Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona zuzia

głupia jestem...

Polecane posty

Gość zniesmaczona zuzia

nie wiem jak mam sobie z tym poradzic;( ? wymusilam na chlopaku z areczyny:( i kurde gadalam mu o tym jak głupia nakrecona ketarynka;( i wreszcie co miał zrboic porposil mnie o ręke ale wiedzialm kiedy to nastapi nie mialam zadnych podjrzen:( ZAŁUJE;( Bardzo(( i nie wiem czy to bylo od serca:( ? niby ontwierdziz e tak i chcila toz rbic tylko chcial kupic mi drozszy pierscionek..a jakis za 3 tys a takto kupil za 1000 zł a przeciesz mi nie zalrezalo na pierscoimku tylko na nim na jego uczuciach nawet tego pierscionka nie musialo by byc.. ja nawet ryczalam darlam sie na niego keidt to nastapi keidy mnie poprosi ...jejku pomozcie mi jakos s sie z tym uporasc..dziewczyny?

Gość wybacz ale
takiej idiotki jak ty dawno nie czytałam....:(:O piersionek za 1000 zł:O jestes idiotką.. żałosną histeryczką.. zal mi ciebie:(

nie martw sie.... pgadaj z nim... rozumiem Cie wiesz.... moj chlopak poprosil mnie o rek w niedziele... tez sie czuje troche winna....

Gość czemu wy
wymuszacie te zareczyny?!?!?!!

bo za miesiac idzie do wojska a ja zartowalam ze \"nażeczona\" lepiej brzmi.... itd wiec sie oświadczył...

ale w moim przypadku: ja nie wymuszałam, on tez jak SAM twierdzi bardzo tego chcial, przynajmniej jak twierdzi nikt mu nie sprzatnie mnie z przed nosa jak bedzie w woju:)

Gość czemu wy
"nażeczona" :O:O:O

Gość zniesmaczona zuzia
m_i_s_i_a wspołczuje ci kurcze ja bym nie zniosla tego, ze poszedl by do woska a daleko idzie?? my miezkmay razem i mzoe dlatego, rozmawialam z nim i mowil ze dobrze ze tak nalegalam bo on by sie bal mnie trochu poprosc bał by sie ze sie nie zgodze a takto mial pewnosc;) kurcze ale wiecie jak to jest:P ale jestesmy sczesliwi, tylko co amcie do pierscionka z a1000 zł??

Gość malllutka
OK, dziewczyny, czegoś tu nie rozumiem choć kobietą też jestem ;) Jak to jest: najpierw nalegacie, mącicie, namawiacie żeby się z Wami zaręczyli, a jak w końcu któryś się zgodzi to nagle... bum! wielkie halo bo "czy on to zrobił bo chciał czy dlatego że nalegałam"? ehhhh :O

Gość zniesmaczona zuzia
nie o to chodzi..wtedy sie nie mysli o tym tylko pragniesz byc juz ta jedyna narzeczona:) ale oki wlasnie wczoraj wyzaczylimsy date slubu..tzn moj m wyznaczylw wiekszym stopniu chce wtedy miec slub keidy ja mam imininny:) cudowny:)

Gość jjjeejjkkee
Wiecia, chyba kazdemu facetowi trzeba zasugerowac delikatniej lub dobitniej zareczyny :D mam ten sam problem, naciskam na zareczyny bo juz razem mieszkamy pare lat i nic...:O nie chce byc >konkubina> on sie wykreca ze nie chce mi byle jakiego pierscionka dawac itp, choc wie ze wcale nie chce i nie lubie pierscionkow...