inwencje; a i koszt maly pozrawiam

Gość dziewczyny z klasy
myslimy, ze dzieki wam co nam sie uda wymyslic... lol

Gość owieczka_welniana
ananasa i kupon lotto

Gość pranie wstępne
pamietajcie , że w klasie będzie obecna Pani Wychowawczyni

Gość prosbe
a może dajcie im wasze foto jakies takie fikusne? grupowe oczywiście ;P

hmm...ja w 7 klasie podstawowki tez kupilem dziewczynom ciekawe prezenty na dzien kobiet. otoz wpadlismy z chlopakami na genialny pomysl, ze kupimy dziewczynom po kwiatku i paczce czeskich lentylek (takie cukiereczki)... nastepnie wybierzemy rozowe lentylki i zastapimy je identycznie wygladajacymi tabletkami na przeczyszczenie... chybe nie musze mowic, ze mielismy przesrane...

Gość ja cie jebe
lesne mruczenie ale sie usmiałem to ty facet jestes w ogole???????????????????????

Gość dziewczyny z klasy
tym razem wystepuje sama, bo kolezanka oczywiscie u siebie w domu.podoba mi sie pomysl z ananasem!ktos pytal comy dostalysmy od nich ... wiedzmy na miotlach.no ale w zeszlym roku dalysmy i kosciotrupy swiecace(to nie byl moj pomysl!) wiec sie odwdziecyli! zaraz szkola, ale wroce jesli nie bedzie za duzo zadane!

Gość gość
Wrzuć mu zwiędłe kwiaty do plecaka! XD Ja z koleżankami wszystkim chłopom z klasy tak zrobiłyśmy ;') Kto by się nie ucieszył z kwiatuszków? ~`Smoczyca