Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maggiee

Pragnę już miec DRUGIE DZIECKO, ale...

Polecane posty

Gość Maggiee

Mamy z mężem już wspaniałego Synka. Ma trzy latka i myślimy, że już najwyższa pora na rodzeństwo :). Tylko jakoś cały czas jeszcze odkładamy ciążę. I tak jak myślę to sama nie wiem do końca dlaczego. Czy chodzi o dobre przygotowanie się do kolejnej zmiany w życiu :), czy może to jest znak, że mamy jakieś obawy :(. Macie też tak???

wiesz ja w prawdzie nie drugie ale pierwsze ale moj maz ma dwojke dzieci z poprzedniego zwasku i to sa juz dos duze dzieciaki 16 i 11 on je wychowuje to znaczy my bo mamusia sie nie interesuje ja mam 28 lat a on 38 wiec jeszcze roznic wieku ale ja tez pragnelam dziecka on nie za bardzo bo twierdzi ze ma juz 2 a dotego jest zastary na dzidziusia ale ja tak narzekalam i mu trulam ze w koncu skapitulowal i zaczelismy staranka mysle ze dorusl do mysli bycia tata jeszcze raz.nasze staranka zaczely sie od maja ale nie kochalismy sie tylko po to aby byla dzidzia tylko stwierdzilismy ze sie uda to super a jak nie to tez bedzie i wiesz co udalo sie dzis 3dni przed spodziewana @wprawdzie mam nie regularne w kazdy miesiac inaczej ale zawsze licze nastepna za 28 wiec dzis zrobilam i wyszly dwie grube krechy czekam na nigo aby wrocil z pracy aby mu oznajmic ze bedzie tata.wiec moze nie ustalajcie ze zaczynacie staranka od wtedy czy od wtedy tylko zrezygnujcie z zabiezpieczen a samo przyjdzie kidy bedzie pora nam wzelo 6 mies zycze wszystkiego naj

Gość Maggiee
Bardzo bardzo się z tobą cieszę, 28 lat i pierwsze dziecko. myślę że rzeczywiście najwyższa pora. Ale ja mam już prawie 30 :) więc chyba wezmę sobie twoje ostatnie zdanie do serca :) dzięki i powodzenia. dzieciaczki są SUPER! A ciąża to piękny okres w życiu kobiety! ❤️