Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadbana dziewczyna

PUSZYSCI - dlaczego rządają akceptacji zamiast po prostu schudnąć ?

Polecane posty

Gość no i jakos puszysci
dziwnym trafem zostali tu zaakceptowami, mimo krakania autorki. I nawet bez specjalnych żądan..

Gość Max Pain
zadbana to pustak który się wyżywa na puszystych,bo nikt szczupły jej nie chce-bo jest za głupia ;)

Gość instruktor siłowni
pracuje już około 5 lat w siłowni, miałem jeden przypadek gdy facet ze stu kilowego spaślaka, zrobił się 80 kilowym ciachem !!! 80 kilo mieśni !!! pracował 3 lata 4 razy w tygodniu po 2 h! był wiecznie samotny teraz przebiera.... większość rezygnuje po miesiącu boi schudli np jeden kilo!!!! kobiety to już w ogóle porażka, woli chodzić głodna na granicy omdlenia, niż spocić się na siłowni..... w 90 % jestem wstanie pomóc, ale wymagane są dwie rzeczy konsekwencja i dyscyplina...

Tacy ludzie jak Zadbana nie nadają się na jakiekolwiek dyskusje. Jak takiemu czemuś zaświta jakaś jasna myśl z rzadka, to się trzyma tego co wydumało, nawet przy przygniatającej ilości kontrargumentów.

Gość instruktor siłowni
jeszcze jedno zdanie do pań z kafe, takie tu jesteście tolerancyjne i w ogóle ale jak przychodzi co do czeego to jednak wolicie fajne ciała niż karykatury z mieśniem piwnym...... akceptacja słowna niczego nie wymaga, słowa nie kosztują, szkoda że życie pokazuje co innego. W 90% przypadków moich podopiecznych, motywacją do ćwiczeń było brak akceptacji ze strony płci przeciwnej...

Zadbana - a dlaczego masz taki problem z ludźmi otyłymi???? Nie wierzę, ze to troska.... Otyli jakoś nie mają problemu z chudzielcami dopóki Ci na nich nie najadą z tekstami o wielorybach..... Licz sie z tym, ze jeśli będziesz w tak lekceważący sposób wyrażała się o ludziach, którzy nie pasują Ci do wizerunku, to dostaniesz po łapkach za swój brak elementarnej kultury.

Gość instruktor siłowni
Martyrologia a co chesz ćwiczyć i co osiągnąć ??

Gość hmmmmmmmmmmmm
ale co ona ma przemyslec? czy ktos jest tu na tyle naiwny ze myśli ze jadnym postem zmieni priorytety w zyciu dziewczyny? Własciwie wydaje mi sie ze to z jej strony prowokacja , ale jesli jest inaczej to mnie to nie dziwi, na codzien mam do czynienia z brakiem akceptacji u ludzi , z brakiem horyzontów.Wiec nie dziwi mnie to ze na necie sa przedstawiciele gatunku ludzi o obnizonym stopniu empatii i wrazliwosci

Gość ale odzew same grubaski sie
oburzyly:O:O:O a co wy macie do roboty??? tylko siedzenie na KAfe , narzekanie, obrazanie aktorek i piosenkarek i wklejanie zdjec z fotki.pl i jazaaa sie zaczyna kazda tzreba zbesztac:O Pamietajcie!!! NIGDY nie bedziecie tak pozadane jak szczuple kobiety NIGDY nie bedziecie mialy takich samych szans na znalezienie pracy jak szczyple dziewczyny itp. itd. PS czepiacie sie ortografii autorki topiku (choc sam nie wierze ze ma dysortografie, moj brat ma calkowicie inaczej to wyglada) bo nie macie sie juz do czego przyjebac:P

Gość instruktor siłowni
na początku wystarczą ćwiczenia z 1/3 obciążenia ciała, prawie każdy tyle podniesie :) nie wiem jaki masz sprzęt na siłowni ale na początku podejdz do tego na luzie, wzmocnisz troche organizm, potem można myśleć już o kształtowaniu ciała :), powiem tak nic tak mnie nie cieszy jak z małego hipopotama zrobie fajną laske za która obejrzy się pół miasta...niestety kobietki jeśli chodzi o ćwiczenia to macie słomiany zapał :)

Dobra, to ja idę na Martini i ruskie pierogi. Jeśli idealna figura ma iść w parze z brakiem inteligencji to ja wolę być przytyć na wszelki wypadek, żeby nie kusić losu.

Gość Pogromca glupoty
Banalny temat! Bezsensowny problem! Załosna "dyskusja"!

Gość smakoszka
a ja tam wolę osobiście wieloryba z brzuszkiem niz suchmana z obwisłymi spodniami...

Gość A ja do szczupłych nie należę
a mam dużo wpększe powodzenie niż niejeden patyczak.Przynajmniej o mnie facet nie poobija sobie kości!

Gość A ja do szczupłych nie należę
większe miało być.Ja nie cierpię na dysortografię

Gość no i mamy wytłumaczenie
" znalezienie pracy jak szczyple " dzień dybry alo, alo :D

Gość zwyczajna baba
Instruktor>>> dlaczego od razu z mięśniem piwnym, to wszyscy puszyści faceci to alkoholicy lub utajeni alkoholicy??:-D A ja lubię facetó przy kości, tylko do takiego misia mozna się porządnie przytulić:)

Gość srutu tutu majtki z drutu
hmm Zadbana dziewczyno, pytasz w drugim poscie czy ty kogos obrazasz .... nieee no skadze .... a okreslenie "humanoidalne wieloryby" to w ogole nie jest obrazliwe .... albo walenie, czy to ze wieksi ludzie wygladaja oblesnie .... nad reszta sie nie zastanawiam, nie wypowiadam sie na temat pozostalych slow, bo po prostu rece opadaja jak sie cos takiego czyta. Nie zawsze ludzie otyli moga schudnac, bo to wynik choroby, hormonow, genow .... haha a dysortografia to dobra wymowka dla wielu forumowiczow. Ucze w szkole, j. angielskiego i wiem, ze w wiekszosci przypadkow ta dysortografia to po prostu kupiony papierek, bo rodzicom nei chcialo sie siedziec z dziecmi nad ksiazka i cwiczyc pisowni (albo sami nie znali zasad pisowni). Niewielki odsetek to prawdziwa dysortografia. aha i wiesz dlaczego ciezko jest sie odchudzac, cwiczyc, biegac i chodzic na fitness? Bo sa takie ograniczone w swoich pogladach osoby, ktore wlasnie taka osobe otyla pokazywalyby palcami i wysmiewaly, ze popatrz jak sie poci, jak sie cale cialo trzesie itd.... , moja przyjaciolka najlepsza wlasnei takie rzeczy slyszala. Mile co?

Gość KTO MNIE POPIERA
A Zadbana teraz siedzi i pisze tutaj (przeciw sobie i wbrew sumieniu!:-D) na swoich dwóch czarnych nickach i udaje że poszła spać:-D

Gość a ja schudlam 10 kg
i wcale nie czuje sie przez to nadzwyczajnie lepsza od puszystych.I przed i po przyjaciele mnie akceptowali.Z pracy mmnie tez nikt nigdy nie wyrzucał. Jesli znow utyję to nie zamierzam sie wieszac.