Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny z klasy

help-nie mamy pomyslu na prezenty dla chlopakow z klasy!

Polecane posty

Gość dziewczyny z klasy
biesiada, a pozniej ostre dymansko.

Gość mozna by np
albo kupcie im zwykłe bazarowe bokserki, takie z roznymi rysunkami, koszt ok 7 zl

Gość dziewczyny z klasy
ok, sory, to wyzej to ja, juz nie bede :(

Gość lipidia
my zdązyłysmy, tylko radzę się przygotować na teksty: niedobre, gdzie salmonella, zaraz się pożygam , mulące jakby , ochydne ...niema to jak chłopcy docenią nasze wysiłki:P:D

Gość dziewczyny z klasy
no wreszcie jakies pomysly i normalni ludzie!ale prosimy o wiecej!!!

Gość dziewczyny z klasy
znow jakis debile sie pod nas podszyl.ale beznadziejny typ

Gość BNPR
my to na dzien chlopaka zawsze dostawalismy cukierki :/ Nic sie naszym dziewczynom nie chcialo wymyslac.

Gość korniszonek
więc może same nie róbcie programu w swoim wykonaniu , tylko przygotujcie konkursy , na jakiegos mistera universum albo cos takiego - i niech oni pokażą , co umieją (obierac ziemniaki , tańczyć jezioro łabędzie w spódniczkach , przechodzić pod poprzeczka jak w limbo) :P wy za to przygotujcie "biesiadę" :)

Gość lipidia
BNPR>> a wy co nam dajecie?? lizaki albo zwykłe długopisy takie za 10gr 1:P albo tak tez ssię zdazyło:D zapomnieli i z klasowych 2 paczki duzych laysów kupili w sklepiku szkolnym i wsypali do miski>...

Gość dziewczyny z klasy
ha ha , juz sobie ich wyobrazamy!!!!byloby super gdyby udalo sie ich na to namowic ale te muły tylko zepsuja zabawe...

Gość lipidia
widzę ze moja biesiada się przyjęła:) korniszonek>> ja chodzę do 3 kl i wiem ze zaden w 2 ani tymbardziej w 3 nie zatańczyłby czego kolwiek a juz wogóle w spódniczkach...nie przejdzie...

Gość lipidia
co to jest celofan? ostatnio miałam na fizie o tym zadanie i nie wiedziałam co to, takie aluminium jakby czy co??

Gość korniszonek
chodzi mi o to , żeby oni mieli wkład do tej zabawy , bo jak dziewczyny się wysilą , a oni nic nie będa przy tym musieli zrobic , to powiedzą "kicha" i na tym sie skończy - choć może się i będzie podobało - ale to "obciach" pochwalić - fajniej jest powiedzieć , ze było do dupy; dlatego lepiej , żeby oni też w tym mieli swój udział - wtedy już nie będzie taka "kicha"; jak się umiejętnie dobierze grupy - tzn. tak , żeby w każdej grupie był jeden gosciu z poczuciem humoru i nie taki zesztywniały - to pójdzie; no i niech nie muszą nic robic indywidualnie , to za duży stres :) wszystko w trójkach - czwórkach

Gość BNPR
lipidia -> kwiatka :) Chyba przyznasz, ze bylabys zadowolona :D

Gość korniszonek
hehe celofan na fizyce ;) a o czym była lekcja ?

Gość lipidia
korniszonek>> o falach, lambdzie:)

Gość korniszonek
🌼

Gość dziewczyny z klasy
korniszonek, fajny ten twoj pomysl! pogadamy jutro z reszta dziewczyn i sie zobaczy!

Gość lipidia
Bnpr>> heh i jeszcze sztucznego coo? skąd ja to znam:P

Gość dziewczyny z klasy
ale czy mas zktos pomysl zeby cos kupic ?za ok 5-6 zl na glowe?

Gość dziewczyny z klasy
do gory

Gość lipidia
a tak na P.S.`ie teraz dostaną czekolady z biedronki za 1,20hehe nie bedziemy się wysilały ...... bierzemy z nich przykład:)

Gość korniszonek
nie zapomnę , jak raz , w pierwszej albo drugiej klasie liceum , wylosowałam jednego kolsia na mikołajki; tam już czlowiek jest o te 2 lata starszy niż u was w klasie , ale ten pajac to akurat był rozpieszczony jedynak i u niego ten dziwny okres przeciagnął się aż do matury. Wiedziałam , ze jemu zawsze nic nie pasuje , więc kazałam koleżance go wypytać , co on by chciał. No to powiedział że nic nie chce , a właściwie to chce - kasetę. Więc kupiłam mu tę kasetę , ale że do 10 zł jeszcze sporo brakowało , to do tego dodałam delicje , jakis notes czy nie pamietam co - takie tam drobiazgi , co to ani ziebia , ani grzeją , ale są dosć praktyczne. No ten buc wyjął kasetę , a resztę pchnął przed siebie ze słowami , że on to delicji nie lubi , a ten szajs to mu po co - to koledzy mu powiedzieli "nie chcesz? to ja sobie wezmę". I sobie wzięli , dobrze , że ktoś miał z tego pożytek , ale byłam zła i było mi po prostu przykro. W drugiej klasie liceum niestety takich chłopców jest chyba jeszcze wiecej , choc to też zależy od wychowania

Gość korniszonek
gimnazium miało bnyc , nie liceum

Gość korniszonek
gimnazjum , przepraszam :X

Gość czlowiek____
"ale czy mas zktos pomysl zeby cos kupic ?za ok 5-6 zl na glowe?" Piwo oczywiście!!! A nawet dwa :p

Gość lipidia
qmpelka dostała właśnie od kooesia"z poczuciem humoru" tabletki na odchudzanie i hervate przeczyszczającą , gdy dawał mówił: oooo widzę ,ze się bardzo przyda...

ja pamiętam na mikołajki też wylosowałam takiego jednego chłopaka, a że mi się podobał, to chciałam mu ładna paczkę zrobić... ale sie dowiedziałam, ze on chce tylko słodycze, to kupiłam cały koszyk słodyczy i do tego takiego pajaca śmiesznegoz porcelany, bardzo mu się podobał prezent, ale powiedział ze zamiast tego pajaca z porcelany wolałby więcej słodyczy :O

Gość lipidia
człowiek__ o to by im się najbardziej spodobało:) tylko jak to dać na wychowawczej?:PP