Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Murmandamus

PIS jest skończony! Kto oglądał TVN Teraz My ten wie

Polecane posty

Jeju co tam było flaki się przewracały. Respekt dla Renaty Berger że pomogła to ujawnić. Mojżeszowicz miał nietega minę. Jeju teraz to się będzie działo. Totalny sajgon. Ta kadencja jest skończona. Pis Jest skończony. Kaczor jest skończony. Czuję że jak sejmu nie da się rozwiązać to będzie rozróba taka jak na Węgrzech.

Gość cos wiecej powiedz

Gość to_sie_leczy
mozesz napisac o co chodzi? nie ogladam tv.

Gość Scanera
w tym czasie oglądłam Szkło kontaktowe. Mozesz coś przybliżyż w tym temacie???

Gość lubisz skandal
ty lepiej nie kracz aferzysto

Gość Scanera
jeśli PiS przegrał na całego - to można sie cieszyć, ale z rozwiązania Sejmu to już nie bardzo :-o. Kolejny chaos nas czeka, zwyżka inflacji, kolejne przepychanki..... Za dużo już tego....

Gość zimorodek
Oglądałem - to zapewne robota Leppera i świetnie to załatwił, jak Macchiavelli. Zadał Kaczkom cios który ich nie znokautuje (mają za sobą za duż mediów) ale sprowadzi do parteru na pewno. jednym słowem - PISGATE :D

Berger nagrała prywatne rozmowy z Mojrzeszowiczem i wszystko pokazali w programie. Proponowano jej stanowisko Sekretarza Stanu, jej współpracownikom stanowiska nawet miejsce na liscie wyborczej dla czlonka jej rodziny to przyklady. Takze o tym ze mozliwe ze by mozna stworzyc fundusz sejmowy pisu dla pokrycia weksli tych renegatow z samoobrony co by przeszli do pisu wlasnie . Oczywiscie wszystko za wiedza kaczora premiera. hahahah.

nic nowego :D a jutro bedzie nowy dzien i nowe afery, po takiej dawce wy sie jeszcze emocjonujecie?

Gość wlaczcie tvn24
za kilka minut bedzie specjalne wydanie serwisu informacyjnego no to sobie PiS porzadzil :D

Gość to_sie_leczy
Aaa, SUPER!!!! W koncu ktos pokazal jak to wszystyko dziala :D

Gość musze przyznac ze lepper
sie wyrabia... zaczynam patrzec z ciekawoscia na tego populiste hehehe i jego zagrania. Ktos tu dobrze wskazal pewnie lepper czytal klasyka podstepu :P w polityce

Gość **Ojciec Dyktator Rydzyk**
w koncu wyszlo to na światło dzienne...

mówię wam będzie jazda ostra. PIS ostro w dół PO i Samoobrona w górę PSL zależne jak się zachowa ale chyba tez w gore bo niepojetym wydaje mi sie ze poproą pis. Lepper wydawalo się ze zarżnął się własną brzytwą to teraz okazuje się pewnie że wręcz przeciwnie.

Gość Skandal skandal...
Beger wzieła udział w prowokacji w której nagrano i ujawniono jak Lipiński oraz Mojzesowicz przekupują Beger w rozmowach w cztery oczy w hotelu sejmowym.W zamian za przejscie do PiS-u oferują stanowisko sekretarza stanu w ministerstwie rolbictwa,dwa wysokie miejsca w sejmikach dla JEJ ludzi w tym jedno ma obejmowac ktos z jej rodziny.Całość nagrania mozna bedzie zobaczyc jutro na stronie programu ok godz 12.

Beger nagrała kasety na ktorych nagrane zostalo jak pis chce przekupic poslow samoobrony by wstapili do pisu no takie matactwa ze glowa boli :O degeneracja totalna i takie świnie utrzymuja sie z podatkow spoleczenstwa.......

Ja jestem poprostu w szoku, zalamalam sie tym co zobaczylam:( Dla wszystkich tych, ktorzy nie widzieli programu, jutro o godzinie 12 bedzie umieszczone 1,5 godzinne nagranie o kupczeniu stanowiskami przez PIS na stronie netowej www.terazmy.onet.pl przynajmniej tak w peogramie mowiono. Dla mnie to co sie stalo to jest skandal, wiem ze Beger tez pewnie nie ujawnila wszystkiego bezinteresownie, ale uwazam ze bardzo dobrze zrobila!!!

Gość Skandal skandal...
a swoją drogą..jeśli chodzi o Leppera, nie zauwazyliście jak sie ostatnio uspokoił i nawet tak mądrze mówi, teraz po tym nagraniu wydaje sie byc jednym z tym którym dobro tego kraju naprawde leży na sercu, no i ministrem rolnictwa tez nie był byle jakim.Albo to specjaliści od PR albo naprawde głeboka metamorfoza pana A Leppera.No i Pani Renata jak teraz zabłysnęła...:)

A moim zdaniem wywiną się i z tego! Kaczory pokrzyczą na układ ewentualnie wywalą kogoś na miesiąc z partii a potem wszystko wróci do normy. Nie takie szwindle są w stanie przełknąć Polacy :O