Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kateWalker

Miłość do muzułmanina

Polecane posty

pytasz, dlaczego muzułmanin musi być zły... wiadomo, że każdego z osobna przypadku nie da się dogłębnie przeanalizować, dlatego z reguły dochodzi do uogólnień, które w największym stopniu prawdopodobnieństwa oddają prawdę; być może trafisz na \"wyjątek\"- ale uważasz, że stawka /twoje życie/ warta zagrania w ruletkę..?!!! w życiu realnym hierarchia u muzułmaninów wygląda mniej więcej tak: 1.mężczyzna, 2.dzieci -syn, córka, 3.długo nic, 4.zwierzęta i kobieta. on przed ślubem, może być najcudowniejszym mężczyzną na ziemi, bo to dopiero po ślubie, zostajesz jego własnością; to cytat z Koranu: \"Mężczyźni maja pierwszeństwo nad kobietami, ponieważ Bóg dał im wyższość nad niemi i wyposaża je przez mężczyzn\". piękna hasło-wszystko w imię miłości, schowaj między książki 🖐️ powodzenia

Gość no i picie krwi
i zycie w lepiance

Gość kateWalker
Nie wiem czy można nazwać brudase kogoś kto się kąpie 2 razy dziennie. Nie wyjdzie z domu jeśli nie umuje zębów. Nie ubierze pogniecionego ubrania. Chodzi do kosmetyczki i dba o dłonie i twarz. W domu u niego jest czyściej niż u niejednej kobiety.

Gość porąbana baba
kobieto to chodzi o twoja dupe w tej sytuacji a nie o mycie sie:O

Gość kateWalker
cvodziennie rano robi sobie pełny makijaż - podkład, puder, róż, cienie.

Gość kateWalker
szkoda na was słów

Gość porąbana baba
a to prawda o haremach???

Gość kateWalker
tak, o haremach to prawda. Ja jestem piątą w haremie.To moja szczęśliwa liczba

Gość muzulmanie preferują anal

tak- Koran zezwala na poligamię - ale tylko do 4 żon i posiadanie nieograniczonej liczy konkubin (które nawet zostały określone mianem niewolic:O ). Ale to nie jest aż tak praktykowane, bo ograniczają ją możliwości finansowe mężczyzn. Tylko najbogatsi na to sobie mogą pozwolić p.s. ciekawe dlaczego w tym wymiarze słowo niewolnica mi się nie podoba:O 🖐️

Gość kateWalker
Ja jestem piątą, więc niewolnicą. Wydało się :-o

Gość z tych islamowców
:O

Gość kateWalker
W świetle coraz częstszych zamachów terrorystycznych dokonywanych przez radykalnych muzułmanów ważnym pytaniem jest, czy motywacją zbrodni dokonywanych przez terrorystów islamskich jest religia, czy też inne czynniki np. polityczne czy osobiste. Islam wywyższa męczeńską śmierć poniesioną w walce z niewiernymi, obiecując poległym nagrodę w raju. Niektóre fragmenty Koranu sugerują, iż gniew i zemsta Boga, wobec niewiernych i grzeszników w piekle po śmierci, realizowana jest również rękoma pobożnych muzułmanów za życia. Niechże walczą na drodze Boga ci, którzy za życie tego świata kupują życie ostateczne! A kto walczy na drodze Boga i zostanie zabity albo zwycięży, otrzyma od Nas nagrodę ogromną. (Koran 4:74) To nie wy ich zabijaliście, lecz Bóg ich zabijał. To nie ty rzuciłeś, kiedy rzuciłeś, lecz to Bóg rzucił; aby doświadczyć wiernych doświadczeniem pięknym, pochodzącym od Niego. Zaprawdę, Bóg jest słyszącym, wszechwiedzącym! (Koran 8:17) Kiedy więc spotkacie tych, którzy nie wierzą, to uderzcie ich mieczem po szyi; a kiedy ich całkiem rozbijecie, to mocno zaciśnijcie na nich pęta. A potem albo ich ułaskawicie, albo żądajcie okupu, aż wojna złoży swoje ciężary. Tak jest! Lecz jeśliby zechciał Bóg, to Sam zemściłby się na nich, lecz On chciał doświadczyć jednych przez drugich. A co do tych, którzy zostaną zabici na drodze Boga, to On nie uczyni ich uczynków daremnymi. (Koran 47:4)

ojeny, dajcie sobie spokoj laska chciala wzbudzic zainteresowanie i tyle nie wazne czy ten zwiazek to prawda czy nie, wazne ze ona i tak nie slucha co do niej mowicie :O

Gość strach się bać
uciekaj od niego kobieto :O

Gość ale ludzie pogięci z was

Gość kateWalker
Szczególne kontrowersje budzą zawarte w Koranie wskazania o biciu kobiet i o obowiązku zakrywania twarzy. Praktyka i szereg praw zwyczajowych wprowadzają dalsze ograniczenia praw kobiet w islamie. Muzułmanie mają inny pogląd na tę kwestię, a nawet uważają, że pogorszenie sytuacji kobiet nastąpiło pod wpływem Zachodu.:)

Gość i z czego się cieszysz
???????? ???????? ????????

Gość Kate ja Ci zycze szczescia
!!!!!! tutaj w Polsce malo kto wie co to jest islam i na czym sie opiera:O a sami cos tam slyszeli, naogladali sie tv i na tym sie opieraja! ja sie interesuje tym bardzo gmocno i nie twierdze ze wsrod muzulamnow nie znajda sie psychole i sadysci ale sa tez inni pobozni, po prostu dobrzy ludzie! tak na marginesie to wydake mi sie ze Twoj chlopak nie jest zbyt praktykujacy, ba radaman jest swietym miesiacem;) po czesci opetana-----> Ty sie lepiej doinformuj:O islam pozwala na poligamie ale tylko w swoich tzw muzlumanskich krakjach:O co wiecej jest zakazany w Turcji i Tunezji a USA to juz w ogole zakazana jest poligania. Po 4 zony to maja tylko baaaaaaaaaaardzo bogaci bo wesele , prawdziwe muzlumanskie kosztuje BZRDZO duzo

Gość do niby nowa
Kate i masajka to dwie rózne osoby. Związek kate to nie żadna prowokacja. W trakcie rozmowy zgubiliscie temat. tu pojawiły się nagle dwa tematy

Gość kateWalker
Mój Fatim mnie kocha. Co wy tam wiecie. Pierdolnięci jesteści ei tyule, a ja i tak wyjdę za Fatima. Mam was gdziez

Gość do Kate życzę Ci
a skąd wiesz gdzie oni wylądują ??? Może w jego kraju? i co wtedy? Znam takie małżeństwo, jeśli parcuje w kanadzie to na harem może sobie pozwolić po powrocie do swojego kraju i co wtedy? Też jej napiszesz, Katie życzę ci szczęścia, co???

Gość kateWalker
Czy wy rozumiecie co czytacie? Jego krajem jest Kanada. Jego rodzice są kanadyjczykami i on też. Nigdzie się nie wybiera. Tu mieszka i tu ma świetna pracę. nigdy nie był w krajach islamskich.

Gość do Kate życzę Ci
jego rodzice są kanadyjczykami a islam im spadł z nieba:O. Tak jak turcy są niemcami :O.

Gość kateWalker
Huj ci w dupę

Gość skoro
jego rodzice urodzili sie w kanadzie i mieszkaja tam całe życie to do diabła są kanadyjczykami. Mają kanadyjskie obywatelstwo. Ruszcie trochę szare resztki w głowie.

Gość niedobrze ze mną
Ja doskonale rozumiem autorkę topkiu... sama się zakochałam na wakacjach w muzułmaninie, i to praktykującym. Wcale nie jest tak łatwo zapomnieć, bo z żadnym facetem do tej pory nie było mi aż tak dobrze:( Ale się skończyło, ja wróciłam do Polski. Teraz każdy facet w porółwnaniu z nim wydaje mi się beznadziejny i ciotą. Ja nazywam ich "kasztanami". Łatwo mieszają kobietom w głowach, bo są specami od kobiet i doskonale wiedzą, co sprawia kobiecie przyjemność, co się jej podoba itp. Piszę to, by przestrzec inne laski, które spotkają ich na swojej drodze, bo dla mnie już za późno, i moja wiedza na ten temat nie uchroniła mnie Jaka ja jestem naiwna!!