Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość gość
Dziękuję za podanie ceny chlebaka, chyba jest fajniejszy od katalogowego

Gość gość
Hej, czy coś dochodzi dodatkowo w tym tygodniu bo u nas spotkanie dopiero jutro. Z góry dziękuje

Gość gość
Dochodzi silikonowa królewna i dzbanek do mikrofali.

Gość gość
a w jakich cenach?

Gość gość
królewna 109,9 i dzbanek 59,9

Gość gość
pytanie do konsultantek: co sadziecie o stronie tupperwareparty,pl która w zalozeniu miala byc pierwszym zrodlem informacji kidys moznabylo zobaczyc prezenty za aktywnosc, sprzedaz i rekrutacje z wyprzedzeniem a teraz strona jest aktualizowana co pół roku -MASAKRA

Gość gość
a jaki jest dokładny link do tej strony tupperpary .pl ?

Gość gość
www.tupperwareparty.pl

Gość gość
mam do sprzedania różowa torbe / atówke na pokaz na narzedzia. Cena do uzgodnienia. pisac na maila dom26@op.pl

Gość gość
mam pytanie co lepsze mikro max czy mikro szybkowar

Pytanie do konsultantek / użytkowniczek. Kupiłam ostatnio mikser cappucino do spieniania mleka wcześniej podgrzanego w mikrofali. Nie wiem czy ten spieniacz to jeden wielki bubel czy ja nie potrafię w nim mleka spienić - próbowałam z 3,2% i 2% wszystko zgodnie z instrukcją. Efekt jest mizerny - lepiej to by mi się pewnie w zwykłym słoiku spieniło. Możecie coś doradzić? Może jakaś konkretną markę mleka muszę kupić?? Mam też spieniacz do mleka stalowy do podgrzewania na kuchence gazowej i tu mleko - pianka wychodzi rewelacyjne i na kawie mam zawsze piękne serduszko

Gość gość
dziękuję za link , jakiś taki kiepski jest , informacje przeterminowane . Od nas wymagają harówki , gotowości z tygodnia na tydzień, a sami się nie popisują.

Gość gość
co do spieniacza, mi wychodzi na zimnym mleku piana zawsze , na ciepłym różnie to bywa , jeśli to wina marki mleka to raczej przesada . Za taką cenę powinien sobie z każdym mlekiem poradzić, a takie ściemnianie starych konsultantek , że dana rzecz wychodzi jak użyje się odpowiedniej marki produktu to lipa. Spotkałam się z tym nie raz w przypadku cudu kuchennego , a teraz spieniacz dołączył.

Gość gość
Do gościa z 23.02. To zależy do czego chcesz używać. Micro Max to gotowanie na parze, takiego mięsa jak wołowe nie ugotujesz, nie ugotujesz zup, a w szybkowarze tak i to bardzo szybko. Wołowina 30 min. , ziemniaki 6 min.itd. Decyzję musisz podjąć sama.

Czyli mam w szafce kolejny bubel bo chcę mieć kawę z ciepłym spienionym mlekiem a jej nie mam. Szkoda. Na szczęście z większości plastików tupper jakie posiadam jestem mega zadowolona więc wychodzi na to, że wszystko trzeba samemu sprawdzać bo konsultantka to żeby tylko sprzedać to wszystkim się zachwyca i wszystko jest ochh i achh

Poza tym jeśli chodzi o spienianie mleka to mam stalowy dzbanek do spieniania z Tchibo i mleko wychodzi w nim fantastycznie (no chyba, że je przegrzeję alo gdy wykipi to wtedy nie) ale kiedyś kupiłam zgrzewkę mleka w Lidlu i z tego mleka nic mi nie chciało spienić. Nie wiem, być może chodziło o to, że to mleko było niehomogenizowane w przeciwieństwie do innych z których mi pianka wychodzi.

Gość gość
Spieniacz do mleka to dobra rzecz. W czasie jego użytkowania (ok roku) wiem już, że: - mleko nie może być "świeże" z woreczka czy butelki tylko z kartonika, - najlepiej ubija się 2 lub 3,2%, ale taką słabą piankę też ubije z 1,5%, - mleko należy dobrze ugrzać - tzn musi mieć temperaturę ok 60'C czyli w 750W około 1:30 minuty, a w 900W ok 1 minuty. Często też kiedy przygotowuję kawę, mleko leję do poziomu max, ubijam, odlewam połowę i resztę ubijam na kremową pianę. Jeśli powyżśżęSpieniacz do mleka to dobra rzecz. W czasie jego użytkowania (ok roku) wiem już, że: - mleko nie może być "świeże" z woreczka czy butelki tylko z kartonika, - najlepiej ubija się 2 lub 3,2%, ale taką słabą piankę też ubije z 1,5%, - mleko należy dobrze ugrzać - tzn musi mieć temperaturę ok 60'C czyli w 750W około 1:30 minuty, a w 900W ok 1 minuty. Często też kiedy przygotowuję kawę, mleko leję do poziomu max, ubijam, odlewam połowę i resztę ubijam na kremową pianę.

Gość gość
Przepraszam za powstały błąd, jakiś chochlik się wkradł. Jeśli powyższe zasady spieniania zawiodą, należy produkt reklamować - jeśli dystrybutorowi uda się spienić mleko to coś jest nie tak np. z Twoją mikrofalówką, a jeśli się nie uda to powinnaś otrzymać nowy produkt - aż do skutku. Powodzenia, bo naprawdę kawa ze spienionym mlekiem smakuje rewelacyjnie.

Dzięki za pomoc. Będę próbować dalej :-). Robiłam z mlekiem 2 % i 3,2%. Może dlatego mi nie wychodzi, że mleko mam świeże z butelki.

Gość gość
wiecie cos o niespodziankach z katalogu na styczen??

Gość gość
dystrybutorzy chyba już wiedzą, bo mobilizacja trwa

Gość gość
będzie co będzie , dowiemy się w styczniu, a teraz żyjmy świętami i rodziną

Gość gość
po prostu to nie w porzadku ze czesc juz wie, a ci poza wybranymi nie wiedza.

Gość gość
"Dziewczyny - szukam patelni bez teflonu 28 cm z dowolnej serii. ma ktoś na zbyciu? I jeszcze jedno - czy ma ktoś (może być używany) dowolny garnek kompaktowy z rączką? Tak naprawdę potrzebuję wyłącznie rączkę i nigdzie nie można jej zamówić (nawet jako części serwisowej). Niestety moja się zepsuła i mam 3 garnki ale bez rączki są praktycznie bezużyteczne. " Witam, mam ten najmniejszy garnek z rączką jest rozpakowany ale nie używany jeżeli jesteś zainteresowana napisz magdajanusz@op.pl

Gość gość
z tego co mi wiadomo to wie dystrybucja i te MG co są powiązane układami z dystrybucją , a szara masa robotnic nie jest w temacie , dlatego wrzućmy na luz i żyjmy świętami , bo oni i tak pary z ust nie puszczą , może nie mają się czym pochwalić . Pozostają nam tylko domysły , dlatego nie psujmy nastroju przedświątecznego

Gość gość
tak było jest i będzie wielka tajemnica

Gość gość
Z dzisiejszego biuletynu: 1wszy tydzień 2015 produkty z katalogu - strony nieparzyste - czyli np butelki, ultra, z.s. plus - 20% taniej

Gość gość
Witam mam patelnie 28 cm mój mail klara.4@o2.pl Zapraszam do kontaktu zainteresowane osoby !!!

Gość gość
A w drugim tygodniu NPŚ strony parzyste będą o 20% tańsze. Pierwsze dwa tygodnie 2015 zapowiadają się owocnie:)