Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kateWalker

Miłość do muzułmanina

Polecane posty

Gość kateWalker

Poznałam i pokochałam cudownego człowieka. Mieszka w Kanadzie.Tam się urodził i tam urodzili się jego rodzice. Jest przstojny, inteligetny i jest muzułmaninem. Ale nie ortodoksyjnym, własciwie wcale nie praktykuje. Jak moi znajomi dowiedzieli się ,że jest muzułmaninem nie mam ani chwili spokoju. Roztaczają przedemną koszmarne wizje przyszłości. Czemu wszyscy muzułmanie są wrzucani do jednego wora. Czemu musi być zły bo jest muzułamninem. Czy wszyscy katolicy są cacy a muzułmanie be

Gość kateWalker
On nie ma żadnej żony. Nigdy nie był w krajach muzułmańskich i nie zamierza tam jechać.Nie praktykuje swojej wiary. Mieszka i pracuje w Kanadzie.

Gość MASAJKAAA
To posłuchaj co u mnie słychać!!! Mam 25 lat. Byłam w Afryce i poznałam tam pewnego Masaja....i się w nim zakochałam. Całe szczęscie zna angielski. Kocham jego naturalność, podejście dożycia, czułość. On pochodzi z plemienia pasterskiego zamieszkującego sawannę na terytorium Kenii i północnej Tanzanii. Jest czarny, bardzo wysoki i ma smukłą budowę ciała. Prowadzi pół-koczowniczy tryb życia, zajmując się chowem bydła, kóz i owiec. Zmienia okresowo miejsce swego pobytu w poszukiwaniu lepszych pastwisk dla bydła. Nie wiem czym nie jest to za duża przepaść religijna i kulturowa. Moi rodzice nie chcą żebym się z nim wiązała. On chce żebyśmy zamieszkali w Kenii razem z jego plemieniem. Proszę o radę!

Gość jagoo
sweet dreams=>naczytalas sie glupot i glupoty piszesz...kateWalker zycze CI szczescia...mulzumanin czy katolik co to za roznica...niejeden katolik moglby sie uczyc od mulzumanina dobrych manier...wiem co mowie...sama sie spotykalam z mulzumaninem i wierz mi facet traktowal mnie super...nie jestesmy razem bo wyjechalam i nie bylo sensu tego ciagnac...ale caly czas mam z nim kontakt...nie sluchaj znajomych...sluchaj serca

Gość do joggo
A co ze mną??? MASAJKAAA

Gość Obydwie was porabało

Gość jagoo
wiesz jak pisalam posta to twojej wypowiedzi jeszcze nie bylo:)...jesli odpowiada Ci taki tryb zycia i jesli naprawde go kochasz to nie widze problemu...tylko rodzice...ale mysle ze jesli blizej go poznaja to w koncu sie przekonaja

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
18:25 Miłość nie zna granic i myślę, że powinnaś kierować się sercem 18:25 Papierowe_Nozyczki czytałas książkę "Biała Masajka" Corinne Hoffman czy ogladałas film na jej podstawie? http://zasluchana.blog.onet.pl/ 18:26 wszysto z Toba porzadku Zycie sobie chcesz zmarnowac?? 18:26 ksenofaryna Masaje piją byczą krew, to by mnie osobiście tak jakby zniechęcało. "Czarna Krosta po zmroku Niebywale gościnna w kroku" 18:26 powiem prawdę prowokacja 18:27 Brother Louiee jak duze ma organki? 18:27 MASAJKAAA Niestety nie czytałam. Wiem, że piją krew. On jest taki czuły i delikatny. Nigdy nikogo takiego nie znałam. 18:28 MASAJKAAA nie uprawialiśmy jeszcze sexu, bo ja nie miałam zabezpieczenia, a jeszcze nie chcę mieć dzieci 18:29 murzyni mają wilekie penisy 18:29 Brother Louiee ale chyba zagladalas mu w portki??? 18:30 też bym tak chciała rzucić to wszystko i paść bydło 18:30 ksenofaryna Jeśli zgodzą się na substytut byczej krwi ( np. sok żurawinowy lub wino ), to nie masz się co zastanawiać. Chwytaj byka za rogi "Czarna Krosta po zmroku Niebywale gościnna w kroku" 18:30 MASAJKAAA Oni nie noszą portek, tylko z przodu takie frędzle 18:31 MASAJKAAA ale z tego co widziałam, to ma sporego. Ale nie dlatego chcę się z nim związać. Najgorsze jest tylko to, ze jedza surowe mięso. 18:31 artycha MASAJE maja bardzo duze organki tak slyszalam 18:32 ozon pierdu, pierdu... jak nie czytałaś książki to KONIECZNIE!!! przeczytaj miłość ci przejdzie, zwłaszcza jak dojdziesz do rozdziału o sexie z masajem 18:32 masz wyobraznie dziewczyno 18:33 MASAJKAAA Nie wiem jak wygląda sex. Chyba normalnie Oni praktykują dawne wierzenia, nie przyjmując islamu ani chrześcijaństwa. Wierzą w Istotę Najwyższą, uosabiającą siły niebieskie - Enk-Ai (Eng-ai), zamieszkującą wulkan Ol Doinyo Lengai, czczą różne duchy i stwory nadprzyrodzone, np. przebywającego w puszczach olbrzyma Nenaunera. Brak kultu przodków, jak również troski o zmarłych, którzy, prócz wodzów, znachorów i zasłużonych starców, pozostawiani są na pożarcie dzikim zwierzętom. 18:35 Papierowe_Nozyczki wyjdz za niego, koniecznie jesli: 1. lubisz stosunki trwajace pol minuty 2. lubisz calymi dniami siedziec tylko z kobietami a meza widywac tylko w nocy 3. jesc surowe albo niedoprawione suszone mieso, jedną ręką bo druga jest nieczysta 4. szorowac garnki palcami 5. pozwolic mezowi rozdawac wszystko co macie w domu jego rodzinie http://zasluchana.blog.onet.pl/ 18:35 MASAJKAAA Wiem jak ślub wygląda. Jak dziewczyna oopuści dom, ojciec poblogosławi ją ,wypluwając odrobinę mleka na jej głowę i piersi i wypowiadając słowa: "Mekinczu enkai enkera kumok"-"Niech bóg da ci duzo dzieci". Gdy wreszcie opuści dom, rodzina i przyjaciele przypominają jej jeszcze, by nie oglądała się za siebie w przesądnym przekonaniu że mogłaby zmienić się w kamień. Jeden z druchów pana młodego baczyć będzie , by nic nie stało na przeszkodzie w jej drodze do nowego domu, usuwając kamienie i liście a nawet przenosząc ją przez strumienie. Na orszak weselny czekają już kobiety z rodziny pana młodego. Żeby odpędzić nieszcześcia obrzucają pannę młodą wyzwiskami:" jestes pokrzywionym kurduplem nie większym od pigmeja"- wykrzykują najgorszą dla wysokich majów obelgę. Potem przyklepują pełne garście krowiego łajna na czubku jej głowy. To jak zniesie zniewagi pokaże jak poradzi sobie z trudami małżeństwa. 18:36 Papierowe_Nozyczki i mieszkać w manyacie z łajna, w której nie da się nawet stanąć http://zasluchana.blog.onet.pl/ 18:36 I tak powiem buahhaa, ale brednie wypisujesz, a raczej *przepisujesz* z internetu Jestem bardzo wylewny, nie... bo mnie boli. Oszukali mnie, banda zlodziei polskich decydentow! 18:36 MASAJKAAA Papierowe Nożyczki ale ja go kocham, chyba jestem w stanie się na to wszystko przestawić. Nie chciałabym tylko chodzić z cyckami na wierzchu. 18:37 MASAJKAAA trochę mnie podłamaliście, 18:38 Papierowe_Nozyczki to sobie najpierw poczytaj tą książkę o której mowilam od razu Ci ta miłość przejdzie http://zasluchana.blog.onet.pl/ 18:39 ozon Super! to wychodź za mąż za masaja, skoro go kochasz a on ciebie też kocha? 18:39 ja myślę że powinnaś z nim być jak go kochasz. Ja kiedyś tez kochałam pewnego Murzyna ale z Nowego Yorku. 18:39 MASAJKAAA tak, on mnie kocha, ale tylko w odbyt 18:40 ja myślę że powinnaś oni tam nie mówią bezpośrednio, że Ciebie kochają. Mówił, że chciałby, żebym z nim bydło pasła, a to znaczy, że mnie kocha. 18:40 leśne mruczenie cholera, wiedzialem, ze w 81' urodzilo sie wiecej kobiet niz mezczyzn, ale nie wiedzialem, ze az tak zdesperowanych... jetescie nienormalni. i za to Was kocham

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
MASAJKAAA wcale tak nie mówił, wiem, ze mnie kocha. 18:42 MASAJKAAA muskaliśmy się tylko, ale czułam, że to miłość. wcale nie jestem zdesperowana, bo on jest lepszy niż niejeden polak 18:44 no to fajnie ze się muskaliście. 18:44 niedoświadczonaa ja bym poszukała kogoś bliżej .... naprawde 18:45 MASAJKAAA chodzi Ci o inne plemię??? 18:47 ___prowokacja___ czy nikt tego nie widzi? 18:47 MASAJKAAA najorsze jest to, ze on myśli, że moi rodzice dadzą nam jakieś bydło, tam tak jest, a on nie potrafi zrozumieć, że w Polsce jest inaczej 18:47 niedoświadczonaa daj sobie siana 18:47 MASAJKAAA poza tym moi rodzice mieszkają w bloku i zadnego bydła nie mają. Mamy tylko chomika. 18:48 to może daj mu tego Chomika 18:48 fajka http://www.pomagamy.pl/numery/16/biala_masajka.htm 18:49 co to za link bo nie działa 18:50 MASAJKAAA może rodzice kupią prosiaka, ale jak go przewieźć 18:50 Calamity Jane Lepsze to niz jakbys miala wyjsc za Araba 18:51 poprawiejszyn linkiejszyn http://www.pomagamy.pl/numery/16/biala_masajka.htm 18:51 MASAJKAAA też tak myślę. Słyszałam, że Arabowie są brudasami 18:51 fajna prowokacja przynajmniej sie wysililas 18:52 Calamity Jane nie o brud mi chodzilo 18:53 MASAJKAAA dziękuję za link, ale ja wezmę parę rzeczy z Polski, więc moze nie będzie tak xle. 18:54 ej no i co że coś wyźmiesz "Biała Masajka" to opis tych czterech lat pobytu Corrine w Kenii. Jest to opowieść o szaleńczej miłości, dla której kobieta jest w stanie poświęcić bardzo wiele. Kobieta krucha i delikatna, której miłość dodaje sił w codziennej walce z upokorzeniem, trudnymi warunkami życiowymi i plemiennymi zwyczajami, które nieraz są bardzo okrutne. Autorka podkreśla, że zrezygnowała z wygodnego życia w Szwajcarii na rzecz życia w lepiance z trzciny, błota i wysuszonych krowich odchodów. W lepiance, gdzie śpi się na ziemi, wśród roju much i innych owadów. Jednocześnie jej determinacja, chęć przyzwyczajenia się i miłość do tego, jakże obcego kulturowo mężczyzny, wzbudza podziw. PRZECZYTAJ TO MASAJKOOO 18:55 weź spray od much i robactwa 18:55 i troche krowiego gowna - bo moze zabraknac..... 18:56 no i będziesz miała mulatki 18:57 i nigdy w życiu orgazmu 18:57 MASAJKAAA ja wszystko zniosę dla tej miłości. W sumie zawsze lubiłam kontakt z naturą. To będzie tak jak długie wakacje. 18:58 MASAJKAAA a dlaczego nie będę miała orgazmu. Jak tylko o nim pomyślę, to mam. 19:01 w końcu któraś z miłości wyjdzie za mąż a nie dla sexu 19:02 w końcu któraś z miłości a nie dla kasy , miało być 19:03 miłość nie wybiera 19:05 ja wyszłam za Turka i załuję

Gość kateWalker
dzieki jagoo. Taki własnie jest. Bardzo grzeczny, poważnie podchodzi do nas i do zycia. Traktuje mnie bardzo dobrze.

Gość EIFU
Kate - obecnie przebywam w Anglii, gdzie mieszka wielu muzulmanow, takze tych juz tutaj urodzonych. Mimo to sa oni dosc przywiazani do tradycji, obrzadkow... a przez to ich zachowanie jest takie a nie inne. Z drugiej strony mimo ze Koran zabrania calkowicie spozywanie alkoholu, mlodzi muzulmanie pija.... Np teraz przypada ramadan - ten chlopak go praktykuje? A jak na Ciebie reaguja jego rodzice ? A skoro twierdzisz ze on nie praktykuje to czemu nazwalas go muzulmaninem ? Chyba ma obywatelstwo kanadyjskie ;) Pobadz z nim troche - na slub sie od razu nei decydujcie - i zoabczysz ;) Powodzenia zycze ;)

Gość upupupupuppu
Nie wiem jak wygląda sex. Chyba normalnie Oni praktykują dawne wierzenia, nie przyjmując islamu ani chrześcijaństwa. Wierzą w Istotę Najwyższą, uosabiającą siły niebieskie - Enk-Ai (Eng-ai), zamieszkującą wulkan Ol Doinyo Lengai, czczą różne duchy i stwory nadprzyrodzone, np. przebywającego w puszczach olbrzyma Nenaunera. Brak kultu przodków, jak również troski o zmarłych, którzy, prócz wodzów, znachorów i zasłużonych starców, pozostawiani są na pożarcie dzikim zwierzętom.

Gość żyj z nim w konkubinacie

Gość kateWalker
nie przestrzega ramadanu. Jest kanadyjczykiem ale z wyznania jest muzułmaninem.

Gość kateWalker
Wyjaśnijcie mi pomarańczowi czemu uważacie że zwariowałam. miałam 8 lat mężą. Katolika.Przezyłam z nim piekło. Nie można generalizować. Mój ukochany jest dobrym i delikatnym człowiekiem.

Gość porabane baby
a wiesz, że muzułmanin śpi w lepiance, śpi się na ziemi, wśród roju much i innych owadów.

Gość kateWalker
Co ty za bzdury opowiadasz. Zastanów się.

Gość też tak słyszałam

Gość Jacek Kowalczyk
A czy dla miłości do Muzułmanina poświęcisz własne dziecko, które mu urodzisz? Pamietaj, ze prawdopodobnie, zanim mała (jeśli będzie córka) skończy 6 lat, to żywcem wytna jej łechtaczkę tepą, brudną zyletką czy starym nożem..... I nic w tej sprawie nie zrobisz... nic....

Gość kateWalker
Ludzie co wy wypisujecie. To jest normalny człowiek. Mieszka w normalnym kraju. Jego siostrom jakoś nikt nic nie wycinał. pomieszały się wam wiadomości.

Gość wycina wycina
Wiem jak ślub wygląda. Jak dziewczyna oopuści dom, ojciec poblogosławi ją ,wypluwając odrobinę mleka na jej głowę i piersi i wypowiadając słowa: "Mekinczu enkai enkera kumok"-"Niech bóg da ci duzo dzieci". Gdy wreszcie opuści dom, rodzina i przyjaciele przypominają jej jeszcze, by nie oglądała się za siebie w przesądnym przekonaniu że mogłaby zmienić się w kamień. Jeden z druchów pana młodego baczyć będzie , by nic nie stało na przeszkodzie w jej drodze do nowego domu, usuwając kamienie i liście a nawet przenosząc ją przez strumienie. Na orszak weselny czekają już kobiety z rodziny pana młodego. Żeby odpędzić nieszcześcia obrzucają pannę młodą wyzwiskami:" jestes pokrzywionym kurduplem nie większym od pigmeja"- wykrzykują najgorszą dla wysokich majów obelgę. Potem przyklepują pełne garście krowiego łajna na czubku jej głowy. To jak zniesie zniewagi pokaże jak poradzi sobie z trudami małżeństwa.

Gość jagoo
porabane baby=> a swistak siedzi i zawija...jaaaaaaaasne...pewnie w zyciu nie widzialas/es na oczy mulzumanina...nie rozmawiales/as z mulzumaninem i wogole...ciemnogrod i zacofanie w tej polsce

Gość a jajgorsze jest to że
będziesz musiała pić krew świeżo zabitej krowy. A fujj

Gość i jeszczee
zrezygnujesz z wygodnego życia w Polsce na rzecz życia w lepiance z trzciny, błota i wysuszonych krowich odchodów.

Gość anka kosicka
słyszłam, że Muzułmanie to brudasy nie z tej ziemiii!!!!!!!!!!!!!!

Gość a może tak
byście odpowiedzieli założycielce topiku a nie masajce

Gość do dwóch to się wszystko
tyczy