Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carincia

kto jedzie ze mna na bezludna wyspe??

Polecane posty

Gość carincia
Tomek, a co ty tak wyskoczyles ze swietami :D Marzysz juz o gwiazdce?:)

ja sie wlasnie wybieram ,za jakies 3 godziny wyjezdzam ;) to taka namiastka ale super...wyspa na jeziorze moze byc ??:)

Cztery lata topik ma , a tu cisza Chętnie pojechałabym na Majorkę, Polinezję, Madagaskar, Malediwy, Fidżi, Wyspy Kanaryjskie, Mauritus, Wyspy Salomona, Bahamy, Tonga, Samoa, Seszele, Sycylię, Sardynię, Hawaje, Borneo, Bali, Wyspy Szczęśliwe, Wielką Rafę Koralową

Gość morslan
Odswiezam. Planuje wyleciec i wyplynac na bezludna wyspe. Wyspa nazywa sie "Pagan". Znajduje sie na Morzu Filipinskim. Niedaleko(daleko) oddalona zamieszkana wyspa "Saipan", z tego co czytalem japonska( bedzie na wypady). Wciaz szukam innych. Data startu: styczen 2013 (jak nie bedzie konca swiata). Party 3 osobowe, narazie. Wszelkie info gg: 7900318. Mamy bardzo fajne plany :)

Gość Tropicay
Również odświeżam, jeśli jest jakaś osoba chętna aby uciec na taką bezludną wyspę to z otwartymi rękoma ją przyjmiemy. Jest nas juz nawet sporo. Mamy wybrana wyspę ze słodką wodą, palmami kokosowymi, bananowcami. Wyjazd planujemy na grudzień-styczeń, maksymalnie w lutym.

Gość longu
Jadę sam wtedy będzie bezludna nie chce nikogo tylko ja i przyroda bez polityków znajomych . Chce być sam i sam tam umrzeć. Może mi ktoś pomóc. podaje jarocypr@op.pl

Gość gość
Ktos jeszcze szuka ekipy na bezludna wyspe?