Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić..

nienawidzę swojego męża

Polecane posty

Gość Samantaaaaa
Popieram normalke...teraz dziewczyny myslą cipka a nie głowa.

Gość glupie jestescie
mam nadzieje ze dolaczy do nas autorka, z dwojka dzieci jest...wiec moze nie miec czasu na klikanie

Gość glupie jestescie
i chyba zdajecie sobie z tego sprawe ze nie siedzi tutaj 24 h na dobę. Ja ją bardzo dobrze rozumiem i trzymam razem z nią!!

Gość Samantaaaaa
Dlaczego mam opuscic?Przeciez kazdy moze sie tu wypowiadac.Mam inne zdanie i od razu mnie atakujesz,nieładnie.Pomysla sama ,rozsadnie.Przeciez jezeli ona sobie sama nie pomoze ,to nikt jej nie pomoze,bo męza ma drania,i co ma do konca zycia tak cierpiec?????Pomysl logicznie.

Gość moze dziewczyna
cala uwage skupila na wychowaniu dzieci i zapomniala ze jest bardzo wazna osoba w rodzinie?

Gość glupie jestescie
Gosia to zdziwie Cie bardzo ale to nie ja jestem ta kobietą.

Gość moze dziewczyna
Samantaaaaa czy Ty Masz dzieci?

Gość glupie jestescie
Moze grafologiem zostaniesz..a mzoe juz nim jestes ale w takim razie bardzo bardzo słabym

Gość glupie jestescie
I napisalam ze bylam w podobnej sytuacji ale juz az niej wyszlam. i jestem szczesliwa..wiec Gosia jesli myslisz ze jestem tamta kobieta to opusc to forum..bo to oznacza ze nie potrzebuje Twoich rad

Gość Samantaaaaa
Ojj moge powiedziec tez na ten temat troche i wszystko trzyma sie kupy.Moim zdanie jest takie,ze ona musi wyjsc z tego bagna i nie powinna dłuzej z tym człowiekiem przebywac.Ot tyle. A ze trwa dalej w tym ,dlatego cierpi.Ludzie...zacznijcie myslec rozsądnie.Lepiej dla jej dzieci bedzie to ze beda słuchac ojca który wyzywa i bije matke czy beda zyc w spokoju bez durnego ojca i nie będą patrzec na awantury.??? Dzizzzyyyssss

chętnie pomogę---dlaczego są gówno watre.Nikt tu za nią nierozwiąże jej jej problemów.Możemy jej tylko podpowiedzieć co może zmienić na lepsze w swoim życiu.Od czegoś przecież musi zacząć.Najlepiej od siebie.Jak coś zrobi tylko dla siebie poczuje się lepiej,może nabrać ochoty na większe zmiany,będzie odważniejsza.

Gość kalambur
czy ktoś nigdy nie popełnił błędu?nie pomylil się?Nie oceniaj Samantaaaa tak pochopnie innych, bo sama nie wiesz co jeszcze czeka cię w życiu.

Gość glupie jestescie
Samanta..no musi i co ? odkryłas Amerykę?? ta kobieta jest zalezna finansowo od swojego męza!! Gdzie ma pojsc? Pod most z dwojką dzieci??

Gość moze dziewczyna
Chentnie pomoge nie zycz tak zle , Samanta wydaje sie bardzo niedojrzla osoba a chce wyrazic opinie chyba zlosliwie o dziewczynie ktorej nie zna. Sadze ze zycia tez nie zna.

Gość Samantaaaaa
Niewiem kalambur....ja oceniam teraz sutuacje.A jak mnie spotka cos takiego ,napewno nie pozwole zeby dzieci moje na to patrzyły.

Gość glupie jestescie
to sie okaże w praniu droga samanto...

te *chetnie pomoge* - wiesz, ze ty to jestes juz calkiem pierdolnieta?! moje rady sa gowno warte??? no pojebalo cie zwyczajnie... pierwszy raz tak bluzgam na forum, a jestem tu juz od 3 lat, tak mnie wkurwilas! A i twoj *awiety* nick jest po prostu do dupy - co ty jej pomoglas do tejo pory??? no co? jaka rade jej dalas, lepsza od mojej, czy naszych?? gowno jej dalas. potrafisz tylko komentowac i sama oceniasz innych, mimo ze jeszcze strone wczesniej pisalas, ze nie wolno oceniac :P wkurwilas mnie i tyle. i to wszystko na twoj temat.

Gość Samantaaaaa
Teraz nie rozumeim Was....ogólnie psychika człowieka jest taka ze jak sie dziej drugiemu krzywad to trzeba sie nad nim litowac, załowac go, cierpiec razem z nIm ,łączyc sie w bólu ,rozumeim ,bo taka jest religia chrzescijańska ,kazze sie umęczaci cierpiec. Ale czy to cos jej pomoze?Ludzie ....

moze dziewczyna - wiesz , w zyciu bywa tak , ze dostajesz od innych to co innym dajesz. skoro ktos nie potrafi rozmawiac o czyis problemach nie powinien tutaj wchodzic. agresywne ataki i ocenianie sa tutaj nie na miejscu.

Gość glupie jestescie
ooo i wyszlo szydlo z worka..kulturka i jeszcze raz kulturka..pewnie masz 13 lat Gosiu?

Gość a mnie
przeraza ta nagonka, to chamstwo, w stosunku do umeczonej kobiety, bez pomocy meza ktoremu za przeproszeniem sie ruchac chce...co za brak wspolodczuwania, wczucia sie w sytuacje drugiej osoby, idiotyczne komentarze, ocenianie, jakbyscie z kosmosu byly i nie wiedzialy co to zycie! ataki co ona zrobila dla meza, jak widac cholernie duzo zrobila juz chociazby ze dala mu szanse kiedy on sie wloczyl i chlal! tyle musiala znosic a facet w czym jest taki niby biedny!? to jego wina ze jego kobieta jest styrana! i nie ma ochoty na seks! na ochote kobiety to facet musi pracowac tez w ciagu dnia, byc chociazby milym a nie wulgarnym wstretnym typem! co to ma byc dala se zrobic dziecko, nic nie wiecie tak na dobra sprawe o tym zwiazku wiecej! wiec skad takie komentarze? to mi przypomina nagonke na ludzi biednych ktorzy maja np 4 dzieci,to ich sprawa ile maja, chołota tu siedzi, szkoda słow...

Gość Samantaaaaa
Gosia Twoje rady sa w porządku :)

Gość kalambur
do samantaaa-przeczytaj swoją wypowiedż z 18.39

Gość glupie jestescie
Samanta a co jej pomoze bardziej> Moze twoja krytyka??

Gość to nie mile
Samanto zycze Tobie abys w zyciu spedzila caly tydzien z takim mezem jakiego ma autorka topiku. Moze twoje posty beda bardziej logiczne.