Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BadBoySzczecin

Oceńcie tego penisa!

Polecane posty

Gość a ja mogę prosić
Bad Boy, z ciekawości, ile masz lat?

Gość tysiek
ja tez poproszę djustynad@wp.pl

Gość tez bym sobie popatrzyla i
i oceniala. jestem surowa w ocenacha sle skoro chcesz.. moj mail fr.kasia@op.pl

Gość a ja mogę prosić
widzisz :) niepotrzebnie się martwiłeś jak widzisz, sa amatorki dużych penisów :D

Gość tez bym sobie popatrzyla
i widzialam wiec pisze. to co mysle bez owijania w bawelne... 1. plus dla ciebie ze sie golisz! 2. minus za o ze nosisz slipy! jeszcze do tego biale!!! boxerki obcisle sa sexi, slipy nieeee! 3. rzecywiscie twoj penis jest dosc pokazny, ale czy nie krzywy?? 4. ile ma cm?? mierzyles? jesli tak to napisz ile. 5. moj chlopak ma podobnego, .. moze rzecziwscie troszke za duzy (szczegolnie przy pozycji na jezdzca- boooli!) ale za to chlopak w lozku jest bardziej pewny siebie i nie wstydzi sie. wiec badz dumny i zastosuj si do moich rad, serio serio!

a ja lubie krzywe penisy oscierają tam gdzie inne nie mogą i ile z tego przyjemności:classic_cool: krzywego nigdy niezamieniła bym na prostego

Gość prostownica penisów
a ja prostuje :P ;)

Gość ja tez chetnie zobacze...
...i ocenie :p moj mail: rosak@tenbit.pl

Gość co za problem
ja własnie mam faceta z duzym tak mi sie wydaje, chce porównać...wyslij logos17@op.pl

Gość co za problem
wiesz co... jest duzy, ale uwierz mi że nie musisz sie niczym martwić... mój chłopak ma jednak wiekszego i mi pasuje :-)

Gość lelumpa
ja też poproszę plim@o2.pl

Gość madziulek29
dawaj !

Gość hamm
hej a mi mogłbys wysłać albo któraś z dam.. chcę porównać do swego i zastanawiam sie czy nie bedzie głupio mej dziewczynie jak jej pokaze moj skarb i czy nie powinienem popadać w kompleksy jesli sie okarze ze jestem za "maly" bede wdzięczny za fote.

Gość jack-s
Ekhm nie chciałbym sie wcinać komuś w watek, ale pojawila sie interesujaca/martwiaca mnie od jakiegos czasu kwestia: co gdy we wzwodzie penis stoi praktycznie pionowo? Jest troche wygięty do gory, ale i bez tego bylby prawie w pionie - i jakos nie podoba mu sie inna konfiguracja, musialbym chyba powiesic na nim solidny ciezar :P No ale jakie to moze miec konsekwencje w sprawa kluczowych? Boje sie ze moze to byc powazny minus, a z drugiej strony czytam, ze moze ocierac sie "tam gdzie inne nie mogą". tzn??? Mam powody do obaw :/ czy wręcz przeciwnie? Będę wdzieczny za pomoc, thx

jack-s> Nie martw się, mój facet też tak ma i w niczym to nie przeszkadza. Co do kwestii wygięcia penisa, to jak dla mnie plus, bo penetruje miejsca niedostępne dla tych prostych. Jak dla mnie nie masz żadnego problemu :) BadBoy> Rzeczywiście Twój penis nie należy do małych, ale nie jest jakimś gigantem, nie masz więc powodów do jakiś większych obaw. Myślę, że poprostu trafiałeś na jakieś nadwrażliwe kobiety, albo niedoświadczone. Mój facet mam bardzo dużego penisa i nie mam z nim żadnych większych problemów. Jak się dobrze popieści to wszystko się zmieści :P

wielkie dzięki, więc mam poprostu ogromną nadzieje że trafiłem do tej pory na wrażliwe dziewczyny...chociaż co do jednej to jestem pewien że taka nie była.pozdr

Gość lorineczka
A ile cm mierzy Twoje cudo?? :)

Gość bziebziulka
To zmierz :) Takie rzeczy warto wiedziec :)

Gość bziebziulka
a wyslesz mi jego zdjecie??