Gość kaska468 Napisano Wrzesień 22, 2017 Dziewczyny, a robiła któraś z Was zabieg w ArtLife w Gdańsku???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olaaa032 Napisano Wrzesień 22, 2017 robiłam kilka mies temu, spokojnie ich mogę polecić, super opieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2017 Tu maja byc posty w kierunku optegra. Niech ktoś tam wreszcie pójdzie, nie odwołuje wizyt i natrzepia wizyt. I niech to nie bedzie jedna wizyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elfka86 0 Napisano Październik 3, 2017 Ja wykonałam zabieg Lentivu w klinice Optegra w Krakowie. Zdecydowałam się bardzo szybko, ponieważ miał to być wyjątkowo szybki i skuteczny zabieg. Jak na razie jestem zadowolona z efektów, zabieg wykonałam miesiąc temu i już na następny dzień bardzo dobrze widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helios4 Napisano Październik 9, 2017 Niestety z wiekiem wzrok bardzo się pogarsza. Niektórym osobom w starszym wieku może jeszcze pomóc zabieg laserowej korekcji wad. Znalazłem świetną metodę Lentivu. Ważne w nim jest to, że efekt jest natychmiastowy, a zabieg mało inwazyjny. Może starsze osoby też mogę z niego skorzystać. Wykonuje do klinika Optegra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 20, 2017 Ta metoda Lentivu w Optegra to nic innego jak wszczepienie sztucznej soczewki. Zabieg identyczny jak usunięcie zaćmy. Tylko inaczej się nazywa :) Wykonują go wszystkie kliniki, które robią laserową korekcję i zaćmę. Pytajcie po prostu lekarzy, a nie słuchajcie że tylko Optegra to robi i że to super hiper nowa metoda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2017 W Optegrze można teraz zrobić sobie teraz LASEK za 1998 zł za oba oczy -> https://www.kody.pl/groupon/46800 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikapolka72 0 Napisano Listopad 3, 2017 Córka jest po zabiegu w klinice ArtLife, długo ja namawialiśmy z mężem!!! Mówiła, ze świetna lekarz ja obsługiwała, wróciła i powiedziała, ze zabieg bezbolesny, POLECAM!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sara4388 Napisano Listopad 5, 2017 też polecam ArtLife! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kerima435 Napisano Listopad 12, 2017 Syn chcę zrobić laserowa korekcje, robił ktoś z Was w ArtLife w Gdańsku???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaaa032 0 Napisano Listopad 15, 2017 W ArtLife robiłam kilka mies temu, spokojnie ich mogę polecić, super opieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość groszka430 Napisano Grudzień 6, 2017 Tyle lat się męczyłam z okularami czy soczewkami, parę chwil i pozbyłam się wady -8, teraz mam 1. Minęło juz 5 miesięcy. Super widzę@ Polecam zespół ArtLife Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SweetGin Napisano Styczeń 3, 2018 Moja kuzynka rok temu miała korektę w Centre de la Vision. Zabieg przebiegł bez żadnych komplikacji. Pierwszy tydzień “po” był trudny, przez cały miesiąc starała się nieforsować. Teraz jest bardzo zadowolona i nawet mnie namawia. Pewnie bym się zdecydowała gdyby nie to, że moja wada ciągle się pogłębia:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jerek Napisano Styczeń 3, 2018 Moja kuzynka rok temu miała korektę w Centre de la Vision. Zabieg przebiegł bez żadnych komplikacji. Pierwszy tydzień “po” był trudny, przez cały miesiąc starała się nieforsować. Teraz jest bardzo zadowolona i nawet mnie namawia. Pewnie bym się zdecydowała gdyby nie to, że moja wada ciągle się pogłębia:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MondayMorning Napisano Luty 21, 2018 Jerek , a nie lepiej np zdecydować się na Lentivu w Optegrze ? Klinika ma kilka placówek w Polsce , więc poszukaj moze internecie jakichś informacji, Zadzwoń sobie i sie umów na wizytę kwalifikacyjną .Potem zostaje oczywiście zabieg ;) Ale słyszałam,że jest bezinwazyjny a okres rekonwalescencji jest mega szybki bo następnego dnia na dobra sprawę juz mozesz zrobić makijaż czy jechać samochodem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lussima Napisano Marzec 22, 2018 Ja też jestem zwolenniczką Lentivu, może dlatego że sama jestem po tym zabiegu. Dla mnie, sportowca, to było wybawienie bo jednak soczewki już były męczące a okularów nie mogłam nosić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tissak Napisano Kwiecień 10, 2018 Zdecydowanie - sam zabieg jest dobrze przeprowadzany, dokładnie no i sama klinika to sprawdzone miejsce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KalinkaBednarska Napisano Kwiecień 13, 2018 Tak czytałam wiele na ten temat. Też decyduje się na zabieg Lentivu ;) tzn musze jeszcze przejść badania kwalifikacyjne w Optegrze w Rzeszowie - otworzyli dopiero nową klinikę. Jest teraz tydzień bezplatnej kwalifikacji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Massak Napisano Kwiecień 16, 2018 Świetny wybór. nie wiedziałam że mają klinike w Rzeszowie. Ja robiłam w KRK. Osobiście jestem bardzo zadowolona z tego, że zdecydowałam się u nich na zabieg. Bo dzięki temu nie muszę już nosić okularów, które mi przeszkadzały w sporcie. A tak, to szybko i bezboleśnie poprawiłam wzrok na stałe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2018 Do takiego zabiegu kwalifikuje okulista? Mogę iść do takiej poradni: http://cmp.krakow.pl/poradnia-okulistyczna i lekarz mnie skieruje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Buzzi Napisano Maj 10, 2018 W Optegrze wiem ze robia porządnie zabiegi korekcji wzroku! i Warto bo doradzą i dobrze podpowiedzą który zabieg będzie odpowiedni! A Lentivu jest super wygodne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sisssi Napisano Maj 17, 2018 No jak dla mnie to Optegra także się spisała. Wygodnie, szybko i bezboleśnie. Dzięki temu zabiegowi mogę spokojnie już bez okularów funkcjonować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2018 https://www.lalamoda.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2018 https://www.lalamoda.pl/sukienki/140-sukienka-hiszpanka-sara-flowers.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agisz Napisano Czerwiec 16, 2018 ja wlasnie poszukuje dobrej kliniki i wertuję różne oferty - ale fakt, Optegra ma jedną z ciekawszych! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Millasz Napisano Czerwiec 18, 2018 tak zdecydowanie. myślę ze jedna z lepszych i co istotne - mają Lentivu a to zabieg który jest szybki i bezbolesny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sattka Napisano Czerwiec 18, 2018 no ja myślę ze jednak warto się Lentivu w Optegrze zainteresować bo jest szybko, bezbolesnie no i przede wszystkim dzięki temu zabiegowi można w końcu przestać nosić okulary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gienia4470 Napisano Sierpień 9, 2018 Moja znajoma wykonała laserową korekcję wzroku w Centre de la Vision. Minęło już w sumie od tego czasu sześć miesięcy i nie żałuje podjętej decyzji. Sama myślę o tym, by za jakiś czas spróbować. Na razie jest to niemożliwe ze względu na pogłębiającą się wadę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PatiPatrycja Napisano Sierpień 12, 2018 Też jestem już po i też nie żałuję, to była bardzo dobra decyzja ! Ja zrobiłam w Białymstoku w klinice dr Michnowskiego, przekonały było najbliżej. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2018 Białystok jest fajną opcją, lekarze z dużym doświadczeniem i przede wszystkim chyba nie taka fabryka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach