Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość nata 39
Dziwię się, że zamiast trochę pomyśleć nie które koleżanki chcą sprzedawać na forum. Lepiej robić to na spotkaniach, fakt trzeba się ruszyć z domu...

Gość Nowy Sącz
czasami się wydaje że wszyscy chcą tu dobrze, a wychodzi jak wychodzi. Ja przepraszam, za zamieszanie z garczkiem, ale naprawdę się wkurzyłam. Czytając wasze wcześniejsze komentarze wydawałoby się że tu jak w rodzinie.

Gość gość
Jak w rodzinie... to forum to sól w oku, bardziej niż allegro dla T.

Gość gość
mowcie co chcecie ale i tak lepiej pomoc komus jak mu zle, podszywanie sie to swinstwo, ale jak ktos sobie nie radzi w firmie to i tak wylowi potrzebne mu informacje z tej calej masy wiadomosci, wiec tak , tutaj jest jak w rodzinie - raz swietnie, raz fatalnie ;)

Gość gość
szkoda, że doszło do tak idiotycznej sytuacji. Są niestety ludzie - flustraci którzy nie potrfaią sobie poradzić w życiu i próbują błysnąć na forum.

Gość gość
"flustraci" ----- a kto to jest?????

Baw się dobrze gościu, ale wiedz, że kto mieczem wojuje od miecza ginie:P A Wy, stałe bywalczynie tego forum nie dajcie sie wciągać w głupie intrygi Gościa. Pogości się pójdzie sobie tam gdzie będą na niego zwracać uwagę!

Gość gość kika
Witam.W tym tygodniu mamy przepiękne pojemniki sky line i pojemniki BINGO.Są to bardzo szczelne pojemniki do przechowywania kawy,herbaty,orzechów,grzybów ,chrupek ,ciastek itp.Dla mnie rewelacja. I bardzo zadawalający prezent za rekrutację- LAZANIA-nowa,nie jest taka brudząca jak ultra +,lekka,super. Rekrutujmy,reaktywujmy konsultantki,które nie są aktywne 1 rok i dłużej. Miłego wieczoru.

Wiadomość dla Gościa,który poszukuje przepisów na Kokilki Ultra Pro- Przepisów z książeczki nie będę podawać można zamówić u konsultantki

Gość nata 39
No cóż nawet w najlepszej rodzinie są zgrzyty, a co do przepisów na kokilki to nie można ich zamawiać, od dłuższego czasu są nie dostępne, pytałam jakiś czas temu dystrybutora...

Gość gość
Do elade brawo i tak trzymać konsultantki mają pewno swoje przepisy, ja daję przepisy jak ktoś u mnie coś zamawia i wszyscy są zadowoleni.

Gość gość
Witam znalazłam to forum i mam pytanie dostałam w prezencie mise 3l do ciasta czy moze ktoś mi podać przepisa na ciasto z tej miski bo doczytałam ze samo wyrasta . Dziękuje za wszystkie ewentualne odpowiedzi. Pozdrawiam miłego dnia.

Gość maniaczkat
Do gotowalnia : nie wiem czy ty wiesz jakie są produkty w katalogu ? bo właśnie ściereczek szefa kuchni nie ma i dla tego chcę je od kogoś odkupić , bo są na allegro a w ofercie nie ma , a ponieważ mam inne ściereczki i wiem że są super postanowiłam i tą też mieć . A jeżeli chodzi o nr kota to nie wiem co w tym takiego strasznego podać nr konta mamy XXI wiek i wiele spraw załatwia się przez podanie nr konta . Jesteś chyba jakaś przewrażliwiona i pewnie stoisz na poczcie i płacisz wszystkie rachunki zamiast robić to przelewem przez konto internetowe . Do hnadzuk : 90 % osób sprzedaje na tym forum sama kupowałam nie raz , nie dwa .Pozdrawiam A teraz przechodzę na Allegro i kupię sobie tą szmatkę , bo tam jest wszystko .

Gość gość
Witam wszystkich. Mam pytanie o ultra pro, ta odległość od scianek piekarnika (5cm) to jest do scianek naczynia czy uchwytów, bo mój piekarnik ma 44 cm szerokości i nie wiem czy to nie za mało do pojemności 5, 7. Lepiej kupić mniejsze naczynie? Doradzcie mi proszę

Gość gość kika
Ultra pro ,oczywiście odstęp musi być 5 cm od uchwytów naczynia do ścianki piekarnika i od góry 5cm.Zobacz wymiary ultra pro i zdecyduj,który lepszy.

Gość Gotowalnia
Czy ktoś wie co to mają być za fajne rzeczy za zamówienie w 8 tygodniu konsultantek i ich nowo zrekrutowanych w tyg 1-8 ? Nie będzie mńie w pońiedziałek więc moż już coś wiadomo na ten temat.

Gość gość
Mam pytanie związane z multiszatkownicą. Znajoma dostała ją na jakimś spotkaniu i chce mi się sprzedać za 100 zł. Ale to już nie chodzi o samą cenę. Szatkownica jest już od jakiegoś czasu na rynku więc powiedzcie proszę, jak się sprawuje i jakie macie opinie o niej. I nie chodzi mi o sam filmik zrobiony przez firmę ale o Wasze praktyczne zdanie na temat tej szatkownicy. Warto ją kupić czy równie dobrze wystarczy tańsza finezja?

Gość gość
Finezja wcale nie jest tańsza i nie ma jej w katalogu. Co do szatkownicy to mam mieszane odczucia. U mnie się nie sprawdziła. Wolę szatkować na zielonych tarkach i finezji. Ale zdania są podzielone. Ponoć w sztkownicy trzeba dojść do wprawy.

Gość gość
ja też myślałam że szatkownica się nie sprawdza puki nie doszłam do wprawy teraz wszystko na szatkownicy nawet kosteczka na sałatkę jarzynową ,buraczki w plastry kostkę ,w moim przypadku się sprawdza ale zanim doszłam do wprawy pokaleczyłam palce i nawet zciełam opuszek z paznokciem siekając bez ochraniacza.

Gość gość
czy ktoś wie co na przyszły tydzień i co w nowym katalogu?czy znowu okrojony a może coś dodali proszę odpiszcie wiem że są tacy co już wiedzą .

Gość gość kika
SZATKOWNICA jest rewelacyjna,zgadzam się ,że trzeba dojść do wprawy,dlatego,że jest tyle możliwości krojenia.Tak cieniutko nie pokroi żadnej firmy sprzęt,jest b.ostra i wykonana precyzyjnie,zajmuje mało miejsca,jest b.ostra i trzeba kroić z ochraniaczem na palce. Polecam.:)

Gość gość
nawet cytrynę na niej kroiłam w plastry ,mam nadzieje że nie stępi się tak szybko jak finezja bo ja dużo używam i ostrze do plasterków już tak dobrze nie sieka w finezji ciekawe czy można je jakoś wymienić czy są takie w sprzedaży .

Gość gość
Diamonths Poznań czy Ty już widzialaś nowy katalog i ulotkę???

A więc... w marcu będzie tak jak się spodziewacie - jedne się zdziwią, inne zachwycą, drugie ucieszą, trzecie rozczarują, a pozostałe na pewno znajdą coś dla siebie.... podejrzewam, że w kwietniu, maju i do końca roku będzie zawsze podobnie!!!

Gość gość kika
O tak,cytrynę jest bardzo trudno pokroić cieniutko np.do zwijek z cytryny,a na szatkownicy nie ma problemu,ziemniaki na chipsy,ogórki,marchewkę na zwijki do dekorowania itp.Polecam. :)))))))))))))))

Gość gość
A ta przeźroczysta cebulka do pomidorów z szatkonicy... miodzio :)

Gość gość
właśnie muszę odebrać od gospodyni szatkownice i ultra pro ,co jakiś czas wypożyczam co skutkuje fajnymi zamówieniami i już umieją wykorzystać nasze produkty przed zakupem.

Gość hnadzuk
Diamonths. Czemu jesteś taka tajemnicza. Podziel się tym co będzie, a nie pisz tak tajemniczo. Też chciałybyśmy wiedzieć co będzie w marcu.

Gość gość
Ona tak zawsze