Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Antoinette

Kto stosował lek na trądzik DUAC?

Polecane posty

Gość IrocK
blondyn to zes dowalil dziewczynie :P z tymi "jednostkami" wyskakujacymi jest rzeczywiscie tak jak mowicie ale czy z drugiej strony nie jest tak ze gdy wyskoczy jeden pryszcz to myslicie ze wszystko wraca?.. bo chyba jakis tam strach jest :) co do mnie to skore nie mam przesuszona a jedynie suchutka :) az mila w dotyku, to co wysypalo to schodzi ladnie no i zdrowko tez w najnajlepszym porzadku jednymy slowy jest dobrze :) Ps. blondyn to juz tydzien :P

Oj nie dowaliłem :) Tylko hmm przestrzegam :) Żadnych złych zamiarów nie mam ^^. No tydzien a do 10 dni max utrzymuje sie wysyp, u mnie juz sie konczy :).

Gość IrocK
u mnie tez juz sie konczy :PP na twarzy elegancko wszystko schodzi/zeszlo nawet stare 2 zaskorniaki zeszly :P

Gość IrocK
tylko czekam na zwiekszenia dawki do 60mg dziennie :) jak bede mial pozytywne wyniki to mysle ze do takiej mi doktor zwiekszy

Gość bondyn89
ja caly czas jade na 20, a wizyta dopiero 11 stycznia wiec jeszcze troche poczekam :). Wysypywac moze mnie max do 28 ^^, wiec jeszcze troszke .

Ja tez sie jebnelam i to nieraz ;) Wiec nie przezywaj :) A jak tam po swietach... :) Mikolaj byl?

Gość IrocK
widac ze byl jak sie tak walnal w opisie :D

IrocK---->Przemadrzaly czlowieku powiedz nam ile masz lat ;) Ja nigdy nie moge zapamietac ile ma Quleczka.Nawet wczoraj lezalam w lozku i sie zastanawialam haha ;) Nie moglam zasnac i myslalam sobie o tym forum i w ogole.Blondyn-nick mowi sam za siebie,ja tak samo jak blondyn...Bravia 21,a Quleczka 23 ? ;) Zrobilam se maseczke z drozdzy,pierwszy raz od dluzszego czasu.Cos mi wyjebalo na policzku :P :O W pudeleczko po kremie wsypalam se puder dla niemowlat i zmieszalam z cynamonem :) Ten wynalazek ma mi posluzyc jako korektor....Jutro to przetestuje ;) I poinformuje o efektach-mam nadzieje,ze takowe beda:)

Kolega IrocK jest rok lub 2 lata mlodszy :). Co do wynalasków to musi Ci sie niezle nudzic ze tak kombinujesz :).

Gość IrocK
co mialas na mysli mowiac "przemadrzaly"? :P ja mam 16 :D mloda dupa jestem :)

Heh no troche mi sie nudzi wlasnie:) Ale z wlasnego wyboru,bo moglam wybrac impreze.Ale jakos wolalam posiedziec w domku.Gdzies to kiedys wyczytalam,ze niby ktos stosowal cos na tej zasadzie,ale jako puder....Na cala twarz bym tego na pewno nie nalozyla,bo nigdy nie lubilam takich pudrow.Ja tam zdecydowanie wole w plynie.Ale jako korektor...czemu nie :P wyprobowac mozna ;) I tak mi juz bardziej ryja nie pokrzywi ;)

Mloda dupa ;) To sugerujesz,ze my to stare dupy jestesmy? ;) A tak mi sie powiedzialo,ze przemadrzaly jestes :P Tu blondynowi docinasz,ze blad w nicku zrobil,mi rozge chcesz dac.... ;)

Gość IrocK
nie nie :D wy jestescie w sam raz :D :) a wiesz to taka strategia :P docinam innym zeby ukryc swoje wady.. :) zarcik oczywiscie, potraktuje to jako komplement :P

Nie no jak najbardziej....nie chcialam zeby to glupio zabrzamialo... :) To byl taki zart sceniczny hehe ;)

Dobrze niech dopierdala, byle z sensem i zeby to bylo uzasadnione :). Jak nie on to ja sie za to zabiore ^^. Dobra, opanowac sie trzeba wrocic do tematu! Kolejne 20 mg przyjela moja skora, 7 dzien leczenia konczy sie wysyp.

Dobra-spokoj ;) To jak to jest z tym wysypem u Was.....on trwa okreslony czas...? Znaczy sie,ze jest okreslone mniej wiecej maximum dni,w ktorych wysypuje Was,a potem wszystko zaczyna sie uspokajac? A troche sobie podocinac trzeba i odbiegac od tematu nieraz,bo inaczej same nudy by byly... :)

Dobra-moja ciekawosc zaspokojona ;) Zazdroszcze Wam,ze przyjmujecie te tabletki... I zycze Wam naprawde z calego secra,zeby Wam pomoglo jak najpredzej i byscie juz nigdy sie nie martwili tradzikiem

Czas pokazej, nie dziekuje zeby nie zapewszyc :). Mimo to optymizm narazie odstawiam na bok, zobacze efekty dopiero bede sie rozwodzil.

Gość IrocK
nom pewnie ze trzeba troche odmiany :d ale mam nadzieje ze moje docinanie jest wlasnie z "sensem i uzasadnione" he :) Moja skora dzisiaj pzryjela 40mg, wysyp sie jeszcze nie skonczyl ale jest aktywny dalej. ALe skora taka suchuta i mila w dotyku..mniam :D

Gość IrocK
tzn blondyn musze naniesc koretke :D kazdy organizm reaguje inaczej no i trzeba troszke uogolnic ten czas wysypu :P mowi sie ze trwa on najpozniej do 2-3 tygodnia leczenia. mysle ze im dluzej tym lepiej :) Oj Weridiana mam nadzieje ze jest/bedzie czego zazdroscic :) tak jak blondyn - zobaczymy efekty :) ja zycze kazdemu kto ma tradzik zeby sie obudzil pewnego dnia i zobaczyl ze nic nie ma :) .. ile ja razy o tym marzylem?.. eh pozdrawiam i milej nocki :*

Gość IrocK
mam jeszcze dobra wiadomosc :D tzn tak sobie sprwadzalem z nudow i sluchacje ludzie :D wydluzaja juz sie nam dni :D dzisiaj dzien trwa 7h 43 min w piatek bedzie trwal 7 h 45 min :D a w lutym juz ponad 10 godzin :) hehe :) chyba kazdy pragnie juz lato, dlugnie i cieple dni :D oraz nieco chlodniejsze wieczory :))

Gość stale Was czytająca
witam, ja z pytankiem z innej beczki bo Wy tu znacie sie na wszystkim:)stalam pod choinke mleczko do demakizjazu do cery dojrzalej (ktos nie doczytal);)z kolagenem, elastytna, witamina A i E czy moge go uzywac czy raczej musze oddac mamie? dodam ze i tak nie zmywam mleczkiem calej twarzy tylko oczy. z gory dziekuje za odpowiedz i wesolych swiat.

Ja tez kiedys za namowa Bravi kupilam mleczko-tonik z koziego mleka,bo silnie nawilza i wygladza cere.Do twarzy niestety mi nie sluzyl,ale po oczy nadaje sie doskonale:) Jest przeciwzmarszczkowy,a wiec i bardzo dobrze nawilza skore,a ta pod oczami,wymaga tego szczegolnie,bo bardzo szybko traci elastycznosc i tworza sie zmarszczki.Wiec krotko mowiac,ja uwazam,ze smialo mozesz uzywac,jesli nie masz po nim zadnych podraznien czy cos:)

Ja coprawda kometologiem ani kobieta nie jestem ^^ ale mysle ze smialo mozesz uzywac, z tego co mi wiadomo to elastyna ujedrnia skore, a kolagen wypycha zmarszczki, witamina A i E dobrze robi na skore. No wiec nie amsz sie czego obawiac nawet jesli zmarszczek nie masz - oczów Ci nie wypchnie. Używaj smialo. Jak cos poknocilem to poprawic mnie prosze :).

Gość IrocK
dokladnie :P koloagen witamina A, E i elastyna jest potrzebna skorze w kazdym wieku takze smialo uzywaj :)

Mnie wysypywalo przez 2 miesiace. Ostatnio dzieki Duacowi notuje wspaniala poprawe. Ropne wcale nie wystepuja. Policzki, czolo, nos mam juz czyste w 90%. Zostaly grudki na brodzie, szyi i troche na kosci policzkowej. Prawdopodobnie od stycznia bede zmniajszal dawke do 20 mg dziennie. Zobacze, jak mi proby watrobowe wyjda. Pozdr. :]

Oczu,a nie oczow :D Tylko tyle moge porawic heh ;) A ten moj wynalazek jest calkiem niezly-no ten cynamon z talkiem dla dzieci :) A teraz ide se zrobic maseczke z drozdzy :P

Gość stale Was czytająca
dziekuje za odpowiedz :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować