Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadbana dziewczyna

PUSZYSCI - dlaczego rządają akceptacji zamiast po prostu schudnąć ?

Polecane posty

Gość Zadbana dziewczyna

Dlaczego normalni mieli by akceptować i kochać zjawiska anormalne którym bez wątpienia jest humanoidalny wieloryb.... przepraszam że tak pisze, ale mam już dość oglądania grubych śliniących się do mnie mężczyzn... mam też kolegę bardzo przystojnego i do niego również lgną nie otyłe, nie grube a po prostu spasłe dziewczyny DLACZEGO ??

Gość Zadbana dziewczyna
dlaczego od razu pustaku ??? jak możesz mnie tak obrażać czy ja komuś ubliżam ? stwierdzam tylko ogolnie wiadomy fakt... a to, że to boli grubasów to nie moja wina

Gość ta z nadwagą
a czemu zadbane dziewczyny zamiast się uczyc otrografii, stwarzają problemy żądają -------------------a nie przez rz rzadaja

a nie pomyslałas ze to jest sprawa np genetyczna, lub choroba?????? nie pomyslalas ze to ze ktos jest grubszy wcale nie oznacza ze je calymi dniami i nie uprawia zadnego sportu???????? nie pomyslalas ze sa ludzie, ktorzy ze wzgledu na to jaka maja przemiane materii zeby wygladac jak to okreslilas \"normalnie\" jedza tylko gotowane warzywa ( bez pieczywa, miesa, slodyczy ) i cwicza po 10h tygodniowo na silowni?????? ciekawe czy Ty bedac na ich miejscu chociaz bys palcem kiwnela zeby schudnac, bo krytykowac innych samemu majac po prostu genetyczne warunki do dobrego wygladu łatwo krytykowac innych... pomysl nad tym... bo wyrozumialosc i zrozumienie nic nie kosztuje.... P.S. i nie jetem pulchna pania, ktora urazilas swoja wypowiedzia... po prostu znam zycie i roznych ludzi... a uderzyla mnie twoja bezmyslność....

Gość RZądają
:D Wolę wieloryby niż pustaki

Gość Zadbana dziewczyna
mam dysortografię a z Was bije jad.... nie rozumiem jak mogliscie na mnie tak najechac....

Gość lepiej być grubym niż głupim

Gość no to zadbaj o dysortografię
zadbana kobieto - to sie da wycwiczyc równie łatwo, jak chudnięcie

Gość Zadbana dziewczyna
dlaczego znieczulica ??? kiedys czytalam wlasnie na tym forum, ze to nam szczuplym zadbanym dziewczynom wytyka sie ze zabijamy szczescie puszystym dziewczynom. ze dzieki nam one nie moga znalesc sobie chlopaka ze dzieki nam nie maja pracy sa nieszczesliwe a wyzywala nas od pudernic !!!! glupi waleń !!!!!!!! to co, one mogą krytykowac a jak ja napisalam cos co jest raczej malo krytykujace a raczej oddajace prawde to najezdza sie na mnie ??????

Gość instruktor siłowni
kiedyś nie było problemu, bo ludzie ciężko pracowali, nie jedli tak kalorycznych posiłków, nie żal mi otyłych bo to zwykłe lenie u mnie na siłowni jest tylko jeden grubas któremu pomagam, reszta siedzi w chacie i płacze, że nikt ich nie chce..

a ty jak zjechalas puszystych piszac ze sa wielorybami?????? biedactwo sie zmartwilo ze nikt nie pochwalil jej za ta bzdurna wypowiedz...

Dlaczego normalni mieli by akceptować i kochać zjawiska anormalne którym bez wątpienia jest dysortografia? Dlaczego dysortograficy rządają akceptacji zamiast po prostu wkuć podstawowe zasady ortograficzne?

Gość zadbana.....
tera każdy bęcwał mówi, że jest dysortografikiem. Do ksiązek marsz! Swoja drogą kiedy obrażałaś otyłych nie zastanwiałaś się czy otyłośc nie jest skutkiem choroby, a kiedy ktos wytyka Ci błędy zasłaniasz się dysortografią. Powiem Ci ; Procentowo ilośc grubasów z powodu choroby=ilośći robiących błędych z powodu dysortografii.

Gość Syrenka z walbrzycha
ty masz dyzortografię a niektorzy cierpią na otylosc.. więc widzisz jakto jest nieokazywac szacunku drugiej osobie.. Trochę empatii dziewczyno!!! I pracuj nad sobą skoro tego wymagasz od innych.. Słowniczek do rączek i wio!!

Gość no to zadbaj o dysortografię
Mam dosc sliniacych sie na mój widok przygłupów. Mam tez. b przystojnego i mądrego brata, a lgną do niego idiotki DLACZEGO?

Gość Zadbana dziewczyna
ok !!! nie mam nic do osob ktorych nadwaga jest wynikiem choroby, brania jakies lekow itd.... ale to jest jakies 10 - 15% ogolnej populacji waleni !!!!! a reszta ????????? to zwykle zaniedbanie !!!!! INSTRUKTOR SIłOWNI - masz zupełną rację... ale po co sie odchudzac, po co cwiczyc, biegac chodzic na fitness jak mozna kupic paczke chipsow i narzekac jak to jest zle...

Gość WoalkaZeSrebnym..
to,ze ty oceniasz,ze one są idiotkami to jeszcze nic znaczy ...po twojej wypowiedzi to ty wychodzisz na idotkę Skarbie

Gość zadbana.....
10% robiących błędy to dysortograficy, reszta to lenie śmierdzące, ktore książki na oczy nie widziały

Gość WoalkaZeSrebnym..
dokladnie:D i nasza zadbana dziewczyna jak widac do nich nalezy.. Bo po co brac ksiązkę? no po co? lepiej jest zatruwac nasz język chipsami ortograficznymi

zycze Ci zebys kiedys byla gruba i ciekawe czy wtedy bedziesz taka madra...... zeby syty zrozumial glodnego potrzeba odrobiny inteligencji i wyrozumialosci dla drugiego czlowieka, bo kazdy z nas wczesniej czy później bedzie tej wyrozumialosci od innych potrzebowal...

Gość Zadbana dziewczyna
kornik79 - ale moze wreszcie zrozumieja ze jak nie rusza swojego tlustego zada to nic sie nie zmieni... ludzie beda samotni ( prawdopodobienstwo znalezienia partnera bedzie na granicy bledu statystycznego ) nie beda pracowac bo tylko debil przyjmie do pracy osobe ktora nie potrafi zadbac o wlasny wyglad, co oznacza ze nie stara sie wiec w pracy tez nie bedzie sie starala itd itp

Gość chipsy ortograficzne
:D Ładne !

Gość jest wolnosc i kazdy moze zrec
swoje chipsy na wlasna odpowiedzialnosc. Moze ktos woli chipsy niz byc chudym? A przy okazji - czy w cukierniach i przy pólkach z chipsami w marketach widzice samych grubasow? ja bym nie powiedziala.