Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kateWalker

Miłość do muzułmanina

Polecane posty

Gość antymuslim
jasne - w każdej kulturze zdarzają się takie przypadki, ale w Islamie są one niekiedy zalecane !!! ale czego się spodziewać po wyznawcach religii, której prorokiem jest ZABÓJCA, GRABIEŻCA I PEDOFIL !!! - może temu też zaprzeczysz co ???

Gość konkretnie to ten link
panna ale to oczywiscie że on teraz będzie grzeczny i bedzie Cię szanował. Jeszcze nie jesteś jego własnością, będziesz dopiero po ślubie, wtenczas się przekonasz:O

antymuslin - to już któryś topic gdzie wykazujesz się szeroką wiedzą w temacie, Mogę zapytać dlaczegoCię tak interesuje Islam?

antymuslim--> widze ze gdy brak ci argumentow stajesz sie bardzo chamski.. nie bede juz z Toba rozmawiac bo Twoj ostatni wpis powiedzial o Tobie zbyt wiele.

:D hehe, czyżny argumentów panience zabrakło :D. Ale z prawdą się nie wygra!

jakich argumentow?? ja moge rozmawiac o Islamie i wiem duzo ale nie trawie argumentow antymuslima ze prorok byl grabiezca i pedofilem. KLAMSTWO KLAMSTWO KLAMSTWO! nie bede z takimi ludzmi rozmawiac bo to do niczego nie prowadzi.

Jaką prawdą. To są stereotypy. Tak jak polak to pijak i złodziej. On jest grzeczniejszy i kulturalniejszy niż wielu polaków. Polacy mogliby uczyć się od niego dobrego zachowania i czystości i higieny

kate :O ich bibilie, napisaną czarno-na białym nazywasz stereotypem :O. Radzę sprawdzić najpierw znaczenie tego pojęcia:O Pamiętaj, że mężczyzna w islamie może zawsze wymagąć od kobiety współżycia!!! Poza okrem menstruacji i okołoporodowym). Nie będzie, że boli głowa !!!

Gość antymuslim
jasne... zawsze byłem osobą tolerancyjną i nigdy nie przekreślałem osób o innym kolorze skóry, innego wyznania.... interesować zacząłem się konfliktem na Bliskim Wschodzie i stronami w nim uwikłanymi... - no i nie mogłem nie zainteresować się kulturą muzułmańską... poza tym miałem styczność (bo nie powiem przyjemność) poznać muzułmanów za granicą... - i już nie jestem taki tolerancyjny - a najbardziej denerwują mnie przechrzty, które próbują MYDLIĆ OCZY biednym dziewczynom...- tak to aluzja do Ciebie AMFA AMFA > mi nie brakuje argumentów i PRZECIEŻ NAPISAŁEM PRAWDĘ !!! zaprzecz, że Wasz prorok nie zabijał ludzi !!! zaprzecz, że nie grabił innych społeczności!!! że o 8 letniej partnerce proroka (pokój z nim hehehe) !!! - i społeczeństwo (bynajmniej duża jego część) stara się postępować tak jak ich prorok (tak samo jak my chrześcijanie staramy się kochać bliźnich patrząc na nauki Jezusa)....

antymuslim naprawde zal mi ciebie bo masz klapki na oczach przez swoja zacietosc :( mi nikt oczu nie mydlil, bo ani ja nie jestem muzulmanka ani moj narzeczony nie jest muzulmaninem. Ja sie zetknelam z nimi rowniez bezposrednio na ich ziemi. Robie z nimi interesy, mam z nimi stycznosc codziennie. a dawno dawno temu pokaz mi kto nie zabijal i nie grabil? chrzescijanie byli cacy tak?

amfa ale ty się posuwasz do tanich zagrywek. Nasz Bóg czy też prorocy na pewno byli cacy czego nie można powiedzieć tego w przypadku islamu. Przecież to szczyt piramidy!!!

Gość antymuslim
jasne, że chrześcijanie nie byli cacy, ale ja mówię o proroku !!! nasz nie zabijał - wręcz kazał kochać wrogów !!! a mówi Ci coś imię AISHA ??? jeśli nie to Ci powiem - prorok wziął sobie za jedną z żon 8 letnie dziecko !!! to, że w Koranie pisze, że mordując niemuzułmanina czynisz usługę dla Boga też jest w porządku tak ??? żydów jawnie ganią - "i przyjdzie taki czas kiedy każde drzewo i każdy kamień będą mówić - chodź muzułmaninie i zabij tego żyda który ukrywa się za mną" - to też jest nieprawdą ???

Gość antymuslim
CAŁA PRAWDA O MUSLIMACH I ISLAMOFILACH :::: przeciwko sile argumentów, mają jedynie argument siły !!!!

chcialabym powiedziec ze muzulmanie staraja sie byc dobrymi ludzmi, nie skladaja ofiar z ludzi, nie pluja w twarz innym narodom i nie mowcie mi ze ktos im nakazuje zyc inaczej! opamietajcie sie troche! ja nie mowie ze nie ma wsrod muzulmanow ludzi zlych. owszem sa ale sa tez w innych religiach! oni sa takimi samymi ludzmy jak ja, ty, jak antymuslim. Ale dlaczego wy widzicie tylko samo zlo? zauwazcie dobro od nich plynace bo maja w sobie tego dobra mnostwo! mi jest po prostu przykro czytac jak bardzo nietolerancyjni sa ludzie w Polsce, jaka nienawisc plynie.. przykro mi naprawde

Pamiętaj, że mężczyzna w islamie może zawsze wymagąć od kobiety współżycia!!! Poza okrem menstruacji i okołoporodowym). Nie będzie, że boli głowa !!! Nigdy mnie nie zmuszał do sexu. Szanował moje zdanie. To raczej ja częściej go namawiałam niż on mnie. Za to jako kochanek to nie ma co porównywać do polaków. Niech się schowają. To odpowiedź w tym samym tonie jaki jest nadany przez co niektórych

Gość antymuslim
kateWalker : mowa była o żonie muzułamanina a nie o kochance (której zresztą Koran zabrania) - kiedy będziesz żoną będziesz miała obowiązki ;)

W KORANIE NIGDZIE NIE JEST NAPISANE ZE TRZEBA KOGOS ZABIJAC!! ty zle interpretujesz Koran! jest watek o tym ze jesli ktos wyrzadzil Ci krzywde mozesz z nim walczyc ale tylko z nim! NIE MOZE MUZULMANIN ZABIC NIEWINNEGO CZLOWIEKA NAWET JESLI JEST NIEMUZULMANINEM BO CZEKA GO ZA TO PIEKLO! tak samo terrorysci nie dzialaja w zgodzie z Koranem i czynia zla w imie Allaha bo jest napisane ze za takie czyny zostana potepieni!

kate szkoda, że czytanie ze zrozumieniem i pojęcie przesłania to nie twoja mocna strona. z tego co tu piszesz, jeszcze nie jesteście ze sobą AŻ tak długo, wiadomo, że na początku kobieta CHCE więcej niż później. A później wspomnisz te słowa. I na zakończenie: za niezamierzone :O zabójstwo czy okaleczenie kobiety należy zapłacić tylko połowę grzywny jaką się płaci w przypadku mężczyzny:O Otwórz oczy kobieto!!!

ona nie jest kochanka tylko narzeczona i wcale nie bije sie kobiety za to ze odmowi sexu.

Gość antymuslim
dobra to jest potępiane przez Koran - załóżmy !!! a czy słyszałaś kiedykolwiek by jakiś duchowny potępił takie postępowanie ??? bo ja niestety nie.... na marginesie - badanie w wielkiej brytanii wykazały, że 70 % muzułmanów popiera zamachy !!! - jak to się ma do nauk proroka ???

nooo można jeszcze zgwałcić cytat Wasze żony, są to wasze pola, uprawiajcie je, ilekroć wam podobać się będzie. (2:223) a teraz dobrego dnia 🖐️

Gość antymuslim
a czy według prawa islamskiego narzeczona/y ma prawo uprawiać seks z partnerem przed ślubem ??? bo mi się wydaje, że to grzech...

zaden imam potepic nie moze gdyz w Islamie osad wydaje jedynie Allah i nie ma tam czegos takiego jak u nas, czyli spowiedzi i odpuszczenia grzechow przez kaplana. wszedzie jest napisane ze za swoje uczynki odpowiada sie po smierci przed Allahem.

Gość one nie jest jeszcze narzeczon
ą :O amfa, to pewnie kolejna szmula co szybko daje :O

w naszej religii to rowniez grzech i jakos nikt sie tym nie przejmuje.

Gość one nie jest jeszcze narzeczon
Wasze żony, są to wasze pola, uprawiajcie je, ilekroć wam podobać się będzie. (2:223) dla przypomnienia :O

Gość antymuslim
imam nie może potępić ??? to już bzdury piszesz - europejczyków jakoś za karykatury potępił prawie każdy !!! a mogli przecież zaczekać na osąd Allaha..... zamachowcy im nie przeszkadzają, bo przecież robią to w imię wiary..... a czy męczennik za śmierć w obronie wiary nie ma obiecanych 72 hurys(dziewic) w raju ?? szkoda gadać..... ja tylko mam nadzieję, że przeczyta to kilka osób i może pójdzie po rozum do głowy !!!!

raczej tak: \"Wasze kobiety są dla was polem uprawnym. Przychodźcie więc na wasze pole...\" (2:223)

Dzieki za miłe słowa na mój temat. Skąd możecie wiedzieć czy jestem z nim miesiąc dwa czy może rok? Jakim prawem mnie obrażacie?