Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Murmandamus

PIS jest skończony! Kto oglądał TVN Teraz My ten wie

Polecane posty

Gość jeszcze raz o tym samym
Bo jedyna słuszna droga to partia PO i telewizja TVN 20:24 Lucyfer Beger vel Lepper 20:31 ty pewnie wolisz trwam 20:36 pierdolnieta szafa dwudrzwiowa a wy nie widzicie, ze tvn liczy tylko na zyski z tego tytulu i dysponuje nagraniem tej tasmy jako jedyni - ok -> firma chce zarobic ale PO mysli, ze beda nami manipulowac i chca tym sposobem dojsc do ladzy, nie widzicie tego falszu? Glosujmy na nowych. Nie dajmy im wygrac, narobili gowna to niech sobie w nim siedza. 20:38 widze falsz WSZYSTKICH !!!!! i glupote wyborcow PiS wierzacych w swoich Bogow.... dziwie sie ze jeszcze Rydzyk nie krzycvzy zeby kanonizowac Jarka i Leszka. 20:40 PO to taka sama partia jak wszytkie przed wyborami kazdy jest madry i wie jak polske uzdrowic a po wyborach zawsze to samo...dajcie sobie w koncu spokoj z ta polityka 20:55 pierdolnieta szafa dwudrzwiowa na poprzednich wyborach tusk mowil wyciagne polske z bagan, pomoge, dam rade, ale NIGDY nie powiedzial JAK i to samo zrobi teraz, przeciez to widac nie glosujcie na nich, blagam 20:57 tusk uzdrawia jak Kaszpirowski kiedyś z ekranów... pamietacie? Jak zaświdruje oczami to każdego wykręci... i ... tylko tak uzdrawia... jakby przyszło rządzić to by sie rozpłakał... 21:18 antyukład TVN i PO to wszystko masoneria sprzysiężona z BEGER by rzucać kłody pod nogi pierwszemu porządnemu i uczciwemu rządowi w Polsce od czasu upadku komunizmu w 89. Nie pozwólmy by masoneria której przewodzi Tusk i żydostwo uosabiane przeza Rokitę stanęło na drodze braciom Kaczyńskim prawdziwym mężom stanu którzy chca naprawić ten kraj i powiedzieć NIE zgniłym aferzystom proliberlego układu. DOŚĆ! 21:19 hehehh stop masonom, stop liberalom, stop zielonym ludzikom !!!!!!!! niech zyje miedzynarodowka komunistyczna !!! 21:21 kurde ale PO to oszołomy ja za pis nie jestem, mam ich tak samo dosc jak po, zacznijcie myslec - to nie boli.

Gość wart
Pac pałaca a pałac Paca