Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość APOLINA

NO I NIECH NI KTÓRAŚ POWIE, ZE TO CHAMSTWO CIEŻARNYCH!

Polecane posty

Gość
net-ar a tobie to cos sie w główke stało?? dzieci nie masz,w ciazy nie byłas, nigdy sie zle nie czułas??

net ar ---> czytałam, ale to nie znaczy, ze się we wszystkim zgadzam. Jak pisałam powyzej - są różni ludZie i chamscy - obojętnie, czy to ciężarne czy nie. Ale ja i tak będę ustępować cieżarnym i starszym - nawet chamskim w kolecje czy komunikacji. Tak mnie wychowano :-)) Pozdrawiam!!!!

Gość
Figa czytałas temat o którym wspomniałam ?Prawa ciezarnych a chamstwo............. Bo chyba mnie nie zrozumiałas!

Gość
Skoro czytałas to pewnie wiesz jak zachowuja sie ciezarne z tego forum i jakie maja wyobrazenie o sobie JAKIE SĄ MADRE! W realu nigdy takiej nie spotkałam

Gość
powinny sie spytac czy je przepuscisz a nie sie wpychac i one o kulturze mówiły? hahaha a ty net-ar jestes w ciazy? jesli tak to wspolczuje tej dziecinie jakbym miala taka matke to bym sie pepowina wolala udusic

Gość
Nie jezdze po ciezarnych tylko po ich wymyslonych prawach do czucie sie kims wazniejszym ze wzgledu na stan Czy nie mozna przezyc ciazy nie uprzykszajac sie innym? Mozna !

Kiedyś podeszła do mnie w tramwaju młodziutka dziewczyna. Wszystkie miejsca były zajęte, zapytała, czy jej ustąpię, bo ona się źle czuje (nie wyglądała na chorą ani ciężarną). Wstałam i ustąpiłam. rozległy sie głosy ludzi, ze jak to, gówniarom teraz się ustępuje, a starsi mają stać? Co to w ogóle jest???? Dwa przystanki dalej dziewczyna osunęła się na ziemię, karetkę wzywaliśmy. Wszyscy grzecznie ucichli.....

net ar ---> nie każda kobieta przechodzi ciążę bez dolegliwości. To powinnaśeś rozumieć. Tak jak i to, ze nie tylko cieżarne są chamskie i domagają sie swoich praw. Starsi ludzie też mają diabła za skórą... wystarczy w kolejkach posłuchać ;-)

net-ar Wrzucasz wszystkie ciężarne do jednego worka. Niech Sobie pisze i myśli, co chcę to jej PRAWO:) i jej sumienie. A tak swoją drogą przeczytałam jeden cytat z tamtego tematu o ścierwie i jej dziecku buahahahahha:D Dawno się tak nie uśmiałam, ale siedzę cicho.

Gość vfcvxf
ehh, wy, ciężarówy uważacie się już za pępki świata.....

nie nie za pępki świata. Ja nigdy w życiu nie powiedziałam ustąp mi miejsca. Nawet jak czułam się tragicznie. Bez łaski drogie dziecko. Postoję. Tylko pamiętaj, że Ciebie również czeka ten wielki brzuch przed sobą i zobaczymy czy wtedy będzie wygodnie, przyjemnie i nie zbyt ciężko. A teksty typu\" bo sama tego chciałaś\" nie są zbyt inteligentne i na miejscu.

Gość cccccc
trudno nie mowic:,,sama tego chcialas":P skoro chcialas....bo przeciez chyba chcialas??? nie powiesz, ze twoj kochany dzidziulek to jedna wielka wpadka???:D i może nie każdego jednak czeka ten wielki brzuch, ja na przyklad ślub, owszem, marzę o nim, ale, zeby zaraz dzieciak?? nie sądze...:p

cccccc a kto mówi o tym, że zaraz. Przyjdzie moment za rok 2/3/10, że zapragniesz. Nie to nie jest wpadka to jest upragniony i oczekiwany okres. Dlatego w dupie mam czy ktoś mi z łaski swojej miejsce ustąpi czy też popatrzy na mnie z pogardą i odwróci się do okna. Mam to ten teges gdzieś. Nigdy nikogo nie prosiłam nawet o ustąpienie miejsca ani przepuszczenia w kolejkach. Wytrzymam.

cccc ---> ale kiedyś zapragniesz tego dziecka, też będziesz w ciąży i też bedzie bolał Cię kręgosłup od ciezaru. Przypomnij sobie wtedy swoje słowa, kiedy będziesz mdlała od ciężaru i zaduchu sklepowego w kolejce do kasy :-)

pereła masz racje- prawda lezy po srodku. a my o czym dyskutujemy?? o skrajnosciach o nieulturalnych ludziach - nieciezarnych i o niekulturalnych ciezarnych i kazdy ma swoja racje!!!

Gość
Moder kazdy ma swoje prawa czy to w ciazy czy nie. Na tym forum tez. Na szcescie myslisz tak jak ja! Zauwaz ze nikogo nie obrzucam epitetami bo nie mam takiego prawa A le inni je maja? Nie uogólniam Napisałam ze nie wszystkie sa takie -zauwaz prosze

Gość o matko...
Jak sie czyta niektore wypowiedzi to az wlos sie jezy!!!!A co w tym takiego strasznego jesli sie ciezarnej miejsca ustapi???Korona z glowy spadnie??Nie wszystkie kobiety tak lekko ciaze przechodza jak ne-tar,to co maja z domu nie wychodzic??Nie dziwie sie teraz ze mlodziez jest taka okropna bo jezeli ma sie takie matki jak ne-tar to nic dziwnego,kto te dzieci ma kultury uczyc???

net-ar, ale pomyśl trochę logicznie. Gdyby każdy przestrzegał prawa było by w Polsce jak w raju. Fakt niektóre ciężarne popadają w samo zachwyty i skrajności zakładając, że są w tej chwili Bogami, ale niestety taka natura człowieka, że chwyta to, co ważne dla Siebie nie patrząc na innych.

Gość
co ważne dla Siebie nie patrząc na innych. i to jest w porzadku tak?

Gość cccccc
jestem pewna, ze nigdy nie poczuje tego co wy,kobietki, poniewaz naprawde , ale to naprawde nie chce miec dzieci i natura pozbawila mnie calkowicie instynktu macierzyńskiego:P

wszystkim tym, które kiedyś w przyszłości bedą w ciąży i tym, których żony będą w ciaży - życzę Wam, zebyście nigdy nie spotkały/li się z brakiem zrozumienia, grzecznosci i kultury w chwili, gdy będziecie tego potrzebować. Może wtedy przypomnicie sobie, jak na pewnym topiku wykazałyście(liście) się brakiem tego zrozumienia dla innych cieżarnych. Może ciut , tak odrobinkę wtedy będzie Wam wstyd...... To będzie chwila, kiedy przyjdzie oświecenie, dla którego warto czasem wcześniej juz przyszykować grunt. Pomyślcie dwa razy, zanim w nerwach powiecie: sama tego chciałaś cieżarówo itp., itd... Bo los potrafi płatac figle i nam samym odpłacić dwa razy cieżej za nasze złe uczynki....

ale posluchajcie. net-ar stoi po stronie ludzi, ktorzy maja prawo siedziec w autobusie i to od nich zalezy czy ustapia- nie od jakiegos prawa ktorego nie ma w kodeksie net-ar ma swoja racje ja stoje po stronie ciezarnych ktorym, ze wzgledu na ich stan powinno ustapic sie miejsc, ale nie trzeba. i ciezarna powinna ladnie podziekowac jak jej ktos ustapi , albo nie miec pretensji do tlumu jesli jej sie nie ustapi a ona sama nie poprosi. sa dwie strony konfliktu, konfliktu ktory my sami sobie stworzylisy- bo mowimy o skrajnosciach

Gość
No a ja piszac to co pisze chce przekazac ze to nie jest w porzadku

Gość
Do kala405 powinny sie spytac czy je przepuscisz a nie sie wpychac i one o kulturze mówiły? Ty wolno myslisz! Broniłam tez twojego pierwszenstwa !Ale nie\"złapałas\" Ale interpretuj to sobie dowolnie i wyzywaj mnie jak chcesz Znajoma !!Tu nie czyta sie mojego tekstu tylko moj nick I stad cała afera