Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfdgfdg

CZY LUBICIE JEŚĆ W MCDONALDZIE??WSPÓLCZUJE WAM BARDZO ..PRACUJE TAM..

Polecane posty

Gość Kropecka
Wiecie... tata mojego kolegi ma sphinksa w białymstoku. Mięso jest tam mielone, ale tylko z tego powodu że kiedyś w wołowinie bodajże znaleziono igłe, ponieważ dostawca napompowywał wodą mięsą żeby było cięższe i wiecej za nie wziąć kasy :/:/:/

Gość Ryszard Ochucky
Kiepska prowokacja. edzienie w fast foodach jest strsznie niezdrowe (sama chemia) ale to co tu piszecie przekracza granice. Najlepsze wyjście - zacząć gotować w domu :P

Gość Mama Jasia
Niby to żarcie takie okropne i w ogóle nie do przełknięcia, a jakoś w niedzielę nie idzie się dopchać takie są tam tłumy. Przecież gdyby ludzie mieli niestrawność, bóle żołądka, nigdy w życiu 2x nie pokazaliy się w McDonaldzie, a poki co klientów nie brakuje. Ja mojemu dziecku sama gotuję, do jego posiłków dodaję dużo białka i świeżych warzyw, a mimo to często znajduję w jego plecaku torebkę po frytkach z MC czy papier po cheesburgerze- a na to nie mam żadnego wpływu. Zrozumcie wreszcie, że z MC nigdy nie wygramy, bo nasze dzieci i tak będą się tam stołować.

Gość polska krew ruskie serce
Słuchajcie, oni nie są winni tylko wy. Przecież nikt wam nie każe tego kupować i żreć, a przynajmniej taki McDonalds robi tanie rzeczy.

Gość polska krew ruskie serce
3,50 za ciepły hamburger w środku nocy. :)