Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jooassia

przepisy dla dzieci z alergią

Polecane posty

witam czy ktoś z was jest w posiadaniu przepisów dań dla dzieci ze skazą białkową i uczuleniem na gluten??

mam gdzies w ksiazce jak poszukam to ci wysle a spróbuj w necie poszukac na pewno jest cos

skaza bialkowa - sluze wsciekle. Ale u nas z glutenem jest OK, wiec raczej nie pomoge w tym zakresie. A ile ma dzieciaczek?

Gość gwel
mam 2 alergików; córcia tylko ze skazą białkową, syn do tego uczulony na gluten. Dieta przede wszystkim zależeć będzie od wieku dziecka, od tego co obecnie dostaje tzn czy karmisz je piersią, czy jest na jakiejś miesznce?? Napisz coś więcej.

Polecam super książkę kucharską z takimi przepisami. Mnóstwo oryginalnych i ciekawych dań na śniadanie, obiad i kolację. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
Ja nie jem glutenu od 15 lat wiec moge podać ci przykładowe menu,jakie spożywam ale jak duże sa twoje dzieci bo nie wiem czy zasmakowaloby im to?

Gość gość
A to jakaś moda jest teraz? Sorry nie orientuje sie