Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

igrek - właśnie , równierz tak myślałam . Jak tak może być jak robiłam bete to była niska , a tu raptem tydzień po @ wynik jest 3,5 . Wkurzyłam sie tym nie samowicie , czy to jest normalne ? Ja jak robiłam bete to weszły jeszcze kilka dziewcząt i równierz robili bete , a te panie pielęgniarki które pobierali krew byli zakrecone . Jestem strasznie wściekła , bo nigdy nie mniałam takiego samopoczucia po nieudanym transferze jak teraz .

Lato - - to może ty powtórz jeszcze raz ta betę albo chociaz zrub sobie jakiegoś sikańca chociaż tym to ja w ogóle nie wierzę. Ja gdybym nie zrobiła najpierw bety to na podstawie sikańca nigdy bym nie powiedziała ze jestem w ciąży. T 2 kreska była tak blada ze ledwie widoczna. Ale byś nam ty zrobiła niezłą niespodziankę jak by się okazało że jednak Ci się udało :) Było by suuuuuuuper

igrek - ja jak mniałam poronienie to poroniłam w 7 tygodni ciąży , a była to ciąża blizniacza . Poprostu jednego dnia zobaczyłam w toalecie na majtkach kilka kropli krwi , pózniej pojechałam szybko do novum na wizyte i td . Po zrobieniu usg ,dr zobaczyła , że serduszka dzieci nie biły ,jeszcze moja dr wzieła mnie do dr Zamory , żeby on swoim fachowym okiem potwierdził . Tylko usłyszałam przykro mi bardzo .................... Czyli moja ciąża obumarła , więc jak już pisałam wsześniej dostałam tabletki dopochwowe na samoistne poronienie .Po ich braniu nie dobrze mi było , a pózniej dr mi kazała zrobić i HCg w ciąż było wysokie . Pózniej tylko dostałam skierowanie do szpitala na wyłyżeczkowanie . Pózniej szpital i td , a pózniej okazało się że znów mam polipy . Wyniki badań równierz były do du....py . A co leków stymulujących to przytyłam sporo po nich . Okropne te zastrzyki , brzuch mniała wielki jak bym była w 4 lub5 miesiącu ciąży . Nie da się tego opisać .

szczęśliwa mama 81 - mi sikańce wogóle nie wychodzą i w nich juz nie wierze , jak robię to tak tylko dla frajdy . A ten rzuch nadal mnie pobolewa , piersi mam nabrzmiałe i tak mi pulsują . A przecierz ja różne takie ciężkie prace ogrodnicze wykonywałam . Jutro wszystko będzie wiadomo . Bo je się , żebym tylko w szpitalu nie wyłądowałam . W żucę na wszelki wypadek do samochodu szlafrok kapcie td . Nic nie wiadomo , co może człowieka spotkać , i nie chcę być zaskoczona. I jeszcze mnie taka zgaga męczy , kurcze czy ten pech moze mnie opuscić wreszcie ?

Czekam powiedział mi tylko poprzednim razem jak czekał na wynik że nie powie mi przez telefon łobuz jeden.

Ano właśnie ewuś74 - tak to już jest, że życie jest niesprawiedliwe i musimy walczyć wciąż w nim.:/

Dzwoniłam , pojechał na cmentarz zapłacić za dzierżawę za grobowiec. Kazali mu podjechać za chwile , bo jeszcze nie zrobili. Czekamy...