Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Murmandamus

PIS jest skończony! Kto oglądał TVN Teraz My ten wie

Polecane posty

Gość a ja sądze że nic się zmieni
Wcześniejsze wybory w tym momencie NIC nie dadzą. Powstanie taki sam pat jak teraz, ewentualnie ze zwycięstwem PO. Tylko co zrobi wtedy PO? Będą musieli szukać głosów wśród PSL, SLD co nie wróży nic dobrego.

no że to normalne itd. że wiadomo że na tym polegają negocjacjie itd. a oczywiście zwolenicy Pisu się z tym zgodzą :o

Gość A JA WAM JEDNO POWIEM..POPIERA
no i z kogo sa pierdoly???z was zescie moherom oddaly glosy,na wybory nie poszliscie a teraz tylko od panstwa daj i daj i mowicie ze wam jest za nich wstyd.pomyslcie troche

Gość EKONOM
Oddajcie władzę SLD! BURAKI !!! i napewno tata i mama będą szczęśliwi że mają tak ułożonych ideologicznie potomków, albo tata będzie żałował że się na piasek nie spuścił zamiast zrobić takich debili z klapkami na oczach

Gość krakrakraaaa
A JA WAM JEDNO POWIEM..POPIERA - mam nadzieję,że większość ludzi wie,że nikt o nasze interesy nie dba,nikt z tych co dorwali się do żłoba!!!! kuwa wszystko mają za nasze pieniądze a jeszcze im mało:(

Gość kyoyrteyhy
zgadza sie...mohery wykorzystaly szanse mlodych :( ale wyszlo szydlo z worka

a jak begerowa lampucere jedna obrabialiscie to juz nikt nie pamieta?kryminalistka przebrzydla.wczesniej byla samoobrona a fu beee a przyszlo co do czego to taka z niej dobra mamuska?? PS:jakie drugie wegry?>?chyba was pojebalo!drugie wegry swoje mieliscie na wyborach ale i tam sie wam dupy ruszyc nie chcialo to na wiejska tym bardziej nie pojdziecie:-D:-D

Gość bylem na wyborach
ale na nastepne nie pojde juz. co z tego ze wygra PO na ktora glosowalem ? dobrze mowia... nierealne jest zeby wygrali taka wiekszoscia zeby moc cos zrobic. a poza tym wiekszosc ludzi slyszac liberalizm wyobraza sobie nurzajace sie w szampanie bogate burzujstwo...szkoda gadac.

ja tez juz pierdole nie mam na to ani glowy ani sily

powiem wam mam nowe wyjaśnienie skótu PIS nie prawo i sprawiedliwość ale Przestępcy i Skazancy 🖐️ a w komentarzu jej jak się lipiński oburzał że zobaczymy jak po latach będzie polska Liberalno-socjalna. Jak będą rządzić liberałowie z socjalistami. :/ odpowiedziałem do TV: na pewno lepiej niż moherowo-rydzykowa

Gość krakrakraaaa
teraz nastapi dezorientacja zupelnaszkoda tylko ze to z naszej kieszeni oplacane mialy byc weksle renegatow - ----a nie szkoda tych pieniedzy NASZYCH co poszły kuwa nie wiadomo gdzie i po co,jedna sprawa wyszła na jaw a ile jest tych ,które nigdy nie ujrzą światła dziennego????

wrrrrr nienawidze beretow i rydzyka!usunelabym go razem z tymi babciami co to sie awanturuja w sklepie ze wsyztsko takie drogie a temu zlodziejowi popuszczaja z kabzy rowno.........wrrrrrrr

Gość Podczas rządów lewicy
była jako taka stabilizacja. Przynajmiej Zachod i cały cywilizowany świat się nie musiał z nas śmiać. A my nie musielismy się przed światem wstydzić. Też głosowałabym na SLD, lecz rozsądek nakazuje na PO, gdyż ma większe szanse.

krakrakraaaaa pewnie ze szkoda:(i tych co poszly na LEPP AIR tez szkoda:classic_cool:

Gość krakrakraaaa
Jeśli znowu wszyscy młodzi oleją następne wybory to wygrają znowu babcie -polecą na wybory bo tak w kościele będą kazali:(

kazdy sadzi ze jego glos nic nie zmieni ale wybory to jedyna szansa zeby zadecydowac o losach kraju bo to co tu se piszemy to pewnie gowno ich wszytskich tam obchodzi.........

Gość EKONOM
PO szczyciło się w ostatnich wyborach że nie wzieło z kasy państwowej pieniędzy należnych im na kampanię wyborczą. Pewnie dziesiątki miljonów przyniósł im mikołaj? a może kampanię finansowali zaprzyjażnieni przedsiębiorcy którzy po ewentualnej wygranej PO wietrzyli poważne zyski??? Kto się boi władzy obecnej? wszyscy którym niwiadomo z kąd w okreśie 2-4 lat wyrosły wielkie fortuny???

Gość pis to pis
no dalej lumpoliberały fabrykujcie swojhe zmontowane pseudodowody i tak Prawo i Sprawiedliwość wygra. Miller Kwach Balcerowicz zacierają pewnie rączki bo uważają że nikt im się już nie doboerze do skóry.

Gość krakrakraaaa
Tak zawsze było,jest i będzie ...ci co w rządzie to głabali a nas malutkich w ...4 literach mieli :(

Gość pis to pis - żenada
Mam nadzieję, że jego post to prowokacja.

a ja sie przyznam ze na rzadowych bylam ale juz na prezydenckie to nie poszlam, nawet nie wiecie jak mi teraz glupio ze mi sie tylka ruszyc nie chcialo no bo tak naprawde to ni moge za bardzo teraz nawet krytykowac...

hihihi!!!! Mojzesowicz w komentarzu w TVN24 palnął, ze Beger wraz z tajnymi służbami to zmontowała... Hahaha!!!! Major Morozowski, pułkownik Sekielski i zwerbowana w stopniu kaprala Begerowa.... :-D :-D :-D

Gość pis to pis
to nie prowokacja. WIdać było ze jest prefabrykacja a TVN to telewizja jak GW byle przeciwna rządowi i koalicji. No to ukoronowała swój atak własnie megaprowokacja berger

a gdyby i prowokacja, to PiS pięknie dał popis swojej prawości.... Jeszcze z pieniędzy podatników długi wekslowe ex-samoobrońców, którzy by przeszli do PiSu, chcieliby spłacać .... A FE!!!!!!!!!!

Gość pis to pis - żenada
No. A jedynymi wolnymi i obiektywnymi mediami są Radio Maryja i Nasz Dziennik, nie?

wiecie co wy sie tu tak troche nabijacie z tego tematu ale ja osobiscie to jestem przerazona ze takich ludzi przy wladzy mamy... k***a innych rozliczac to tak ale nam to wszystko wolno..

Gość rozsadni ludzie juz dawno
to zauwazyli Ci ktorzy glosowali na PiS.... niesamowicie mnie zdziwil znajomy ktory zaczal na nich najezdzac a byc najwiekszym ich zwollenikiem jakiego znam :) i zacieklym antykomunista.. ale zoabczyl w swoim otoczeniu jak sie do koryta pakuje swoich ludzi i poznal prawdziwa twarz tej partii... nie musial ogladac Teraz My hehehe

Gość Ekonom-czytaj
EKONOM- PO prowadziło kampanie wyborcza z pieniędzy pochodzących ze składek czlonkowskich oraz kredytu z baknu. Zaskoczony?