Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Murmandamus

PIS jest skończony! Kto oglądał TVN Teraz My ten wie

Polecane posty

Gość anty snob
co ty za bzdury pierdolisz??? do mamra za obrażanie polityków w niemczech?? ty się chyba z chujem na łby zamieniłeś albo z cipą jeśli jesteś kobietą,postulujesz wprowadzenie cenzury rodem z komuny?? A to że polaczki są tępe to wiedza wszyscy,dają sobie pluć za granicą w morde róznym hindusom i czarnuchom,jedza psie żarcie,mieszkają w norze a jak w koncu uciułaja odpowiednią gotówke to wracają na chwile i kupuja extra fure i ciuchy żeby poszpanować przed znajomymi,po polskich dziurawych,wąskich drogach jezdza lepsze auta niż w Uk czy Francji a to dlatego że polaczki zyja zgdonie z zasadą zastaw sie a postaw się i są skrajnie materialistyczni,snobistyczni i sprzedajni,polaczek jest szczęsliwy jedynie wtedy gdy ma więcej niż sąsiedzi,snobizm i hipokryzja to domena tego narodu

Gość Chociaż ostatnie dni to raczej
To były przykłady warchole.

przyznam przykłady mi nie wyszły, bo wypiłem wcześniej kilka cwiartek i czuję odlot, totalny odlot,

nawet widzę źółte kaczki

Gość Wszystkie 3 Kaczki na Sybir
!!!!!!!!!!!!!!!! razem z Komuchami !!!!!!!!!!

Gość anty snob
ciekawe jest to że polaczki,zwłaszcza młode popierają partie które proponują całkowitą wyprzedaż majątku narodoweg(PO,UPR) w ręce prywatnego kapitału,nieważne jakiego,czyli jednak udało się mediom korporacyjnym wychodować taki ciekawy gatunek "homo debilus" który kupuje i wybiera jedynie korporacyjne produkty,gardzi własnym krajem i krajowymi produktami i jest zwolennikiem liberalnego kapitalizmu który robi z niego coraz wiekszego niewolnika,taka postawa prezentowana jest przez biznesmenów,bogaczy i lansowanych przez media polityków i przysłowiową "elite" a taki "homo debilus" który myslec nie potrafi powtarza ich cytaty i slogany gdyz jak uwaza czyni go to inteligentnym

anty snobie - ty yeż jestes polaczek. Wszak tu się urodziłeś prawda??? A jeśli za takowego się nie uważasz, to pewnie Twoi rodzice reprezentują ten elektorat, tak bezczelnie przez Ciebie nazywany. Pewnie jesteś emigrant, który mając polskie obywatelstwo uważa sie za członka kraju, w którym teraz mieszka, a jeśli obywatelstwo zmieniłeś, to nie wtracaj sie w sprawy kraju, który już Ciebie nie dotyczy.

taki lekceważący stosunek do ludzi w Polsce mają PiSiorki ;-). My - madrale, a reszta to głupki :-o żałosne....

Gość anty snob
nie jestem żaden emigrant,mieszkam w Polsce,nie potrafisz zaprzeczyc moim argumentom dlatego wyzywasz mnie od debili,typowa taktyka bezmózgich tępaków

nie wkładaj w moje usta słów, których nie powiedziałam. Mam zbyt dużo kultury osobistej, zeby obrzucać kogoś inwektywami - w przeciwieństwie do Ciebie.

Poza tym wypowiadasz się o rodakach, których pwoinieneś szanować bez względu na ich wiedzę polityczną, czy każdą inną. Jak ludzie Twojego pokroju się wypowiadają w taki sposób o własnym narodzie, to już się nie dziwię, ze na arenie międzynarodowej mają nas za nic.

Gość borelli
TVN to masońska telewizja i już wiadomo dlaczego afera taka nagłośniona przez własnie tvs i masonów z PO wszyscy to wiedzą ze tusk to głównty Mason tego układu.

Gość PO jak wiadomo
załozył sam agent Olechowski,, to jakie synki tej partii mogą być ??

Gość borelli
Olechowski ? przecież to żyd. Nie pamiętam jego prawdziwego nazwiska ale to właśnie jak nic zydek.

Gość hehehehehe......
do niektorych nic nie dotrze :) spisek masonsko zydowski i zycie jest proste :P

Gość borelli
Olechowski- Mosze Brandwein

Gość gjtdkyu
nie znam sie na polityce-pewnie z amloda na to jestem ale nie rozumiem jak to mozliwe ze w innych krajach (zachod)jest jak jest ale ludzie zyja normalnie ,maja jakies perspektywy a u nas;(tylko zaplakac ja nawet nie mysle co mnie czeka po szkole bo chyba jedyna perspektywa bedzie wyjazd......no normalnie slo brak:/

Gość do hehehe
Pacanie, gdybyś poszukał informacji to byś wiedział i rzeczywiście twoje rozumowanie doznałoby oświecenia. Olechowski - to mason i agent i to jest ogólnie znane!

wieczorne wystąpienie (=orędzie do narodu) Kaczyńskiego w tiwi było żenujące, niestety... zaskoczyło mnie jednak, jak bardzo zmieniła się telewizja publiczna! jeszcze kilkanaście miesięcy temu z całą pewnością, podczas informowania o całej akcji, nie podano by nazwy programu, a tu - proszę - i kanał wymieniony, i dokładny program, w którym \"ukryte nagrania\" pokazano. szok! ogromnie mnie to zaskoczyło, daję słowo

Gość heheheh.
ogolnie znane tez jest ze kretyni na calym swiecie lubia tlumaczyc swoje BYCIE NIKIM spiskiem masonsko zytdowskim :) niedlugio w polsce oprocz JK i brata oraz koota nie bedzie zadnego polaka :P

Gość borelli
Jan Maria Rokita - Izaak Goldwicht

Gość do leszczynowej
;) 🌻 pozdrawiam Cie ...

Gość do hehehe
Ogólnie znane, że mało inteligentni ludzie przy polemice posługują sie osmieszaniem i wmawianiem tego ,ze ta druga strona jest albo niewykształcona albo ma problemy w życiu, bo jakie inne argumenty można mieć jak sie ich nie ma. Zawsze można sie dowartościować albo wmówić sobie ,ze jest sie inteligentem. Nie kompromituj sie.

Gość hehehe...
coz... ja swoje wiem niestety ze MARGINES krzykaczy na swiecie zawsze mial urojenia ;) nawet tych wyksztlaconych

Gość do hehehe
Och nie gadaj - czyżby margines to ty? No to pomoge ci wyjść z tego bagna, mam dobre serce.

Gość hehehe...
bo pisalem moja droga leszczynowa ;)

Gość do leszczynowej
zawsze wiedzialem ze jestes inteligentna bestia

Gość hehheh....
mam wrazenie ze jestem obserwowany przez masonow ...... a wczoraj w nocy swietlisty obiekt zatrzymal sie nad moim domem i zostalem wzierty na jego poklad.....