Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kateWalker

Miłość do muzułmanina

Polecane posty

Gość No to
coz,dziewczyny,malo Wam "normalnych" chlopow?

Katie ja Ci życzę szczęścia >> potwierdziłaś tylko to co napisałam :O zauważ, że ja zaznaczyłam, że o tym mówi Koran !!! bo było pytanie o haremy; ona nawet nie pisze, z jakiego on kraju jest...więc 🖐️ Autorko >> skoro jesteś tak pewna swego, że on taki wyjątkowy, jedyny, że Ciebie to nie spotka- to zaryzykuj:O:O; Twoje życie; ale z drugiej strony, jakbyś była przekonana - nie pytałabyś tutaj; ludzie cię ostrzegają, ale ty tego nie widzisz ; a później będzie kolejny topic : typu : jak uwolnić się o męża muzułmanina nie mniej jednak - powodzenia bo ono będzie ci potrzebne 🖐️

Gość co za ciemnota
wstyd mi za was ciekawe jestem ile z tych osob ktore sie tutaj wypowiadaja zna osobiscie przynajmniej jednego muzlumania. normalnie wasze teksty sa na poziomie radia maryja a tobie Kate zycze duzo szczescia i nie sluchaj tych bredni

Gość a co ma obywatelsto
wspólnego z religią:O?

kateWalker -----> jeden z żołnierzy amerykańskich pochodzenia islamskiego też całe życie spędził w Ameryce,nigdy nie był w krajach islamskich, ale nagle podczas pobytu na Bliskim Wschodzie obudziły się jego korzenie islamskie i życie jego amerykańskich kolegów przestało mieć znaczenie 🖐️

Gość do poczęści opętana
nie pytałam co powinnam zrobić. Pytałam dlaczego ludzie sa tak żle nastwaieni. Czemu uparli się mnie z ni rozdzielić.

ja znam; znam takie małżeństwa, pary, uczyłam się 1,5 roku w Niemczech; hierarchia o której pisałam ( 1.mężczyzna 2.dzieci 3.długo nic. 4.zwierzęta i kobiety)- to FAKT zresztą 🖐️

bo może Ci dobrze radzą; bo może mają wiedzą już empiryczną, a nie tylko takie \"pierwsze motyle\"... zresztą i tak zrobisz jak zechcesz-ale niech to Cię wyczuli. Pozdr. 🖐️

Gość po części opętana kocham Cię

Gość ja jestem muzłmaninem
i o co chodzi polskie k****

Gość niedobrze ze mną
Tutaj ciężko jest wyrwać takiego "speca" od kobiet. Oni po prostu wiedzą, jak kobietę podejść, jak sprawić, by się zainteresowała, a jak już będzie wystarczająco zainteresowana, powoli się wycofać. Ale przy takim przynajmniej można się poczuć jak kobieta

Gość MASAJKAAA
a CO ZE MNą? Mam 25 lat. Byłam w Afryce i poznałam tam pewnego Masaja....i się w nim zakochałam. Całe szczęscie zna angielski. Kocham jego naturalność, podejście dożycia, czułość. On pochodzi z plemienia pasterskiego zamieszkującego sawannę na terytorium Kenii i północnej Tanzanii. Jest czarny, bardzo wysoki i ma smukłą budowę ciała. Prowadzi pół-koczowniczy tryb życia, zajmując się chowem bydła, kóz i owiec. Zmienia okresowo miejsce swego pobytu w poszukiwaniu lepszych pastwisk dla bydła. Nie wiem czym nie jest to za duża przepaść religijna i kulturowa. Moi rodzice nie chcą żebym się z nim wiązała. On chce żebyśmy zamieszkali w Kenii razem z jego plemieniem. Proszę o radę!

Gość Kate ja Ci życzę szczęścia
po czesci opetana------> jak to juz na poczatku napisala ze chlopak jest z Kanady:O ale rzeczywiscie nie doczytalam ze piszesz ogólnie o Koranie a nie o krajach to wiedzialam . sorka:) chodzi o to ze denerwuje mnie jak ktos wypowiada sie na temat jakichkolwiek religii calkowicie ich nie znajac ale to nie bylo do Ciebie tylko innych

Gość Kate ja Ci życzę szczęścia
Masjanka wez qrwa z tego forum spadaj bo tylko jakas zenade odstawiasz:O nie wiem kto Ci wierzy

Gość MASAJKAAA
kurde, nie wiedziałam, ze najpierw wodza plemienia muszę zadowolić

MASAJKAAA ----- > drugi w kolejności jest wioskowy szaman, on też musi mieć coś z życia, później rada plemienna :D :D :D

Gość hłe hłe hłe
i am on fire dobre, :D hłe hłe

Gość Wrom
Trzeba sobie zdawać sprawę, że powoli stajemy się śmiertelnymi wrogami w stosunku do świata muzułmańskiego. O ile w Polsce wrogości praktycznie nie ma to w krajach gdzie są duże mniejszości problem istnieje i narasta. Dzieci z takim partnerem również będą narażone na agresję, tak samo jak i ty.

Gość a ja znam muzulmanow
w tym malzenstwa muzulmanskie.Tatarzy z Polski, Turcy z Turcji , b, Jugosławia,m uzułmanie z USA. Kulturalni, wyksztalceni ludzie, jedna zona, nikt nikogo nie bije, domy ladnie urzadzone, zadnego zakrywania twarzy zony pracuja zawodowo,córki sie kształcą , goscinni, serdeczni. Moze znacie jakichs muzulmanskich mętow? Pamietajcie,ze w opinii wieksości swiata Polacy to złodzieje, dziewczyny prostytutki . W Polsce nie ma odkurzaczy,telefonow komorkowych, internetu,mieszkamy gdzies na polnocy . jest strasznie biednie i zimno Wyobrazcie sobie ze jakas kobieta na amerykanskim forum pisze,ze zakochala sie w Polaku Ludzie jej beda odradzac: Nie jedz do Polski,bo tam straszna bieda i zacofanie , w dodatku kaza ci wciaz chodzic do kosciola.

Gość MASAJKAAA
rada plemienia??? Nie wiem czy podołam :-(

Gość do MASAJKAAA
a potem starszyzna

Gość hłe hłe hłe
Wrom--------------------->tylko że w krajach gdzie są te mniejszości one są ze soba tak zżyte, tworząc własne mniejszości narodowe, tak naprawdę sieją uzusadniony starch i to tamtejsze nacje są narażone na agresje. Moje dzieci chodzą w Anglii z dziećmi o wyznaniu islam-one moga mówić o katolikach wszystko, bo ich religia jest najlepsza, ale spróbuj odwrócić sytuację.

Gość MASAJKAAA
:-o sama nie wiem. Jestem jeszcze dziewicą, a jak mnie wszyscy rozprawiaczą, to mój mąż podczas sprawdzania mojej błony dziewiczej będzie zawiedziony.

Gość do MASAJKAAA
starszyźnie dasz anala

Gość hłe hłe hłe
a ja znam muzułmanów --------------->twoja wypowiedź mówi o czymś innych. Lepiej klepać biedę i mieć taką UZASADNIONĄ opinię, niż mieć też UZASADNIONĄ opinię na temat mentlaności. Jasne, że są wyjątki, tak jak bogacze w Polsce, ale powiedz, ile ich jest, nooo?

Gość MASAJKAAA
a radzie plemienia???

Gość radzie plemienia ręką zrobisz