niby lolitka 0 Napisano Październik 11, 2006 Jak mylicie, jak duże są szansę na zajście w ciążę? Mój facet nie skończył w środku, że tak powiem, ale to i tak chyba nie ma znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktośka............. Napisano Październik 11, 2006 Nie wiem...ja sie kochałam w czwartym dniu cyklu i teraz zaczynam miec obawy...Ten przerywany....hmmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VVViola 0 Napisano Październik 11, 2006 ..a ja w czternastym d/c.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapslova Napisano Październik 11, 2006 coz, biorac pod uwage, ze plemnik moze przezyc kilka dni, a jajeczkowanie moze sie o kilka dni przesunac... jesli skonczyl w srodku, to zawsze jest sie czego obawiac. ja po mojej wpadce wierze we wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niby lolitka 0 Napisano Październik 11, 2006 no własnie nie skończyl w środku... myślę, że nic nie powinno się stać..mam nadzieję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anana Napisano Październik 16, 2006 kapslova tzn?? a ja 14 d/c ii boje sie:( i tez 'nie sponczyl w srodku' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meheret Napisano Październik 16, 2006 Dziewczyny wytłumaczcie mi jak to z wami jest. Nie macie wrzodów zołądka od tej ciągłej niepewności, bo ja [przy stosunku bez zabezpieczenia(a stos przerywany zabezpieczeniem trudno nazwać) chyba bym ze stresu w jakąś paranoję popadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach