Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość gość
Wiadro jumbo i Kopytkomania

Gość gość
Napiszcie prosze jaka jest aktywność w tym tyg ?

Gość gość
Garnuszek ryżowy -nowy- łyżka do ryżu,to jest aktywność na ten tydzień.

Gość gość
Dziękuję bardzo.

Gość gość
Jakie wymiary ma Snacky Madame?

Gość gość
Dziewczyny z ciekawości... czy na dzisiejszych meeting ach dostawałyście jakieś prezenty "posemijaryjne" - tzn. jakiś gadżet "na dzień dobry", czy... "na do widzenia" ?

Gość gość
A wy tylko prezenty i prezenty :)

Gość gość
Dobrze że menadżerki nie są łapczywe na prezenty

Gość gość
Ja jestem mg i nie ukrywam ze lubie prezenty :) dla nich pracuje i mobilizuje swoją grupe... pieniadze to nie wszystko :)

Gość gość
RH Konin zdobył kosz słodyczy,więc po seminarium dla wszystkich obecnych na meetingu był taki słodki akcent.Nie było żadnych ekstra prezentów.

Gość gość
Witam mam pytanie odnosnie jednej rzeczy z katalogu tupperware polecacie kupic micro max do gotowania na parze w mikrofali? czy moze lepiej sprawic sobie garnek lub parowar?

Gość gość
zalezy ile ktos bedzie go uzywal - jak dla mnie to za te cene to markowy parowar kupisz spokojnie

Gość gość
Mam wlasnie okazje kupic nowy od kolezanki za polowe ceny i sie zastanawiam co zrobic.... czy pojemnik do mikrofalowki to dobra rzecz albo lepiej garnek i jest dylemat... :/

Gość gość
Moze i tez tak zapytam czy bedzie zdrowe jedzenie z mikrofali bo jakos tak mnie do konca to przekonuje...

Gość gość
w środy dochodzilo nie raz cos czy w tym tyg również???

Gość gość
Nie ma nic

Gość gość
Na razie cisza...

Gość gość
micrmax jest dobry dla max dwóch osób . Ja swój używam częściej niż kombajn parowar , ale tylko dla siebie , oszczędzasz na czasie , bo szybciej ugotujesz w micromax jednak porcja jaka się w nim zmieści to max dwie osoby

Gość gość
Na początku tygodnia od razu dali Ultra Pro jako ofertę dodatkową.

Gość gość
Na ten tydzień już koniec dodatkowych ofert.Ale powiedzmy szczerze,jest dużo fajnych promocji.:).

Gość gość
koleżanki czy były w waszych dystrybucjach prezenty za sprzedaż za styczeń? I prezenty z tej książeczki za umówione party i realizację? Pytam was ponieważ bo chwilowo niema mnie w kraju a mój menadżer niechce nic mi powiedzieć na ten temat i czy jest możliwość zmiany do innej grupy w której bylo się poprzednio ?

Gość gość
U nas prezzenty dawali odrazu po przeprowadzonym party do towaru.. tak jest mozliwosc zmiany mg skad jestes moze bede mogla ci cos podpowiedziec

Gość gość
u nas prezenty za przeprowadzenie party dostały osoby które zostały zrekrutowane juz w styczniu - czyli fizycznie nie jest mozliwe by zglosily umowione party w grudniu nikogo to jakos nie zdziwilo- nie zeby mi zal tylek sciskal, ale takie hurtowe rozdawanie to jakis absurd a co do promocji to jest ich duzo ale ciagle to samo wiecie juz co w marcu?? tg na marzec to ventsmarty i seria bella, ale nie wiem co w ofercie, a wiem ze dzis juz maja co niektórzy ulotki

Gość gość
Mi chodzi z tej broszurki co umawiało sie w styczniu party na 5 tyg na każdy tydzień i tam były takie gadżety dzbanem nowy podkładki silikonowe wiertełko itp z tego

Gość gość
dokładnie o tym pisalam powyzej my mialysmy to w towarze, ale party trzeba bylo umowic w grudniu a nie w styczniu, u nas do 28.12.2015 trzeba bylo dac liste umowionych party na styczen i musialo ich byc przynajmniej 5 by w styczniu nagrody odebrac

Gość gość
jesli masz broszurke to masz tam dokladnie to samo napisane

Gość gość
No to super

Gość gość
U nas też dali te prezenty. Z drobną opłatą. 10 groszy każdy gadżet i 1 zł każdy prezent. Jak 5 party - to 5,50. Ale takich drobnych prezentów za różne mniejsze lub większe osiągnięcia jak były kiedyś, to już od jakiegoś czasu nie ma. Zwykłe małe "zachęcajki". Firma znana była z tego, że prezentami i prezencikami motywuje do pracy. Atmosfera była inna. Każdy każdemu pomagał, wyjazdy były busem a nie jak teraz samochodami i każdy "sobie". Grupki i podgrupki i nie ma "jedności". Może to przez fakt, ze sprzedaż coraz gorzej idzie a na portalach sprzedażowych wysprzedawane produkty poniżej cen konsultanta. Kto to robi i po co? Robić coś bez sensu? Po co tracić czas? Jak już angażować się w tą "pracę", to po to żeby coś z tego mieć. A nie po to, żeby angażować czas, wspomagać koncerny paliwowe nabiegać się nanosić toreb i to bez efektu jakiegokolwiek. Sprzedajki "darmowe" zastanówcie się i nie róbcie złej roboty. Bo to na dłuższą metę szkodzi wszystkim.

Gość gość
Bardzo mądra wypowiedź z 20,22