Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera jasna _

ale sobie rozkwasilam policzek!!! pomocy!!!

Polecane posty

Gość cholera jasna _

to nie byl duzy pryszcz ale ja rzozgniotla ze mam rane na pol polika!! i co teraz?pomocy !!! prosze! pod dermacolem wyglada okropnie:(

musisz zatuszować: - korektorem, - fluidem - i pudre3m:) ale i tak niedługo zrobi sie stróp i bedzie widac:)))) a wiec pozostaje Ci założenie worka na głowę... może być taki od śmieci:)))

Gość nie rob nic.
Umyj zelem albo mydelkiem antbakteryjnym, przetrzyj czyms z alkoholem dla odkazenia i ZOSTAW!! Nic na to nie nakladaj. strupek musi zrobic sie sam i sam zejsc. Wiem co mowie, mam duuuuze doswiadczenie w tym...

Gość nie rob nic.
ABSOLUTNIE POD ZADNYM pozorem nie nakladaj zadnych pudrow, kremow, korektorow NIC!! Chyba, ze musisz gdzies wyjsc, ale po przyjsciu do domu zmyj i poprostu zostaw. Inaczej bedzie ci sie o wiele dluzej babrac. Wierz mi, naprawde wiem jak to jest. I zadnych tormentioli itd. mowie ci, po protu zostaw. Wiem, ze z trudno, ale to daje najlepszy efekt i najszybszy.

Gość mcafee
Misia nienormalna jesteś?:O

Gość mcafee
Niestety widać jak na dłoni że kupiłaś maturę...hehehhe:O

Gość nie rob nic.
a jak ci sie saczy plyn z tej ranki to wez delikatnie przykladaj chusteczke higieniczna zeby wchlaniala to i nic innego nie rob, po paru minutach to delikatnie zaschni i przestanie sie saczyc.

Gość nie rob nic.
w 100% cie rozumiem...ale nie martw sie, tylko po prostu to zostal,a zejdzie samo. Tylko jeszcze ci powiem, ze jak zrobi ci sie strupek to pod zadnym pozorem go nie zdzieraj ani nic takiego, tylko poczekaj, az sam zejdzie, bo inaczej zostanie ci blizenka, a pozniej przebarwienie.

Gość podsusz suszarka

Gość pasta cynkowa na to

Skąd ja to znam .... ja zawsze przecieram czymś alkocholowym (amolem ;) ) potem odciskam chusteczkami aż sie zaszuszy. Staraj sie nie zdrapywać strupka bo tylko pogorszysz sprawę i będzie sie dłużej goić. Ja jestem w trakcie leczenia takiego strupka dwu-dniowego ;) Pozdrawiam

Gość ale alkohol moze za bardzo
wypali i bedzie wiekszy znak??