Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi

NA CO FACECI ZWRACACIE UWAGE WYBIERAJAC KANDYDATKE NA ŻONE?

Polecane posty

Gość facetttt
sd cos tam >> 16 latki :O ? Nie rozsmieszaj mnie, takie nie wiedza jeszcze co to partnerstwo tym bardziej milosc. Ja mowie o kobietach 🖐️.

Gość allo alo
jak facet jest ponad 20 letnim prawiczkiem to prawdopodobnie sex nie jest dla niego najwazniejszy czesto tez jest niesmiały wiec powinien miec narzeczona NIE DZIEWICE. Taka go wprowadzi w sfere sexu i bedzie dobrze, lecz oboje musza byc w sobie zakochani. Pozniej slub dzieci i jakos to bedzie! chyba ?

Gość B IS
Dlaczego ty możesz się ruchać a kobieta nie ? Jesteś lepszy ?

Gość facecie
i tutaj się z Toba nie zgodzę, bo ten facet prawiczek ożenił się z niedziewicą (rozwódką) i wcale nie był jej wierny. Sam więc widzisz, że to nie ma nic wspólnego i tak jak ktoś wczesniej napisał, to kwestia moralności i zasad.

Gość coś w tym jest
mój narzeczony jest wniebowzięty że był moim pierwszym. często tym się szczyci podczas...

Gość facetttt
laska chyba mnie nie doczytalas!!! Pisalem, ze prawiczek to nie najlepszy material na trwaly zwiazek i lepiej, jak sobie kilka cipek zasmakuje przed. z kobietami, jest zupelnie inaczej.

Gość sdvsdvsdvsd
Mam mnóstwo kumpli, z czasów ogólniaka, studiów. Własciwie wszyscy moi przyjaciele to mężczyzni. Dochodzą do tego koledzy męża. Otwarcie rozmawiamy o sprawach seksu. Nikt, podkreślam, nikt, nie wymaga od żony dziewictwa. Gdy zapytałam kiedyś o to, popatrzyli na mnie jak na wariatkę i powiedzieli "nigdy o tym nawet nie myślałem", jeden powiedział "gdybym bał się porównań to chciałbym dziewicę, ale wiem że jestem neizły w łżóku i się nie boję". Więc facettt to na szczęście ewenement w naszych czasach. Wiem co mówię. PS : Nigdy nie zdradziłam meża.

Gość facecie
a gdzie ma tych cipek zasmakować, skoro każda kobieta żeby znaleźć męża powinna być dziewicą :P

Gość facetttt
bo jest!!! ile razy mam pisac. i facet czuje sie zwiazany ze swoja dziewica. Mysl, ze to co najlepsze ona oddala komus innemu, wqurwia i tyle 🖐️. A tak - jest co wspominac i takie tam. Dlatego tak jak wczesniej pisalem, to wzajejmnie sie napedzajace relacje.

Gość allo alo
ale moze akurat te prawiczek po slubie nie był wierny! sa tacy co beda

Gość B IS
Jest odwrotnie To kobieta powinna być doświadczona. Z tego względu że może się nie zgadzać potem na pewne rzeczy. Ale ja nie wiem czemu facet może mieć kobiety a kobieta nie może mieć facetów To człowiek i to człowiek

Gość do facettt
twoje nastawienie jest odrażające zasmakuje skąd ty się urwałeś

Gość B IS
Facettt traktuje kobiety jak towar

Gość facetttt
sd >> to gratuluje kolezkow:P a raczrj bujnej fantazji :D patrz, jesli facet poznaje fajna panna, iskrzy na wielu plaszczyznach, ona okazuje sie dziewica, ale jest juz do tego uczucie, to ostatni rzecz o jakiej mysli facet, to strach przed porownaniami. FACET MA TO W DUPIE, CZAISZ??? JAK JUZ JA POKOCHA, TO CHCE DLA NIEJ JAK NAJLEPIEJ I DAJE Z SIEBIE MAX, A NIE MYSLI, ZE BRAK JEJ POROWNAN TO MOZE SPRAW OLAĆ. BO NA DLUZSZA METE TO BEDZIE ZNACZYC, UNIKANIE STOSUNKOW Z JEJ STRONY, CO DLA FACETA JEST NAJGORSZA KARA. KPW??

Gość facecie
prawiczek może być po ślubie równie wierny jak ten rozdziewiczony Lub rozdziewiczony może się kurwić jak prawiczek. To samo tyczy się kobiet. Nie ma żadnej zasady czy regóły

Gość B IS
Jak normalny facet się zakocha to nie patrzy czy dziewica czy nie

Gość powiedzcie mi
fajnie ze sie wypowiadacie :-) ale ja pytalam bardzie o cechy charakteru, typ dobrej kandydatki na żone.

Gość facecie
Jak sie facet zakocha i będzie chciał dla swojej wybranki jak najlepiej, to będzie mił w dupie to, czy ona jest dziewicą czy nie. A Ty na początku znajomości pytasz kobietę czy jest dziewicą??? Żeby się czasami nie zakochać w tej "nieodpowiedniej"?????

Gość do facettt
ty na pierwszej randce pytaz dziewczynę czy jest dziewicą, czy poczekasz do następnego spotkania

Gość powiedzcie mi
własnie podstawa to jak sie szczerze facet zakocha!!!! wtedy jest łatwiej ze wszystkim!

Gość dokładnie
mój zrobiłby wszystko dla mnie, taki zakochany i wybacza mi wszystkie wady

Gość sdvsdvsdvsd
dla mnie to niespotykane co piszesz. A najśmieszniejsze jest to że uważasz że tylko Ty masz rację. Wszystkie kobiety które myślą inaczej niż Ty, to kurwy. A wszyscy faceci którzy myślą inaczej niż Ty to wg Ciebie kłamcy z bujną fantazją. Nigdy w życiu nie spotkałam takiego podejścia jak Twoje, a znałam wielu mężczyzn. Nie przeszkodziło mi to w znalezieniu cudownego męża który nigdy się nawet nie przejął tym że nie jestem dziewicą. Więc wierz lub nie - ale to Ty jesteś dziwactwem. Jesteś niedzisiejszy ze swoim podejściem. Oki, masz prawo mieć takie, ale zrozum że jesteś mniejszością.

Gość facetttt
gdzie??? na disko np., prawiczek z reguly jest mlody, mu to lata czy dziewica czy nie, chce seksic. Dopiero z czasem takie sprawy nabieraja na znaczeniu, jak widzisz w okół te laski klejące się do innych kolesi, sekszące się gdzie popadnie. To aż się chcę, taka porządną niewinną (na początku :classic_cool: )

Gość do facett
normalnie niedobrze cię czytać, facet zastanó się nad sobą. mam nadzieję że nigdy nie spotkam takiego palanta

Gość facecie
Domyślam się, że zostałeś skrzywdzony, zdradzony. Przykro mi, ale nie obrażaj kobiet tylko dlatego, że nie są dziewicami. Nie wszystkie kleją się do kogo popadnie.

Gość facetttt
niedzisiejszy ??? Nie wiesz co piszesz:D. Tak szczerze, to jakieś 80% moich kolegów ma takie podejście. No cóż, ale że każdy nie ma szczęście znaleźć dziewice, to i tak leszpa niedziewic niż własna łapa 🖐️. nie pytam na pierwszej ani na drugiej. Mam szacunek do kobiet ogólny, natomiast inaczej to już wygląda, jeśli się rozchodzi i moją partnerkę. Ale wam do tego chu...[czesc[

Gość facecie
Czyzby skończyły Ci się argumenty??? Czy musisz iść już odrobić lekcje??? :P

Gość mąż Ani
Przede wszystkim poczucie humoru :) i ten jej śmiech szczery i jak się fajnie czerwieni i nie patrzy na kasę :)

Gość facetttt
norma na kafe, tutaj prawie prawdziwych :classic_cool: facetów brak, więc laski udając że wiedza lepiej popierają jakieś antytezy antyprzykładmi :D. No coż, a poźniej przychodzi wiek 30 lat i jest się samą :D. niedziwota. Dobra, zmykam 🖐️

Gość sdvsdvsdvsd
napisałeś że co innego gdy chodzi o ciebie i twoją partnerkę.... i że na początku o to nie pytasz co byś zrobił gdybyś zakochał się w jakiejś, a potem dowiedział się że nie ma błonki (po długim czasie, gdybyś był już zakochany po uszy)? Pociachałbys się? Biczowałbyś się wyjąc do księżyca?