Sawa 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 Gdzie w Warszawie można kupić buty wyjściowe, eleganckie pantofle w numerze 35? Bo już szukałam w wielu sklepach i nawet na Stadionie ale wszedzie najmniejszy rozmiar to 36. Chodzi mi o buty które nie są zapinane w kostce tylko takie zwykłe wsuwane pantofle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franky 0 Napisano Wrzesień 23, 2006 Moja mama nosi 35 i udało jej sie taki pantofelki kupić w CCC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sawa 0 Napisano Wrzesień 23, 2006 hm... musze się przyjrzeć w takim razie jeszcze raz bo już patrzyłam i w CCC i w Aspen i nie ma tam 35 :-/ Kiedyś słyszałam że podobno Bata ma mniejsze rozmiary ale jakoś Bata mi sie kojarzy z bardzo drogimi butami, nie na moją kieszeń więc tam nie byłam jeszcze :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hzm Napisano Wrzesień 23, 2006 ryłko ma specjalną półkę na duuuże i malutkie rozmiary. też mam ten problem... ;) możesz jeszcze spróbować na allegro, o ile masz odwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natte 0 Napisano Wrzesień 23, 2006 Ech.. skąd ja znam ten problem.. Zazwyczaj jest tak, że te włoskie marki butów mają małe rozmiary, ale to tez nie we wszystkich sklepach.. Ja jestem z 3miasta, kiedys było u nas cos takiego jak Pitarello, cos jak CCC tylko własnie włoskie. I tam bez problemu kupowałam 35. Oczywiscie zniknęli z 3miasta :o AA.. wiem jeszcze gdzie- Nine West :) tam mają 5 i 5,5 czyli 35- 36 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sawa 0 Napisano Wrzesień 23, 2006 dziękuje wam, musze popatrzeć w tych sklepach... żeby tylko nie były ekstremalnie drogie.... jak dla mnie to 120zł będzie już dużym nakładem finansowym na buty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobry tekst- WYJSCIOWE Napisano Wrzesień 24, 2006 ciekawe czy w innych tez wychodzisz:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach