Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aprilka

Jestem w ciąży. Od paru dni nie bola mnie piersi... boje sie ze cos jest nie tak

Polecane posty

Jestem w 14 tygodniu ciazy. Codziennie boli mnie brzuch, mam nawet takie lekkie skurcze. Piersi przestaly mnie bolec... a gdzies czytalam ze jedna dziewczyne piersi przestaly bolec i to byl objaw ze dziecko umarlo :( Juz mam schizy! Wciaz mysle o tym... Wizyte u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie. Czy mozna poronic bez krwawienia?

Gość oj oj oj
cześć dopiero pisałas ze masz gorączke i że dźwigasz cięzkie rzeczy miałaś jechać do szpitala, a teraz znowu piszesz co innego oj oj oj

Mysle, ze kazdemu poronieniu towarzyszy krwawienie. Tylko ze czesto poronienie nie nastepuje od razu po obumarciu plodu- zwykle trwa to kilka dni- szczegolnie, jesli ciaza jest juz bardziej rozwinieta. Mysle, ze powinnas sie przestac martwic- i tak wiele ci to nie da. Moze po prostu zadzwonisz do lekarza i zapytasz sie go? Albo jak bardzo sie martwisz, to moze idz prywatnie na wizyte?

Gość ildfg
to jest dopiero psychiczne- cos mnie NIE boli to znaczy, ze cos mi jest.... kobieto nie do ginekologa, a do psychiatry.....

Gość co ma być to będzie
co ma być to będzie

Gość przeciez
cycki przestaja bolec po jakims czasie. Nie trwa on do konca ciazy tylko na poczatku. I cholera co to za zabobon ze jak cycki nie bola to plod umiera!!! Mnie przestaly bolec w okolicach 10 tygodnia a mam dorodna core z lozeczku....

Gość wertyuiop
Aprilka nie martw sie na zapas, bo dzidzi smucisz ja tez tak mialam, mialam termin na kwiecien, i tec ciagle sprawdzalam czy cycki nadal bola, mialam tez tak ze wydawalo mi sie ze nie bolaly, jednak bylo ok, dzis jestem mama prawie 7 miesiecznego szkraba :) glowa do gory! jak sie martwisz, idz do poloznej swojej, niech obada tetno :)