Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość APOLINA

NO I NIECH NI KTÓRAŚ POWIE, ZE TO CHAMSTWO CIEŻARNYCH!

Polecane posty

Gość
A czy ja napisałm ze nie ustepuje kobietom ??? Byłam w ciazy i wiem jak sie czasem mozna czuc Nigdy nikogo nie obraziłam ani nie wyzwałam w obronie swego "prawa" Ustepuke ciezarnym kobietom! ale nie wrzeszczacym buldozerom!

ja czesto uzywam slow prosze dziekuje, przepraszam. nawet rozmawiajac z synkiem. nigdy na tych slowach sie nie zawiodlam- dodajac lekki usmiech :) i mysle ze w tym cala filozofia!!! jak bedziesz grzeczny dla innych oni tez beda cie lepiej traktowac. oczywiscie nie zawsze!!! Ale uwierzcie duzo te slowa potrafia nawet tu na forum:D

Gość
No ! Czyli doszłysmy do finału ! Kultura mile widziana Jade do ....\".mamusi\"!:)))

Gość obawiam sie jednak
net ar,że zanim któraś z ciężarnych sie do ciebie odezwie to już zakładasz,że jest "wrzeszczącym buldożerem". Obym sie myliła. Załozycielka topiku np: po prostu chciała sie pożalić .Czy to znaczy,że jest "wrzeszczacym buldożerem"?

Gość alez wyjaśniła sprawe
nie "wrzeszczacy buldozer " tylko "histeryczka" :-)

od FIGAZMAKIEM \"Kobieta cieżarna jadąc komunikacją powinna siedzieć. Nie dlatego, ze ją bolą plecy, ale w razie ostrego hamowania mogłoby dojść do przedwczesnego porodu\" -to jakas nowa teoria?? HAMOWANIE AUTOBUSU GROZI PRZEDWCZESNYM PORODEM ha ha ha ha

Gość APOLINA
ależ moje drogie! ja weszłam w tą kolejka i powiedziałam: przepraszam państwa, ale jestem w ciaży, a ta kasa to kasa pierszeństwa dla cieżarnych, wiec chce skorzystać ze swojego prawa. nie byłam niegrzeczna. nie pchałam sie do tej kasy od razu (ustawiłam sie do dwóch innych, jeśli raczyłyście doczytać), ale dopiero jak sie okazało, że przy kasach są równi i równiejsi to postanowiłam skorzystać z kasy dla mnie najodpowiedniejszej. nawet będąc w ciąży nie czuje sie świetą krową i gdyby mnie ktoś poinformował, ze sie zle czuje itp. to bez wahania ustąpiłabym miejsca. wilokrotnie zdarzało mi sie ustąpic miejsca w kolejce staruszkom. komunikacją miejską, na szczeście, nie mam wątpliwej przyjemnosci podrózowac.

APOLINA \"tak poniosło mnie, przyznaję! ale korzystać ze swojego prawa będę teraz wszedzie gdzie sie da! a wy musici mi ustąpić! \" JAKIEGO PRAWA?? ja cie zalatwie wizyte u psychiatry bez kolejki,bo take przypadki manakalnie chorych na ciaze jak ty nie moga czekac.

Gość APOLINA
nie czytałąś od początku. posty są wykasowane. poniosło mnie odnosiło sie do wyzwisk na forum nie sytuacji w sklepie

Kindzia - ja trafiłam w 8 m-cu ciąży do szpitala, z podejrzeniem rozpoczęcia akcji porodowej wskutek uderzenia w słupek w jadącym autobusie, który ostro zahamował. Położna powiedziała wtedy, ze coraz więcej kobiet z tego powodu trafia na porodówkę, a kierowców autobusów chciała wysyłać ponownie na egzamin z jazdy ;-). Każdy, poza kompletnym ignorantem chyba, zrozumiał, ze w moim poscie chodziło o bezpieczeństwo ciezarnej i jej dziecka. Nie śmiej się więc z czegoś, o czym nie masz pojecia.

Gość chora kindzia nl
apolonia--nie wdawaj sie w dyskusje z tą baba. kindzia nl---znam twoje wypowiedzi na innych topikach i wiem, ze nie warto wdawac sie z tobą w dyskusję, bo swoje kompleksy, flustracj i niepowodzenia w realu przelewasz na cięzarne

Ja raczej widze ciężarne kobiety, jak stoją cichutko i pokorniutko w kolejce, mimo, że maja ogromne brzuszki. Szkoda im pewnie nerwów na użeranie się z ludźmi. A co do sprzedawców, to niech nie udają, że oczu nie mają, jakbym sprzedawała w sklepie i widziała ciężarna stojąca gdzieś na końcu kolejki, poprosiłabym, żeby przeszła do kasy i obsłuzyabym ją jako pierwszą. Nigdy jeszcze nie byłam w ciązy, ale moge sobie wyobrazić, jak sie czuje kobieta, której jest ciężko, boli ją kręgosłup, nogi, autobus szarpie tak, że ludzie niemal po całym autobusie latają. Strach o dziecko, rozgoryczenie, że wszyscy udają ślepych, a w końcu wybuch tego rozgoryczenia. Nie dziwię się, że czasem ciężarnej moga puścic nerwy. Zresztą... ja ostatnio przepuściłam w aptece staruszkę z plikiem recept. I po raz pierwszy zdarzyo mi się, że nie usłyszałam słowa dziekuję. Pomyślama sobie: a chrzań się, stara wiedxmo - i tyle. Zresztą po chwili podeszła Pani do drugiego okienka i wyszłam z apteki jeszcze zanim tamta staruszka zdążyła wykupić chocby połowę lekarstw. Dodam, że obsługująca ja farmaceutka była wyjątkowo śłamarazna, więc miała damulka za swoje.

Gość ildfg
zachodząc w ciąże zdawalyscie sobie sprawe z wszystkich niedogodności jakie na was czekają, moglyscie sie przygotowac do tego, ze nie wszyscy ludzie są milo do was nastawieni. niektorym niechęć do was az wylazi uszami:D samo nasuwa sie ,,same tego chcialyscie", czy chcecie to uslyszec, czy tez nie... nikt wam nie kazal się meczyc, nie musicie byc tymi, ktore utrzymuja nasz gatunek:P ja wiem, ze nigdy nie zajde w ciąże, nie istnieje dla mnie cos takiego jak instynkt macierzyński(natura mnie nim nie obdarzyla, czym wcale się nie martwię;p), na zamierzam się wlasnie w ten sposob męczyc:P zycze powodzenia w dalszej klotni

do CHORA KINDZIA NL Z toba nie wdaje sie w dyskusje bo twoj nick swiadczy o tchorzostwie.czemu nie masz czarnego?? Maswz zamiar za chwile pojawic sie pod innym?? Kto ci powiedzial ze moje zycie sie nie uklada?? Jasnowidz czy co???????? POdejrzewam ze mam lepiej od ciebie bo nie bede musiala sie wyzalac na forum na temat \"chamskich ludzi\" bo ajzda komunikacja miejska mi nie grozi.Dotyczy sie to tez kolejek :P :P

ildfg ---> jasne, nie musisz, tylko, ze to moje dziecko bedzie pracowało na Twoją emeryturę, więc powinnaś podziękować tym, co zachodzą w ciazę, ze na starość dostaniesz emeryturkę z ZUS-u.

BYL NA KAFETERII TEMAT,\"CHAMSTWO CIEZARNYC,cos tam cos tam\" ZOSTAL ZAMKNEITY.CIEKAWE DLACZEGO?? ZNOW UDOWADNIA MI NA TYM FORUM ZE NIE BYCIE W CIAZY TO COS GORSZEGO. :p :p :p

FIGA przestan gadac bzudury o emeryturach,bo to oklepane i bzdurne.Nie mow mi ze sie tak poswiecasz zebysmy my obce baby mialy pozniej emeryture.Emeryture bede miec bo pracuje a nie dlatego ze ty masz dziecko :P

i znów wyłazi Twoja ignorancja Kindzia. Im mniej młodych, którzy będą w przyszłości pracować, tym mniejsze pieniadze dostaniesz. To wiadomo wszem i wobec, a przy takim spadku urodzeń mozesz mieć emeryturkę dmuchaną wiatrem :-p

Gość ildfg
nie gadaj bzdur FIGOZMAKIEM. twoje dziecko nie bedzie musialo zdzierać sobie swoich szanownych rączek na moje pieniążki, bo nie mieszkam w Polsce:) i bardzo ciesze sie z tego powodu, bo raczej nic bym od twojego dzieciaka nie chciala:P jak sie nie ma argumentow, to juz sie byle jakie podaje , tak, kochanie???

Gość ildfg
ty sie figuniu, martw lepiej o swoja emeryture, bo to ty mozesz ją miec dmuchana wiatrem:P

Prawda jest taka.jestescie w ciazy bo chcialyscie albo musicie.Tak samo my nie w ciazy,jesli chcemy to wam oddamy miejsce w autobusie itp ale nie musimy :P

Gość gigig
figazmakiem, niech twoje dziecko będzie pochwalone, dzieki niemu w przyslosci nie bede zyla pod mostem:D:D:D poblogoslaw swoj szanowny brzuch ode mnie:P a takpowaznie, kobieto, zastanow sie co piszesz czasami:P