Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczota

chcę sama robic kokardki z kwiatkami jako ozdoby na ławki

Polecane posty

Gość szczota

mam pytanko, ile potrzeba wstązki na 6 takich dekoracji? jak się wiże te wstązeczki ? w kokardkę? i przyszywa w środek różę? .a jak przymocowac do ławki? na gumeczke czy taśmą dwustronnie przylepną? czy ktos to robił?

Gość szczota
umiecie takie może robić? macie propozycje, zdjęcia?

Gość skoro nie wiesz co i
jak to po się do tego zabierasz???????????????????

ja zrobilam sama boszkoda mi bylokasy wydawac kupiłam tasme atłasową do tego troche bukszpanu i pozawiazywalam a potem przykleiłam doławek w Kosciele przy pomocy tasmy dwustronnej nawet łatwo i szybkomi poszło

Gość Następna co ma wesele
w remizie i problem z kokardkami :O

Gość leon i jego akordeon
ah oh i takie to pikne zostawcie kościół , niech wygląda jak najbardziej surowo, a nie wszędzie wtrynicie te swoje ozdóbki i potem to wygląda razem wziete jak jarmark cudów

Gość szczota
ktos kto mysli ze wesele w remizie to sie bardzo niech zdziwi. Pozatym ja pisze o slubie w kościele i tez tam chce go wystroic, o to jest wyjatkowa okazja. Atłasową taśme kupiłas a nie zwykła biała wstążke szeroką? a ten bukszpan to poprostu gałązka mała i zawiązana kokarda tak? i to przykleiłas tasmą . a czy potem musieliście to odrywac?czy kościelny zrywał?

mozesz kupil zwykla ale ja wolalam atlasowa tak galazka bukszpanu do tego i tasma dwustronna potem nikt nam tego odrywac nie kazal a tak wogole to gdybym tym malym akcentem Kosciola nie przystroila to wygladal by nie za bardzo bo jest strasznie duzy takie male kokardki doaly mu takiego bardzo delikatnego uroku gdby to byl maly stary Kosciolek to nawet bym nie ruszala