Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość cmm
jestem w autobusie - jadę do Jachranki :)

Gość Klamka555
Dziewczyny, czy wiecie może co będzie w ulotce październikowej?

nowa ulotka i nowy katalog będzie dopiero w poniedziałek po zlocie w Jachrance

Gość Tatiana12
Przecież to mandolina. Zobacz na szatkownice firmy Boerner. To niemiecka porządna stal. Takie rzeczy już dawno robili. Mam od 2 lat i jest super. I co ważne - kosztuje około 130 zł. Taniej niż ta beznadziejna szatkownica tupper (wiem, bo też ją mam)

Gość nick7
Mam pytanie czy warto kupic rekawice silikonową, jakie ma właściwości?

Gość Tatiana12
Temat rękawicy był wcześniej poruszany i chciałam sobie ją kupić. Niestety, dowiedziałam się, że nie ma ich w katalogowej sprzedaży. A jak zobaczyłam, jak naciągacze na allegro zaczynają podnosić ceny (teraz nawet 75 zł/sztukę) to odpuściłam tupperware. Kupiłam na allegro bardzo wysokiej jakości rękawice firmy MELICONI. Cena 30 zł/ sztukę i jak się przypatrzysz, to ciekawe, kto od kogo zwalał. Wyglądają praktycznie identycznie. Naprawdę polecam bo już je testowałam. Nie dość, że ładne to jeszcze praktyczne. Nie kupuj od naciągaczy na allegro. Cena jest wzięta z kosmosu.

Gość nick7
Dziekuje za informacje. Poczytałam na necie o rękawicach, z tego co zrozumiłam najważniejsze do jakiej temperatury mozna uzywać. czy ktos wie do jakiej mozna uzywać rekawicy tupperware?

Gość Tatiana12
W nawiązaniu do powyższego posta diamonths Poznań, muszę jednak przyznać, że ta krajalnica (Tupperware MandoChef ) jest bardziej zaawansowana niż krajalnice Boernera. Pytaniem otwartym jest cena, bo jeżeli finezja kosztuje ok 200 zł, to ta pewnie będzie kosztować minimum 3 x tyle. I w tenże sposób Tupper Polska może "zabić" fajny produkt.

Cieszę się, że dostrzegasz różnicę z tą niemiecką krajalnicą. Moja mama też ją ma i z sentymentu do niej nie kupiłam finezji krajalnicy, dla mnie fenomenem są ostrza ustawione w literę V. Tutaj (Mandolina) dodatek krojenia w kostkę, w romby i 6 labo 9 poziomów grubości krojenia - bardzo mi się podoba. Ten filmik pojawia się w okolicach zjazdu krajowego, tak jak pojawił się film z dzbankiem i termosem. Dzbanek był prezentem za rekrutację, może i tym razem Mandolina pojawi się w podobnych nagrodach, wtedy cena nie będzie dla mnie grała roli i z tego powodu cieszę się, że jestem konsultantką ;)

A właśnie... jakieś doniesienia z Jachranki - dziewczyny tak zmęczone jesteście, że nie ujawnicie rąbka tajemnicy? Musimy czekać do jutra do 18.00 na meeting... nie bądźcie takie!!! PROSZĘ!

Gość kyla
chyba nie ma spektakularnych rewelacji

Gość nococo
rekrutacje, rekrutacje, rekrutacje

Gość Tatiana12
To dlaczego nikt mnie nie chce zrekrutować, ale tak, abym nie musiała chodzić na żadne spotkania?

Bo nie trafilas jeszcze na fajna konsultantke... bo jak mozesz wybierac to wybierz kogos kto poswieci ci czas, wytlumaczy, a nie tak zeby tylko cie wprowadzil i odebrał prezent... napewno kogos znajdziesz... a najlepiej pojsc chociaz na jeden meeting do najbliższej dystrybucji i wybrac sobie tego co bedzie twoim przewodnikiem po meandrach i odmętach tupperware :)

Gość Emila2000
Chętnie z rekrutuję, a jesteśmy z tego samego miasta. Tylko nie wiem na jaki numer mam zadzwonić. Lub może info ma e-maila

a co sądzicie o katalogu jesień-zima kilka rzeczy tylko nowych wiele produktów zdrożało i poza tym to nyndza szału nie zrobili

Gość kyla
jest fioletowo - nieco drożej - korzystny kolorystycznie cheesmart -- no i cóż jeśli ktoś jest zainteresowany tymi produktami to z pewnością coś dla siebie znajdzie - jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem produktów z rejonu Wrześni(wielkopolska) to zapraszam do kontaktu kyla@op.pl

Gość strona tupper Polska
Zaktualizowana:) I pytanie do czego sluzy zestaw bingo? Czy to kolejne koloorooooowe pojemniki?:)

Gość Emila2000
Dokładnie kolejne kolorowe pojemniki

Gość Emila2000
do diamonths Poznań - czy coś wiadomo kiedy ta rewelacja MandoChef będzie w sprzedaży , w katalogu jej coś nie widać

Gość cmm
podejrzewam że będzie w konkursach jako nagroda

Gość Eliza Michalik
Czy ma ktoś może do sprzedania Ziołową Karuzelę + ziołowe krasnoludki? Mój email: eliza.michalik77@gmail.com

Gość edyta8010@wp.pl
Mam do sprzedania Ultra Pro owalny 5l - 230 zł Ziołowe Krasnoludki (2szt) - 25 zł francuski młynek i cheesmart - 115zł Francuski Młynek - 84zł Cheesmart kwadrat biały - 46zł Cheesmart kwadrat duzy czarny 60zł sitko - 17 zł

Gość Emila2000
Zależy kto co lubi. Mi osobiście chlebak i pojemnik na ser w nowej wersji zdecydowanie lepiej się podobają. A niestety mam starą wersję.

Gość Asia Targowska
Zastanawiam się nad zakupem całego zestawu: karuzela+olbrzymy+ krasnoludki. Czy ma ktoś jakieś praktyczne doświadczenia z tymi pojemnikami? Warto je kupić czy po prostu nie sprawdzają się w praktyce? Zastanawia mnie szczególnie zastosowanie olbrzymów, bo zupelnie nie wiem, co w nich można przechowywać. Mają taki rozmiar, że chcąc trzymać przyprawy, musiałbym chyba wsypach 20 torebek do jednego pojemnika.

Gość Emila2000
W chili obecnej dopiero od paru dni jestem posiadaczką karuzeli. Jest ona obrotowa co ułatwia wyciąganie przypraw , Jak to będzie w praktyce się okaże. Pojemniki na przyprawy posiadam od wielu lat są wygodne, ale głównie stosuję w nich różnego rodzaju suszone zioła. Są przydatne jak ktoś kupuje ziła i przyprawy w pojemnikach gastronomicznych. Małej paczuszki to trzeba wsypać dużą ilość.

Gość Asia Targowska
No właśnie tego się obawiałam. Nie kupuję przypraw i zioł w pojemnikach gastronomicznych bo tego nie wykorzystam. Wolę częściej kupować torebkę i zawsze mam świeże. Mniejsze krasnoludki jakoś bym zagospodarowała ale kupowanie całej karuzeli z olbrzymami jest w moim przypadku jednak bez sensu. No cóż, dziękuję za radę. Jednak rezygnuję z tego zestawu.