Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

butelka_żywca

ale gleba naforum...wszyscy śpia??

Polecane posty

Gość mala obecna

dzien dobry 🖐️ i zarazem do widzenia 🖐️, widze ze po wstepnej fali entuzjazmu topik ten zaczyna podupadac :( powiem jedno widac borat malutkiej jest wazniejszy niz kafeteria :classic_cool: a ja tymczasem ide na trening :)

zauwazylem ze wlasnie dokonalem 999-ego wpisu. w takiej sytuacji wykorzystam ta mozliwosc aby dokonac 1000-ego wpisu :)

ooo nie Kirus!!! tysięczny miał być mój😭 jak mogłeś mi to zrobić? no jak;-)? wiesz ile teraz trzeba będzie czekać na kolejną tego typu okazję? teraz gdy wszyscy \"uśpieni\" ........aaaaaaaa buuuuuuuuuuu.........😭 chyba zapiszę się na karate:-D co Wy na to?

hej hej Kirus..wcale,ze nie...co mam gadac sama z soba? Lotna..to juz lepiej na teakwon-do :) Wiem gdzie jest M.i co robi...chleje i cpa...boi sie do mie odezwac..hehe nawyrabial duzo dziwnych rzeczy...przy okazji nagadl n a mnie pare nieprawdziwych rzeczy..bylo mi bardzo przykro.. no ale czas zapomniec o nim...coz..a mialo byc tak pieknie...

Malutka ...ja bym tego tak nie zostawiła czas dać mu po ryju i to najlepiej w obecności osób trzecich właśnie się pakuje:-) jutro weekendowy wyjazd do Łodzi(kilometrów do pokonania całkiem sporo), ale grunt, to pełny bak:-D humorek dopisuje, więc mam nadzieję, że wyjazd będzie udany:-) zmyka, ale jeszcze tu zaglądnę.

no nie, topik zdycha, karate , taekwondo, najlepiej zapiszcie sie na samoobrone :classic_cool: bo bardziej na czasie ;)

hej hej mam juz neta!!! yhyhyhyhhy!!! bo mi padl..a potem chopaki cos kombinowali :P

Gość mautka
jest tu kto?

no na tym topiku ostatnio spokoj ... moze przydaloby sie troche zycia ... nawet i moim kosztem :classic_cool: dawaj ... smialo

🖐️ weekend dobiega konca ale nie w tym problem ... jeszcze kilka dni i powinienem odetchnac nieco i zaczac cieszyc sie zyciem :) a co nowego na wschodnim froncie ? ;0 mnoga uspiehow?

nie widziallam go od tygodnia..ani na imprezach ani na wykladach... ja wogole wsciekla laze...nienawidze facetow...co jeden to lepszy... tylko ich powybijac...cz ja kiedys trafie na normalnego?

w walii????? normalny facet ???? chyba raczy dobrodziejka zartowac ;) trzeba najpierw zabrac im te owce a potem zrobic pranie mozgu :classic_cool:

Kirus..dzieki:) nie myslslam o walijczykach czy angolach... raczej innych a tenrusek od tej sex propozycji do mnie wydzania caly czas...juz nie moge :/ nie odbieram of koz..;/ nie wiem czy on jakis niekumaty jest czy co ;/

to ja mu pokaze wyzwanie..moze mnie cmokac co nawyzej a znam ten filmik:)