Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eve84

jakie piosenki do podkładu muzycznego w filmie ze ślubu??

Polecane posty

Czesc babeczki, zastanawiam sie jakie piosenki beda najlepiej pasowaly jako podklad muzyczny do filmu ze slubu.... A co Wy wybrałyscie??? Pozdrawiam!

Gość 3 propozycje
univers-pojde nawet w ogien weselne dzwony-damian holecki farba-chce tu zostac

Gość extaza
hej ja juz mam wlasnie na plycie z filmu moze kojarzycie. uwierz w ducha...tam jest taka ladna romantyczna piosenka atak sie skalad ze moj szwagier jest tancerzem nas nauczy walca ..

na końcu filmu mam zrobioną fajną retrospekcję całości w klimacie starych produkcji, kolor sepia, do tego podkład symptuastica kołysanka( usłyszałam to u kogoś i uparłam się ze ja też tak będę miała); efekt- cudo!!! ilekroć to oglądam chce mi sie ryczeć ze wzruszenia

Gość melisiaa
a ja mam zrobione jak reprtaz...zaprzyjazniona studentka dziennikarstwa zrobila super robote...a podkladem sie nie przejmowałam..jest "na żywo" i do tej pory umieram z radosci jak swiadkowa usmiecha sie do kamery słodko (sadzac,ze jednak podklad bedzie)i mówi do swiadka...gartitur to masz jak bezrobotny tynkarz. na to mój maz: przestancie..i tak mam ochote sie powiesic..i moje udawane oburzenie: no wiesz..to co bedziesz mówił za 10 lat

Gość muminka2
na początku dałam piosenki : take my breatch away time after time na zakończenie filmu wybrałam vangelis i piosenkę z niekończącej się opowieści zespołu Limahl (nie wiem czy dobrze napisałam nazwę)) na powtórzenie dałam rubika niech mówią że ... fajnie wyszło:) były jeszcze farba-chcę tu zostać niestety nie pamiętam już wykonawców