Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrumciak

Co można sądzić o facecie, który w wieku 29 lat jeszcze nie miał stosunku?

Polecane posty

Gość ja bym takiego chciała
I ja o wszystko pytam przezd, nie po. Bo potem już jest za późno. Naprawde musiałabym kogoś bardzo poznać, żeby mu zaufać. Jak już czekałam tyle lat, to teraz tym bardziej mi się nie śpieszy:) Jak przeżyje np. dwa lata bez seku i będzie szczęsliwy, to znaczy, że warto mu zaufać. No i oczywiście musi tez spełniać szereg innych wymagań:p No każdy ma prawo wyboru! Dlaczego faceci mogą sobie wybierać na żonę dziewicę, a kobiety nie mogą sobie chciać wybrać na partnera prawiczka???:o

jeżeli facet ma 100 czy coś koło tego panienek to dla mnie jest jakiś znak że nie potrafi albo nie chce zbudować związku, a przecież mówimy o tym, że miałoby się z takim układac zycie.

duzo mozna sadzic!! albo jest takim pasztetem ze go zdana nie chce, albo ze jest wporzadku nie robi tego z byle kim ... ja bym chciała takiego ... moze jest takich wiecej ;)

mówię bardzo subiektywnie - jesli kobiecie jest cudownie w łóżku z tym pierwszym to po co ma sprawdzać jak jest z innym? jesli jest niezbyt fajnie, to tak, wtedy jest ciekawość czy z innym nie byłoby lepeij, ale jeśli ona jest dopieszczona, zadowolona i szczęśliwa to wcale nie chce sprawdzać jak jest z innym;)

niech wypowiedza sie ludzie doswiadczeni a nie laicy amatorzy co dziewica czy prawiczek moze wiedziec o porzadnym zwiazku ?? jak na razie to macie tylko wyobrazenia gdyby to gdyby tamto zwiazek nie polega na gdybaniu i nie mow mi co zrobisz gdyby - bo nie znasz zycia

ale tu nie chodzi przecież o pierwszy raz jako jeden stosunek:) ale np w ciągu 2 lat można się już przekonać czy Ci z kimś dobrze w łóżku czy nie:) jeśli ktoś spełnia wszytskie Twoje fantazje, czujesz się na maxa dopieszczony i spełniony to po co niszczyć to żeby próbować z kimś innym?

Bzzębna - piszesz o idealnym związku. Bardzo pięknym. ale ludzie często są dalecy od ideału a jeszcze niektórzy mają głupią ciekawość próbowania mowości :)

ja mówię tylko o łóżku:) i zgadzam się, że ludzie lubią próbować nowości, ale można mieć porównanie w tych sprawach i będąc w stałym związku nadal mieć pociąg do nowości, także to nie jest regułą, że jak się miało tylko jednego/jedną to jest ochota próbowac dalej;) z mojego punktu widzenia - jeśli jest mi z kimś dobrze( czy to w łóżku czy nie) nie mam ochoty szukać dalej;)

Gość a dla mnie mimo
wszystkich waszych argumentów to nie jest normalne, że facet 29-cio letni nie miał zadnej dziewczyny, ani żadnego poważnego związku, mnie by to raczej odstraszyło bo pomyslałambym, że coś z nim nie tak... i nie chodzi o to, ze nie miał 100 kobiet, ale przynajmniej jedną w tym wieku już by wypadało mieć...

ale temat poszedł już trochę dalej i nie skupiamy się na tym jednym przypadku:) nie wiemy dlaczego nie miał jeszcze kobiety, dlatego ciężko to oceniać.. może jest np niepełnosprawny i kobiety się go boją, a sex z dziwką, bo inna go nie chce, byłby dla niego upokarzający:( to takie gdybanie, ale nie można mówić, że to nienormalne, jak się nie zna okoliczności;)

pisze o tym ze prawiczek nie wie nic o doswiadczeniu czy to takie trudne do pojecia prawiczek = 0 doswiadczenia dziewica = 0 doswiadczenia wiec po co mowic \"a zrobilaby to\" \"tamto\" \"Gdyby\" jesli sie nie ma pojecia to po co

ale ja pisze do dziewicy sorki jesli tak to wyszlo ja nie generalizuje wiec urazonych przepraszam

Gość ______________opętana
piszecie o dorabianiu idealogii przez "czystych"; czy też "z braku laku" jest się takowym. sądzę, że to bzdura po stokroć- okazja jest mniej więcej przy każdy "większym" wyjściu w "dobre" miejsce, tj. średnio 2/3 m-c. są dziewice czy prawiczkowie, nie koniecznie bardzo wierzący- a mający u podstaw zamiaru takie założenie; a ciekawość po... otóż, ciekawość jest i teraz - wystarczy z reguły się zgodzić, by ją zaspokoić, a jednak >> dotrzymywanie czystości w wieku już dojrzalszych to CAŁKOWITA niezależność od facetów, od INNYCH facetów, właśnie dlatego, że się czeka na tego. Czyli reasumując - Go jeszcze nie ma, a osoba "x" trwa mając w dupie ciekawość; czyli w sytuacji kiedy On już będzie...>>wnioski same się nasuwają. Pozdrawiam i miłego dnia

Gość sory opetana ale
nic z Twojej wypowiedzi nie zrozumiałam :o

Gość ja zrozumiałem
dobrze prawi dziewczyna

Gość chude to syf
facet co ma prawie 30 lat i jeszcze nie bzykal to: 1.albo brzydal 2.albo chorobowo niesmialy 3.albo mu nie staje innych mozliwosci nie ma:D

Gość przydrożna
Jej chodzi o to, że starcić cnotę jest łatwo, z czym się zgadzam, a to, że większość ją trzyma, jest dowodem niezależności od facetów, bo czeka się na tego. Więc kiedy go nie a mimo to, nie potrzeba innego mężczyzny, to kiedy już on będzie, tym bardziej inni nie będą potrzebni.

Gość chude to syf
nie jest tak!mam kobiete od 2 lat i mam 25lat,tylko brzydale nie potrafia znalezc panny,albo niesmiali.bo nawet jezeli facet niesmialy jest to znajdzie sie jakas panna co go rozrusza,tak jest!

Gość chude to syf
mialo byc brzydale albo impotenci