Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość mma19
Do Tupperware moim okiem. Dzięki za radę ale znam Tupperware i z produktów jestem zadowolona.

Gość mma19
Alcia 111 - Zdradzisz tajemnicę jakie niespodzianki szykuje Tupperware.

Gość mafcia
Moja mama posiada produkty Tupperware od 13 lat (ja mam obecnie 26, a mama moja nie jest konsultantka i nigdy nie byla). W momencie mojej wyprowadzki z domu mama podarowala mi kilka misek do przechowywania ;) Znam te produkty dosyc dlugo, wiec moge spokojnie powiedziec, ze sa wytrzymale :D i nie wyrzuce ich po 5 latach ;P Poza tym chcialam dodac, ze Tupperware o nie tylko miski to rowniez rozne potrzebne w domu akcesoria. Polecam goraco otwieracz do puszek, konserw, produkt nie do zdarcia - bedziecie go mialay i ze 30 lat :) Pozdrawiam wszystkich zarowno tych za jak i przeciw :*

Gość Alcia111
Witam. Mma19 moja kolezanka ma pokrywkę z dziurką za 1o zł. Normalna kosztuje jako częśc zamienna 6,oo Jezeli jesteś zainteresowana to napisz na forum. A ja sie odezwę do Ciebie na maila. Co do niespodzianek, to gospodynie spotkań w tym tygodniu będą mogły wybrać sobie podziekowanie z tej oferty lub z tej która będzie obowiązywała od przyszłego tygodnia. Dodatkowo w promocji jest chlebak 135,90 silkonowy król 92,90 silikonowa babia góra 135,90 w zestawie król plus babia góra - 193,80 jest jeszcze krajalnica finezja 84,90 W nawiązaniu do poprzednich wypowiedzi czy tez sporów, fajnie że tak sie stało. Utwierdziłam się tylko że jednak wybrałam sobie dobrą Firmę. Gdyby to była zła Firma nie miałaby tylu przeciwników co i zwoleninków. Jak to się mówi jeden woli matke drugi córkę. Pozdrawiam

Alcia 111 a jakie będą podziękowania dla gospodyń, bo zastanawiam się nam prezentacją? Pozdrawiam :)

Gość winni73
Dziewczyny u nas w dystrybucji ruszyła nowa strona www.tupperware.wroclaw.pl i jest tam możliwość zamieszczania przepisów przez konsultantki. Pozwolicie, że będę tam wrzucała przepisy, które tu zamieszczacie, aby były poukładane w jednym miejscu - będzie mi ( a może jeszcze komuś) łatwiej je odnaleźć. Właśnie tam dorzuciłam przepis na mufinki z ziemniakami i szpinakiem. dzisiaj robiłam ...pycha :)

Gość mma19
Alcia 111, dzięki za informację. Jeśli nie uda mi się zamówić, to zgłoszę się do Ciebie po pomoc. Tak naprawdę to chciałabym kupić ze 3 pokrywki.

Gość nikolcia
Cześć winni73 - ta stronka jest super !!! Oby pojawiałao sie tam jak najwięcej przepisów !!!!

Gość stefanka1231
mysza 11 - napisz coś wiecej o tym multi braunie - moze jakiś link jak to wyglada i jaka cena - właśnie zastanawiam się czy zainwestowac w szefa kuchni III - a po przeczytaniu twojej wiadomosci zastanawiam się o czym piszesz - może lepsze urządzenie elektryczne - tylko że szefa szybko umyje się a takie elektryczne pewnei trzeba rozbierać na części i dłuzej to schodzi. Chciałabym coś co by mnie wyręczyło przy krajaniu cebuli, warzyw, sałatek w kostkę

Gość Alcia111
Witam Co do podziekowania to gospodyni w tym tygodniu ma wybór: wybiera podziekowanie z ulotki aktualnie obowiązującej lub z nastepnej w której zmianiają się zasady i poziomy (bez kumulacji podziekowań: poziom 300 - 559 zł - sniadaniówka Snacki powyżj 560 zł - Alegra miska 1,5 l plus szczypce powyżej 760 zł - Alegra miska 1,5 l plus szczypce plus miska 3,5 l powyzej 960 zł- Alegra miska 1,5 l plus szcypce plus miska 3,5 l plus miska 740 ml plus bufet przy sprzedaży 1200 zł gospodyni i kazdy gość może kupić Wok junior z kolekcji kulinarnej szefa kuchni za 290 zł (CK.490) Jest również zestaw powitalny dla nowego konsultanta: szklarnia 4,2 l, Dzbanek NF 2 l. Kubki NF 2 szt, obieraczka pionowa, i harmoniusz sito za 52,90(CK. 242,90 To na tyle Pozdrawiam

Gość dotka46
Interesuje mnie opinia o foremce do pieczenia chleba

Gość anula.c
dotka46 o którą foremkę konkretnie Ci chodzi? Ja piekłam ostatnio chlebek orkiszowy w silikonowym królu i wyszedł super Alcia111 czy w nowym katalogu jest może pierogomania lub pierożkomania?

Gość alcia111
Witam AnulaC - nie niestety nie ma. Ale jeżeli jesteś zainteresowana to daj znać, popytam moje dziewczyny czy mają i dam Ci znać. Przy okazji jeżeli jest ktoś na forum z Gorzowa lub okolic to zapraszam 23 marca na godzine 18 do Hotelu Mieszko. Bedzie spotkanie z klientami Tupperware i zapowiedz nowej ofert, nowego katalogu, losowanie pojemników i inne atrakcje. Serdecznie zapraszam

Gość mma19
Alcia 111 - a od kiedy będzie nowy katalog?

Gość Alcia111
Mma19 nowy katalog obowiązuje od 15 marca czyli od przyszłego teygodnia

Gość mma19
Dzięki, tak naprawdę to już nie mogę się odczekać co nowego będzie w katalogu.

Gość Agi40
Witajcie, To ja też skorzystam z okazji i jeżeli jest ktoś na forum z BIAŁEJ PODLASKIEJ lub okolic to zapraszam JUTRO - 11 marca na godzinę 17.30 do Hotelu DELFIN na spotkanie z klientami Tupperware i zapowiedź nowej oferty, nowego katalogu, losowanie pojemników i inne atrakcje. Zapraszamy Serdecznie RH SIEDLCE

Gość mysza11
do stefanka 1231 Proponuję wejść na ich stronę http://www.braun.com/pl/household/food-preparation/hand-blenders/multiquick-artiste/models.html wybrałam model MultiquickProfessionalMR 6550 M BCHC zwracam uwagę na wszytskie literki bo są dwie wersje bardzo podobne :-) Użycie jest super np. do szybkich drobnych rzeczy do posiekania warzywek,cebuli, małych ilości mięsa jest mały pojemnik (składa się z pojemnika, noża i przykrywki do której włącza się urządzenie napędzające kliklik czyli dokładnie tyle samo mycia, co w tupper, na pewno można do zmywarki) a jak potrzebujesz większą ilość to jest duży dzban i ma opcję kruszarki lodu czyli wszystkie desery lodowe i sorbety robisz z mrożonych owoców, serków, napoje w lecie (przecierasz owoce dolewasz wody kruszysz lód i podajesz orzeżwiający napój chłodzący, jak przelejesz do dzbanka Tuppera to utrzyma Ci sie dłużej chłodne), no a opcja blenderka do zup i sosów to już nie wspomnę, dobra moc silnika i wszystko idzie błyskawicznie. Ponieważ miałam blnder tańszy (i na szczęście zepsuł się) był w całości i był problem z myciem a tu klik szur pod kran i czyste. Jest też trzepaczka więc bitą smietanę, białka itd bez problemu, najbardzie zaskoczyłam koleżnkę mieleniem kawy w tym, daję radę orzechom itp. Ceny są bardzo różne ja poczekałam na promocję i kupiłam za 270 zł. na allegro też widziałam za 260 zł. Jak będziesz miała pytania to daj znać. http://kuchnia.wp.pl/index.php/default/braun6w1/t_c/1

Gość mysza11
acha, wiem, że braun robi również wersje mniejsze np. tylko blender i pojemnik mały a wtedy cena jest dużo niższa (ok. 160 zł)

Gość anula.c
mysza11 ja też mam Brauna tylko odrobinę inny model (trochę starszy) i również jestem z niego bardzo zadowolona. Mam go już kilka dobrych lat i nie zamieniłabym go na żadnego szefa kuchni ani rozdrabniacz... Napisz którą część wykorzystujesz do mielenia kawy... Może w moim też się tak da... A ostatnio piekłam chlebek orkiszowy w silikonowym królu... Wyszedł pycha...

Gość mysza11
w pojemniku mniejszym z nakładką, wpadłam na to po obejrzeniu budowy młynka do kawy (chciałam kupić) oraz reklamy jakiegoś cusia podobnego do baruna na mango i spróbowalam, nic sie nie stało, robilam to juz wiele razy a noże jak były ostre tak są. Piszę o tym bo instrukcja "zabrania" ale orzechy wolno, w tym, że instrukcje wszelkich urządzeń sa napisane w sposób przeostrożny.

Gość mafcia
anula.c ja posiadam 1 szt. pierozkomani na zbyciu-kupilam ja mamie, ale ona stwierdzila, ze takich malych pierozkow nie bedzie robic ;( mam, wiec w domu calkowicie zapakowana 1 szt. Daj znac czy jestes zainteresowana :)

Gość matus
Witam! Chciałam tylko napisać , że sprzeczki też mają swoje dobre strony. Dzięki tej o miskach Tuppera a innych firm nauczyłam się obsługiwać miski nf. Kiedy ją dostałam miałam problem z zamykaniem ( myślę co jest grane:()Weszłam tutaj i proszę jestem uszczęśliwona , zamykam , lekko otwieram . SUPER!!!!Pragnę polecić też ściereczki Tuppera. BOMBA , drogie , ale moja kuchenka , łyżeczki błyszczą jak nigdy. Pozdrawiam!

Gość anula.c
mafcia dzięki za propozycję, ale póki co czekam aż się pojawi żółta pierogomania czyli ta do robienia ravioli, bo na tej mi najbardziej zależy... one są obie w wielu zagranicznych katalogach przy serii finezja, a u nas doczekać się nie można żeby w promocji były a co dopiero w katalogu... a i do nich widziałam jeszcze takie fajne pudełka do mrożenia... no ale Polska zawsze jest do tyłu, a w Niemczech mają już nawet rogalomanię normalnie w katalogu...

W TYGODNIU 12-15 15.03.2010-11.04.2010 DLA GOŚCIA PREZENTACJI NIEZBĘDNA TRÓJKA 600ml 1szt 15,00zł KLUSECZKOMANIA 44,90 ZESTAW ESENCJA poj.250ml, 560ml 840ml 119,90 ESENCJA ZAPARZACZ 19,90 NOŻYCZKI ERGONOMICZNE 64,90 ZESTAW OPTIMA 1,5L WKŁAD chłodzący, KRATKA , POKRYWKA 89,60 ZESTAW OPTIMA POJEMNIK700ML , KRATKA , POKRYWKA Z KRATKĄ KONTROLI KONDENSACJI 61,70 SAMURAJ 179,80 CUD KUCHENNY 67,90 Specjalnie dla gościa prezentacji przy zakupie za 90zł MINI ŁYŻKA SILIKONOWA 11,90 Nóż Uniwersalny przy zakupie 60.00zł w cenie 39,90zł

Gość holinuszka
cześć anula.c - co to jest to rawioli - czym różni się foremka do pierożkomani od tego do rawioli

Gość anula.c
holinuszka foremki do pierogów są dwie: pierożkomania na 40 małych pierożków (przypomina plaster miodu) pierogomania (ravioli) 12 pierożków zdjęcia są np w katalogu niemieckim http://www.tupperware.de/xchg/de/hs.xsl/1213.html str 61. Moja siostra ma formę do małych pierożków i jest z niej bardzo zadowolona...

Gość holinuszka
anula.c - a które pierożki sa wieksze ? Pewnie te ravioli pomieszczą więcej farszu ? Zastanawiam się nad zakupem i teraz nie wiem które byłyby lepsze.

Gość alcia111
Witam AnulaC jeżeli jestes zainteresowana pierozkomanią lub pierogomanią to cena promocyjna (z pojemnikiem do mrożenia) 99 zł bez kosztów przesyłki Pozdrawiam