Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Murmandamus

PIS jest skończony! Kto oglądał TVN Teraz My ten wie

Polecane posty

ale ich wyznawcy i tak powiedza, ze wszystko jest ok. WIdzieliscie zawisze jak bronil rydzyka, ktory kase przetracil na gieldzie, ze tak czasem bywa? To i teraz pojdzie taki zaslepiony wyznawca i powie: no czasem tak bywa i za tydzien w sondazach znow bedzie roslo poparcie, ludzie, to PIS, to Rydzyk, to mafia a nie politycy, no co wy...

wlasnie ogladam tvn 24, ale bania :D pewnie im wstyd jak niewiem...:O Komorowski dobrze mówi... a trza bylo glosowac na PO :P

Gość musze przyznac ze lepper
dlatego niesamowicie na mnie robia wrazenie ludzie ktorzy przyznaja ze pomylili sie glosujac ostatnio. znam taka osobe ktora byla bardzo ZA PiSem a teraz widzac co sie dzieje, jak stanowiskami sie kupczy / bo na nizszych szczeblach przeciez tez PiS zajmuje co sie da w agencjach rzadowych chcoiazby zwlaniajac mlodych/ przynala otwarcie ze to blad i i zawiodla sie.

to przeciez madrzy ludzie wiedzieli juz przy wyborach, ze nie trzeba na PIS wiec ja nie widze nic zaskakujacego, bo poparcie i tak sie nie zmieni, ludzie Rydzyk powie: to prowokacja i rozejdzie sie po kosciach.

Gość Błagam
Prosze Was, jesli te wybory sie odbędą idzmy do nich wszyscy juz nie dlatego ze to nasz obywatelski obowiązek ale dlatego ze moze uda sie jakos odsunąc tych obrzydliwych ludzi od władzy!

Gość O.N.AAAAA
WEDLUG MNIE PAN KACZYNSKI o wszystkim wiedzial wlaczcie tvn24 Mojzeszowicz sie tlumaczy!! skonczony...... brakmi slow zyje w kraju korupcji.......

Blagam, w co Ty wierzysz.. Nie ci to inni, nie wierze by ktokolwiek w sejmie liczyl sie z polska, oni licza sie tylko ze swoimi kieszeniami. Bedzie PO przy wladzy i bedzie to samo, nam potrzebne sa Wegry.

Gość a ja sądze że nic się zmieni
Wyborcy PIS-u są tak zapatrzeni w swoich ulubieńców, że nawet taki wybryk jak ten nie zmieni nic. Zauważcie, że to nie pierwszy przypadek dowodzący, że PIS wcale taki kryształowy i praworządny nie jest, a jednak poparcie dla niego wcale nie spada.

Węgry powiadasz? Tylko jak na razie Gyurcsany wcale nie rezygnuje...:O Mimo protestow. Prezydent Wegier tez byl przeciwny jego rezygnacji. I gdzie tu sprawiedliwosc?

Gość O.N.AAAAAAAAA
a dlaczego nie spada??? kto stoi za PIS-em..... no kto ????? mozemy babciom podziekowac ze na nich glosowaly

100% racji a ja sądze że nic się zmieni to moze mamy siedziec w tym gowienku i patrzec jak na nas sraja? Kaczki wielkie "teraz kurwa my", czas by narod tak powiedzial i pierdolnal im w kupry

bo babcie zakochane w Pilsudskim, uslyszaly kilka zdan o \"wielkim przywodcy\" z rozrzewnieniem wspominaly lata PRL to chca powrotu na sarosc, taki zryw na staros tesknoty mlodosci, podziekowac mozemy. Moim zdaniem ludzie ponizej 100IQ nie powinni glosowac.

Większość z was jest zdziwiona kto popiera PIS. Odpowiedź jest prosta. W dużej mierze ludzie, z którymi się nie stykacie. Czyli mieszkańcy wsi, ludzie starsi, słabiej wykształceni. A inni często wstydzą się przyznać, że popieracją PIS. Ot cała zagadka. P.S. Post był skierowany do inteligencji. Reszta nie czytać!

Gość Na PIS głosowały głównie
buraki, a im ta cała afera pewnie niewiele da do myślenia :( A wielu ludziom nie chciało się ruszyć dupy, by pójść na wybory. I to w większości tym niegłupim. A fanatycy Rydzola i PIS-u ruszyli szturmem. Może tym razem ockną się i spełnią obywatelski obowiązek.

Gość O.N.AAAAA
a ojciec dyrektor..... on tez namawial te babusie na glosowanie na pis przytocze cytat z audycja radiowej radia Maryja... "kto na Tuska zaglosuje ten Jezuska ukrzyzuje" i tym o to sposobem rzadza naszym krajem bracia Kaczynscy...

Ej sorry gdzie jest ten filmik? Bo ja na stronce "Teraz my" widzę tylko zapisy rozmów Renatki.

Gość EKONOM
Albo nie widzicie realii albo nie chcecie ich widzieć. Jak ktoś chce posprzątać bagno w którym tkwimy ,to ludzie którzy z bagna żyją podnoszą tumult.Tych ludzi jest o zgrozo coraz więcej!!!Boją się że sielankowe życie na garnuszku społeczeństwa może się skończyć??? NIE JESTEM CZŁONKIEM PIS !!!

Ekonom bredzisz tak jak Twoi ulubieńcy. Zanim zabierzesz głos w dyskusji zapoznaj się z jej tematem. Może to otworzy ci oczy.

Gość Ale pieprzysz jak oni

Ekonom tylko potwierdza moją wcześniejszą tezę. Nic, absolutnie nic, nie jest w stanie przemówić do PISowców. Ich uwielbienie do PISu nie zmiejszyłoby się nawet, jeśli Jarek by przed kamerami powiedział, że ma Polaków w dupie i zależy mu tylko na władzy. Smutne, ale prawdziwe.

Gość A JA WAM JEDNO POWIEM..POPIERA
M ekonoma...kto raz sie do koryta dorwal juz tak latwo nie popusci ...i kto madry ten sie domysli o kim mowie!!I NIE JESTEM PISOWCEM

:classic_cool:

a kto kurwa niby dba o wasze interesy no kto??????????????pytam sie.kazda partia kreci jak sie da zeby wyjsc na swoje to wy tego jeszcze nie pojmujecie??!!

ja popierałam PO, glosowalam na nich, ale nic z tego nie wyszlo, duzo moich znajomych nie poszlo na glosowanie, mimo ze byli tez za PO, jak wiekszosc mlodych ludzi...:O a mohery biegly glosowac az im berety powiewały :O

Gość krakrakraaaa
Lipiński odwraca kota ogonem ale chyba już nic nie zrobi - nie wybieli się już