Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Murmandamus

PIS jest skończony! Kto oglądał TVN Teraz My ten wie

Polecane posty

Gość porucznik kl.
a pośród nas wszedzie są Ubecy , komuchy , liberały w telewizji w gazetach w ppracy w radiu mysle ze jak otworzę lodówkę to tam też będzie jakiś ubek[czesc[ tak jak masoni zydzi i cyklisci :classic_cool:

Gość Renata B.
ale sie mie udalo co nie? he he .

Gość zimorodek
Taaaak jest boluś - jedynie słuszna wersja historii made by Radio z ryjem i TV Sram.To że przez ten rok kaczory (podobnie jak za swoich poprezednich rządów 1989 - 1993 i 1997-2001 jako PC i AWS) wymienili wszystkich na stanowiskach, nawet kierowników sraczy i nakradli tyle żerywin mógłby im buty czyścić, się dla bolusia nie liczy - on wie najlepiej że to robota głęboko zakonspirowanych masnokomuchożydowskich pedziów z szafy lesiaka. Pewnie zamiast Lipińskiego był sobowtór z KGB a głos spreparował specjalista z Mosadu. Oto jedynie słuszna logika w wykonaniu neokomunistów z Bezprawia i Skurwielności.

Oglądałam dzis rozmowę z Ziobro w TVN24. Powiem szczerze - jestem jednocześnie wstrząśnięta i ubawiona. On uważa, że NIC SIĘ NIE STAŁO! Absolutnie nic....matko! Czy to się dzieje naprawdę?

Gość OOOOOOtak
--->zimorodek masz calkowita slusznosc.

Gość Na Sybir
te całe g..no z PiS,PO i Czerwonołapówkarzy !!!!!!!!!

Oj Boluś, widać, ze Cio z PiSu tak namącili Ci w głowie, ze ich schizofreniczna obłuda i dążność do ciagłego spisko-konspiratorskiego teoretyzowania każdej afery pod własnym adresem wtłoczyli Ci do główki.... Biednyś...... No, ale ilu ludzi tyle opinii. Każdy ma do swojej prawo....

Gość Andriu rulezzzzzzz

Gość Julia na Platformie.
mnie nie interesuje wogole to kim sa panowie : Tusk , i Olejniczak ani czy cos zrobia tylko , zem zachwycona wrecz zauroczona ich uroda i dlatego uwazam , ze powinni rzadzic Polska. bede glosowala na nich obu.

Gość łączenie
Renatka dala rade kaczorom, ona jest wielka 11:54 normalnie jestem w szoku a wydawalo sie, ze taka z niej ciepla klucha. Popatrzcie co zrobila, gratuluje jej odwagi. 11:57 mmm757 odwagi? dla mnie to raczej glupota moze dlatego, ze nie cierpie konfidentow i jeszcze sie tym chwalic nie moge tak odejsc gdy kusi mnie grzech.. ..musze miec.... ♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪ 13:07 pastrokia Sama nigdy by tego nie zrobiła.Zgodziła się ,bo stoi za nią TVN a zrobili to razem z Morozowskim i Sekielskim. To dziennikarze są wielcy a nie politycy. każdy posiada co wypowiada 13:08 renata super kobieta a ja mysle że nie jest taka zła

Boluś, czy z taka sama ufnościa uwierzysz w zmartwychwstałego Elvisa, planetarian i inwazję ludzi z Syriusza czerpiących zyski z Sahary????? Boże........nie chwal się już brakiem refleksyjności......

No ciekawa jestem co teraz po oświadczeniu Morozoskiego i Sekielskiego powiedzą!!

Gość Smutne.....
😭

Gość Smutne.....
💤

Gość To znaczy....
💤

Gość polak..
pozostaje głosować na Platforme Korwina-Mikke!!! to jedyna prawdziwie liberalna partia w Polsce!!!

Gość Julia na Platformie.
na chwile nie jestem dama bo musze sie wysrac.

Gość bardzo chce
chcialbym bardzo zeby wrocila komuna i PO raze i zeby wam wszystkim sie oczy otwarly na to co zrobia dla narodu !!! na sam poczatek powinno sie oglosic 11stopien zasilania i wylaczyc prad w calym kraju,dac dzieciakom na kartki oczywiscie czekolade czekoladopodobna ,kosc zwana miesem z koscia i majeranek w papieroosach sprzedawany jako sporty!!! naprawde jestescie tacy pusci !!!kazda rzecz ,kazda sprawa robiona przez PIS jest atakowana i niszczona ,szkalowana przez PO-Komune po co ?? po to aby nie wyszly na jaw ich przekrety ,ich zla wola i czekaja tylko na objecie wladzy !!! wtedy zobaczycie o co tu chodzi Wielcy Przegrani TUSK i ROKITA wielcy kozacy chca sprzedac POLSKE oni maja kase jak kazdy liberal a Ludzie Polacy beda robic do 70 siatki za 6oo zl i taka tez emeryture dostana jak oczywiscie dozyja do niej!!!Tuski tylko czeka na wladze zeby Euro wprowadzic i upodlic narod Polski ,bo 90% ludzi bedzie zarabiac po 200Euro co kazdy obywatel Uni wydaje na piwo wieczorem !!!tego chcecie ??? zycze Wam wiec wielcy Kaci Naszego Kraju abyscie sie obudzili i nie musieli za kilka miesiecy plakac dlatego rzescie glosowali na ZydoPOkomune !!!! Pamietajcie Tusk i Rokita walcza tylko o swoja twarz ktora przegrali sromotnie w wyborach w kazdej dziedzinie jaka tylko dalo sie przegrac ,a ze kolo dupy im robia i wychodza na jaw afery to chwytaja sie wszystkich mozliwych oszczerstw i insynuacji aby siasc na laurach i potem dokoncza 50 letniego czynu ktorego tak caslkowicie komuchom nie udalo sie zrobic!!!

Gość jak narazie
rzadzi PiSokomuna wiec nie boj zaby

Gość uhm taktak
a teraz weź swoje tabletki i idź sie połóż :P bo znowu przyjda ci w białych fartuchach i założą kaftanik, jak nie będziesz grzeczny/a :P a jakoś przez ostatnie lata, mimo, ze piss nie rządził, to nue było kartek, 11 czy któregoś tam stopnia zasilania.......... a piss? piss to przeciez komuna w czystej postaci, ci ludzie się po prostu o 50-60 lat za późno urodzili, wtedy to byliby w swoim zywiole :o

Gość a24
Oglądałam Tvn Teraz My i byłam w szoku jak wielka jest korupcja ,posłowie myślą jak tylko dorobić się wielkiego majątku , a ludzie biede klepią ,bo pracy nie mają i muszą emigrować zamiast wPolsce dorze żyć ,ja nie będę już głosować w żadnych wyborach ,bo to jest zmyłka dla ludzi żę niby demokracja a co jest każdy widzi ,dzieki tvn za program i p.Beger za te taśmy

Gość rumiany Boluś
jak byla afera za afera zwiazane z Sld lub PO czy innym KLD to wszystkie odbytnice milczaly. widac o orientacji lewicowej badz ci co im uczciwosc w Polsce nie pasuje. jak kolejni baronowie sld a to falszowali wybory , a to Pętaka posla zamkneli za korupcje to cisza a teraz jak perspektywa , ze wroca te rzady Lewakow to wszystkie odbytnice solidarnie chrzakaja .

Gość rumiany Boluś
ta Beger to chyba jest skazana przez sad prawomocnie za matactwa przy listach wyborczych i prosze prosze ktoz to z nia wspolpracuje? TVN ostoja moralnosci i praworzadnosci nie od dzis znani z tego. stosujacy ubeckie metody niezla szkola bylego partyjnego szefa Waltera. z tvp za komuny. i taka to persona ma czelnosc chrzakac odbytnica teraz bo przeciez nie mozna o nie powiedziec , ze ma twarz. zreszta maszkara . a ci z tvn tez zaczeli wraz z nia chrzkac odbytnicami ,a niedawno ja opluwali.czemuz to tvn nie chrzaka nt. dlugu rosnacego zagranicznego ? tylko w tym temacie tv- noskie odbytnice zwarte.

Gość kajja
powyższe,niektóre teksty świadczą o tym jak bardzo niewiele osób wie naprawdę co się dzieje.Łykają PIS owską sieczkę i cieszą się,że mogą bezkarnie,anonimowo wylać żółć ,za swoje podłe życie,za brak wykształcenia,za zdradę partnera,za całe nieudane życie,bo elektorat PISu to nieudacznicy i kmiotki bezmózgowe-nic nie osiągnęli w życiu i tylko wszystkim wszystkiego zazdroszczą.Do pracy -elektoracie braci,do pracy.Wstyd mi za was,kaczki wydziobały wam mózgi!

Gość a wszystko to
przez żydów masomów i cyklistów :P

Nie zrozumcie mnie zle - niecierpie PiSu. Ale jak wczoraj zobaczylam mine Beger w momencie jak Sekielski i Morozowski puscili to nagranie to poczulam autentyczne obrzydzenie. Byla taka dumna z siebie... Przeciez doniosla. Ok - zgadzam sie - takie sytuacje powinny jak najszybciej wychodzic na swiatlo dzienne, ale nie w atmosferze kolejnej wielkiej afery i spisku (chociaz oczywiscie nie zaprzeczam ze jest to postepowanie niedopuszczalne). Moim zdaniem bylo to zachowanie kompletnie bez klasy. A co do komentarzy... Moim zdaniem przerazajace jest to, ze minister sprawiedliwosci uwaza to za sytuacje zupelnie naturalna. Dzis rano slyszalam jego wypowiedz, w ktorej stwierdzil, ze takie zachowania sa normalnymi mechanizmami demokracji. Poza tym, nie wiem czy tez to zauwazyliscie, ale wyczulam w jego wypowiedzi cos jakby szukanie usprawiedliwienia (wpomnial ze przedstawiciele innych partii tez w taki sposob postepuja w czasie negocjacji) O ile pamiec mnie nie myli to wlasnie PiS chelpil sie mianem jedynego sprawiedliwego w tym zaszczytnym gronie...

Gość co tu dużo kryć
Pis od początku był be, czekałam tylko aż się rozpadnie to wszystko. I kurcze makm nadzieję ogromną, że wszyscy pójdziemy do wyborów, i żepis wd...z kretesem!!!!!! A chińczycy mawają, żeby nie oganiac much, bo te co siedziały na człowieku już były najedzone, a nowe będą dopiero jeść.. Bardzo stara i mądra przypowieść. Najlepszy byłby powrót sld i psl może w połączeniu z po. takie moje zdanie. Mają klasę, doświadczenie i już się najedli. a te trzy partie do kupy skutecznie by się hamowały, ale i myślę że porozumienie tez byłoby łatwo osiągnąć.

Gość Rywin za takie
"negocjacje" dostal 2 lata, ciekawe ile dostanie pan minister z kancelarii premiera RP Teraz widzicie dlaczego PO nie chciało wejść w koalicję z PiS-em, a ja głosowałam na PiS POLAK MĄDRY PO SZKODZIE - niestety