Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakjak

jak przekonać faceta do minetki

Polecane posty

no nie wiem...raczej nie mielismy okazji sie jeszcze poznac...co nie znaczy ze nie mozemy :P

Ja niestety trafilam ostatnio na kochanka, ktory niespecjalnie palil sie do minetki natomiast wciaz chcial zeby robic mu lodzika. Czekalam cierpliwie, bo nie chcialam go do niczego zmuszac choc dla mnie sex oralny jest rodzajem gry wstepnej i nie wyobrazam sobie bez niego dobrego sexu. Kiedy juz chcialam z nim zerwac namowil mnie na hotelik i obiecal minetke jakiej nigdy nie przezylam ... i rzeczywiscie! Dwie minuty machania jezorem, mocno bez wyczucia i pocieranie broda (dwudniowy zarost!!!) z duza sila mojej cipki. Mialam dosc, takie to bylo kiepskie. W dodatku on po kilku piwach mial problemy z erekcja i nie dalo sie wcisnac jego penisa do zadnej dziurki. Koszmar!!! To bylo oczywiscie nasze ostatnie spotkanie, najlepsze jest to ze on uwaza sie za mistrza w sexie! :o

heheh...nie...troche dalej...i w inna strone :P

masz jeszcze 3 szanse....trafisz i spelniam Twoje jedno zyczenie :P

moze cos nad morzem...typu Swinoujscie...Pobierowo...Dziwnow...ojej nie wiem....ale chce chce miec jedno zyczenie do spelnienia...

Hahah..nie...nie nad morzem...ale nad Odra...tez woda :P

Gość do czarne nicki
chyba nieco zeszliście z tematu

a skad wiesz...a moze wlasnie na niego nachodzimy :D

Gość do czarne nicki
ok,nie przeszkadzam:)

:D Dobrze starczy juz ... ale o zyczeniu ponegocjowac mozemy :P

Pewnie, ze tak. Mam zawsze czysta i wydepilowana cipke, wiec z przyjemnoscia bym to zrobila tylko szkopul w tym, ze nie dosiegam :o Faceci mogliby bardziej dbac o siebie, wtedy kobiety nie mialyby wlosow miedzy zebami po robieniu laseczki :P

Gość milas
asdsafdsaf

Gość trzeba mieć
zęby, żeby nieć włosa pomiędzynimi, łachudo :P

a tak sobie mysle...co do tematu....ze normalnego faceta to przekonywac nie trzeba. Bo któż nie kocha zadowalać...?

hah i wlasnie to tygryski lubia najbardziej :) zamknij oczy, pomysl zyczenie... i sie zjawiam

Gość Anja O.
ja mojego też długo usiłowałąm namaweiać ,wręcz wymuszać płaczem i krzykiem... bez skutku. potem "zapomniałam" o tym,jak bardzo to lubię. i po jakichś dwóch miesiącach ciszy z mojej strony sam zaczął. najpierw nieporadnie (jestem jego pierwszą w łózku), potem zaczął pytać co i jak robić, teraz jest naprawdę dobry! i uwielbia jak siadam mu na twarzy,aż się zdziwiłam :-D jeste super!!!!!!!!! więc nie naciskaj,poczekaj,może podziała jak w moim przypadku.........