Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fnefnewnfr

Jaki puder bardzo dobrze matuje uzywany przez was

Polecane posty

Gość fnefnewnfr

Uzywam lumene matt touch jest swietny ale powoli mi sie zaczyna konczyc a w zadnym sklepie juz go nie ma:(

Gość Young-Jin
ja uzywam Estee Lauder Maximum Cover w odcieniu Cremy Vanilla, jest swietnny, trzyma sie bardzo dlugo, w zasadzie caly dzien, przyslania wszystkie niedoskonalosci, matuje jest rewelacyjny. Polecam

Gość magda34334
young a jakiej on jet cenie ten puder

Potwierdzam - Dry Flo jest niezastąpiony:) Można go mieszać z pudrem, albo stosować solo. Nic tak nie matowi.

można też kupić zwykłą skrobię kukurydzianą lub ziemniaczaną (inaczej mąkę ziemniaczaną) w hipermarketach, sklepach ze zdrową żywnością, ale skrobia modyfikowana Dry Flo jest najdrobniejsza i najmniej widoczna na twarzy.

JA TEZ BYM CHCIALA WIEDZIEC NA ILE STARCZA TAKIE OPAKOWANIE??? I ILE TAM KOSZTUJE KOSZT WYSYŁKI?? 5-6 ZŁ CZY WIECEJ???? A I JESZCZE JEDNO..... JAK TO SIE STOSUJE??? TZN NAJPIERW PODKLAD POTEM TO \"COS\" I POTEM JESZCZE ZWYKŁY PUDER NP SYPKI????

Gość właścicielka tłustej cery
podnoszę i czekam na odpowiedzi

normalnie używam, zamiast pudru sypkiego. nie ma potrzeby nakładać na to pudru. nie znam pudru, który tak dobrze matuje, może oprócz pudru jedwabnego Hauschki, który kosztuje 10 razy tyle. osoby z ciemniejszą karnacją lub nie potrzebujące idealnego matu mogą sobie mieszać skrobię z innym pudrem (skrobia jest biała). na ile wystarcza? pewnie na lata...

chyba go kupie:) powiedz jeszcze jak jest z ta pszesyłka. długo sie czeka?? i ile za przesyłke. dane do przelewu wysla na maila po zakupie czy mam tego gdzies szukac??

jak złożysz zamówienie, to pojawi się formularz, gdzie podajesz swój adres, wybierasz formę przesyłki (poczta lub kurier) i formę płatności (przelew lub karta kredytowa). paczka priorytetowa kosztuje 6,50 zł i idzie ok. 2 dni.

Gość a moge zaplacic
przy odbiorze??

Gość a może. . .
z tego co tam wyczytałam to tylko przelew lub karta

Gość co to ma byc
no to nie wiem czy taka super ta skrobia, bo ja mam własnie puder sypki/jedwabny Hauschki a i tak po kilku gzinach tłuszcz na buzi...chyba, ze jakos zle nakładam...JUSTA pomóż, jak nakładac w takim razie???

Gość kasialux
la roche posay uniface matujacy - 54 zł lub tolerianr korygujacy - 60 zzł jeden i drugi starczy na 5-6 m-cy jest rewelacyjny cera jednolita, nie wysusza, matuje wszystkie wypryski i przebarwienia

ja nakładam normalnie, pędzlem do pudru. może masz bardzo tłustą cerę? ja mam mieszaną w kierunku suchej, ale oprócz skrobi dużo daje mi stosowanie kwasów. a używałaś też skrobi czy tylko Hauschki?

Gość co to ma byc
tylko Hauschki... A co do la rocha, to lepszy tolerinae czy ten 1-szy do tłustej skóry?

Gość kasialux
JA PRZEZ 3 LATA UZYWAŁAM LA ROCHE - UNIFACE - rewelacja ale teraz zakupilam toleriane korygujacy - bo to nowosc i powiem ci ze super - matuje extra - jestem zadowolona - nie widze roznicy miedzy uniface i toleriane - wydaje mi sie ze tolriane dłuzej matuje

Gość co to ma byc
dzieki kasialux:) czyli toleriane lepszy. fajnie ze ma spf 20. Mam nadziej, ze nie tworzy zaskórników:)

Gość hejka*
w końcu znalazłam ten topik a szukania było, że hoho.... interesuje mnie ta skrobia kukurydziana dry flo czy jest więcej osób które ją używały lub używają :D do matowienia cery? czy naprawdę jest dobra bo szukam pudru lub fluidu i już sama nie wiem co wybrać...:( zastanawiam się nad rimmel stay matte (czy jakoś tak :P) lub nad tą skrobią (cenowo wychodzi podobnie) więc pomóżcie :D papa :D :D :D aha cerę mam tłustą - niestety

Gość stay matte rimmel
jest niezły tylko to pudełko................... bez komentarza

Gość loreal
cashmir perfect

Gość cliique
Clinique suerpowder double face powder. Dla mnie rewelacja, zwłaszcza dla skory wrazliwej