Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadbana dziewczyna

PUSZYSCI - dlaczego rządają akceptacji zamiast po prostu schudnąć ?

Polecane posty

Gość NimfaWodnaSTuletnia
nie beda pracowac bo tylko debil przyjmie do pracy osobe ktora nie potrafi zadbac o wlasny JĘZYK!!!!

Gość Zadbana dziewczyna
mniam_mniam - tyle osob mnie tu obraza, ale wiekszosc z was mam na mysli dziewczyny i tak nie mogla by byc z kims grubym jakby on nie pociagal was... a zazwyczaj ktos gruby nie pociaga... wiec to co pisze to prawfda...

Gość chipsy ortograficzne
i debil przyjmie do pracy osobę, która pisać nie umie a na dodatek konflktową..

I nie mogłabym byc z kimś kto nie czyta i pisac nie potrafi:D

Gość prawfda...
TO PRWAFDA :D buahaha

ale pieprzysz !!!!!! A Ty pisząc podanie o pracę z błędami będziesz tą lepszą ?? Czy może komuś to zlecisz?? boshe Ty widzisz i nie drżysz !!!!

Gość Zadbana dziewczyna
schodzicie z meritum sprawy - chcecie skierowac rozmowe na boczne tory dlaczego ????? co chcecie zatuszowac ?

Gość taki jeden ff
A dlaczego ja ma akceptować to, że jakaś idiotka tak kaleczy język polski ? Co z tego, że masz dysortografię ... to tylko wymówka na wszystko ... WSTYD !!! Nie mogę pojąć jak ktoś może sadzić takie błędy ? Przecież ortografii można się NAUCZYĆ !!!

Mam koleżankę. Jest przy kości, waży około 75kg. Bywało, że więcej. Ma paskudną przemianę materii, uwarunkowania genetyczne bądź problemy hormonalne. Nie wiem dokładnie z czego jej problemy z wagą wynikają. Koleżanka owa nie je W OGÓLE pieczywa, słodyczy, tłustych potraw, fast food\'ów. Nie rusza nizego na co Ty \"Zadbana\" możesz sobie pozwolić. Chodzi na basen i aerobic. A wszystko to robi po to, żeby nie przytyć więcej. A nadal mimo jej trybu życia jest puszysta. Ciekawa jestem czy byłabyś Autorko gotowa na takie poświęcenia? A do tego jest bardzo mądrą kobietą i po prostu kur*wica mnie strzela jak pomyślę o tym, że ty Pustaczko mogłabyś widząc ją na ulicy, pomyśleć o Niej \"wieloryb\"!!! Nazywasz się \"Zadbaną dziewczyna\"???? Zadbaj o swój rozwój intelektualny, bo być zadbanym, to nie tylko biodrówki w szafie o rozmiarze 27!!!

Pewnie tuszę chcemy zatuszować :D Ty rozumiem myslisz o pracy fizycznej w przyszłości

Gość a mój chłop zamienil chudą na
czyli grubszą czyli mnie i jest ze mną od lat hue hue. Na pracę tez nie narzekam Akceptacji nie żądam, po prostu ją mam.

Gość pi...pi..pinesssska
Coraz częściej na ulicach widac osoby, które maja otyłośc olbrzymią. Jeszcze kilka lat temu tego nie było! (było duzo anorektyczek!) Kazdy przypadek puszystego jest inny. PIERWSZE PRIMO: Jezeli ktos wcina zieleninę i katuje sie na siowni a tyje (w co nie wierze) to niech idzie do lekarza. DRUGIE PRIMO: Jezeli ktos nie chce ruszyc tylka i obzera się a pozniej placze to no sorry...ale ząda akceptacji dla lenistwa!STOP LENISTWU! TRZECIE PRIMO: kochajmy sie! i puszysci i zadbani! ;-)

ja nikogo nie obrazam..... i jakos nie widzialam, zebys pisala o tym, ze kobiety nie chca byc z puszystyki mezczyznami, tylko o waleniach, wielorybach i o tym, ze grubi nic nie robia.... tylko czy kiedykolwiek zastanowilas sie ile ich kosztuje dieta i schudnięcie chocby z 2 kilo????? oczywiscie sa i tacy, ktorzy faktycznie caly dzien sie objadaja, ale to jest mniejszosc.... nasz tryb zycia, siedzaca praca, wszedzie autkiem to wszystko powoduje, ze niektorzy maja problemy z waga... ale sluchania uwag od osoby, k\\tora pewnie nic nie robi, je w fast foodach pewnie z 3 razy w tygodniu i bezkarnie wcina tabliczke czekolady jest nie na miejscu... dlatego mówie, ze jakby chudzi musieli zrobic cokolwiek zeby wygladac jak wygladaja a nie bylaby to sprawa tylko genow czy przemiany materii to moze by sie 2 razy zastanowili zamin krytykowaliby inny

jeżeli ktoś czyta przynajmniej 2-3 książki tygodniowo , uczy się reguł ortografii i to nic nie pomaga - niech idzie do psychologa po zaświadczenie o dysortografii jeżeli spędza czas na dyskotece , siłowni , necie - niech nie oczekuje akceptacji

Gość Zadbana dziewczyna
kornik79 - to dlaczego puszystym ciezej jest znalesc partnera ??? ano dlatego ze moze ludzie ich akceptuja, ale nie sa w typie normalnych ludzi... poza tym miedzy puszystym a puszystym jest roznica jesli dziewczyna przy 165 cm wazy te 65 to jest po prostu puszysta a jesli przy tym samym wzroscie wazy np 80 to jest nic innego jak zaniedbanie... i tu jest juz po prostu spasla...

a jeżeli dziewczyna pisze RZĄDA to jest tępak i tylko tępaki na nią lecą

Gość ech no nie karmcie
trolla, prowokacja.

OK - już nie karmię trolla...to znaczy postaram się;)

Gość kobieto ale to jest problem
puszystej a nie twoj,czy znajdzie partnera czy nie . Jak jej zalezy na takim, dla ktorego najwazniejsza jest chudosc to schudnie, jak na innym, to nie. Nie masz wiekszych zmartwien?

Gość lubu dubu prezesclubu
Ludzie czy nie widzicie,ze obrzucacie sie zlośliwymi epitetami- tylko tak umiecie rozmawiać??? ..mozna inaczej..moze niech kazdy zacznie od siebie! Więcej rozsądku! Nie zniżajcie sie do poziomu tych, których krytykujecie!

dziewczyno jak czytam co piszesz to mi sie w glowie nie miesci, ze sa takie puste i glupie dziewuchy!!!!!! co chcialas osiagnac zakladajac ten topic??? wez lepiej slownik do reki a nie siedzisz przed kompem i wypisujesz jakies bzdury!!!

Gość czasami lubię się pozniżać

Gość a gdzie tammm
dlatego -= ze ludzie lubia byc rozni jesli chodzi o wyglad a dlaczego ty nie zaakceptuejsz ich tylko zakladasz durne topiki?