Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evita 69

Jest tu facet,ktory moze pokochac kobiete z dziecmi?

Polecane posty

Gość Cichutko zapytam
Wyglada na to, że uważasz się za "okaz" z mojej "kolekcji", :D. Jednak jakiś mało pożyteczny, bo najeżdzasz na swego "właściciela". Nie boisz się, że odstąpie Cię innemu kolekcjonerowi ? Jesteś pewna to ja jestem Twoim właścicielem ? Jak tak dalej pójdzie, to może okazać się, że mam całkiem niezły zbiór :D :D :D .... Pozdrawiam całą "kolekcję" ! Evito, nie gniewaj się za te żarty, i bądź czujna...:D

Gość Oj Cichutko.......
Tak , tak - zachowaj czujność Evito - rewolucyjną......

Gość Cichutko powiem
że wygląda na to Evito, że masz czujnego anioła stróża ;) Albo...to mój "anioł" ? :O...Ale mój wie, że nie jestem kolekcjonerem ani poszukiwaczem, anioły się nie mylą, więc któż to ?

Gość Upsss....

Gość windaaaaa

Moge Ci zyczyc szczescia kochana. Mam kuzynke, ma 33 lata, dwojke dzieci, miesiac temu wziela rozwod, maz byl alkoholikiem. A co najsmieszniejsze byl policjantem - i to jakim wzorowym!!!!!!!!! odznaki i wszystko a tu taki chuj, ale w koncu jest szczesliwa iwolna, wiem ze sie z kims spotyka ale czy bedzie? ......... z caleg oserduszka zycze powodzenia, alkohol niszczy, oj ja to wiem:(

Gość Lolita L.
wszytkie jestesmy prostytutkami, wszyscy jestesmy dziwkazami, wszyscy inni to kolekcjonerzy bajek, gra o zaliczenie, to glowna gra bez wygranej, czysta biologia, wytrenawala mnie ma dziewczyna-wielka milosc swymi zdradami, za to z zemsty zerznalem 250 szanowanych dziewczyn i pan, trwalo kilka lat, wiele z nich znalazlo sobie naiwnych tatusiuw ktorzy sadzili ze sa ojcami, a moze jestem smieszny w mej zemscie, bo sie na kurwe nadzialem, a sam facet z klasa a do tego bogaty, ...Jest tu facet,ktory moze pokochac...nie nie ma a moze tak jest facet ktory moze pokochac kobiete z dziecmi, tylko ona musi go trenowac dostepem do pochwy to pokocha, ale gry nie przerywac do konca zycia, choc facet zasadniczo nie kocha tylko proboje udawac dobrze aby pani czula sie zobowiazana do wiernosci, poza tym jest tylko love story na celuloidzie, ale wszytkie jestesmy prostytutkami, wszyscy jestesmy dziwkazami...chyba ta druga butelka to bylo za duzo dobranoc

Gość Rzeczywiście za dużo
Nawet głośno to powiem.!

Gość uuu lolita...
to po tych 250 zerżniętych ... musisz mieć parę ciekawych chorób... może zapijesz jeszcze jedną...?

Gość co sie tu porobilo

Gość Lolita L.
oczywiscie facet i to jaki, pewno ze to prawda, stwierdzilem znana tajemnice poliszynela i fakty ja tego nie oceniam, tak jest, bo w innym przypadku nie daloby mi sie przeznac w mym kilkuletnim eksperymencie 250 dziewczyn mezatek czy zakochanych pono w innym i bedacych w zwiazku z innym. To nie byl dla mnie piekny czas to byl eksperyment i ucieczka od rzeczywistosci bo moja milisc tez sie kurwa okazala, aze mam atuty moglem sobie na moj eksperyment pozwolic, gdybym tu opisal szczegoly jak daleko poszedlem i co dziewczyny byly gotowe robic i jak szybko jezelibyly pewne dyskrecji to bys napisala ze sie popisuje raz zostalem oszukany wlasnie ja i wstosunku do tej jedynej ktora za wylatek uwazalem, o ja naiwny, teraz jestem specjalista. jako ze dziewczyny na poziomie wysokim byly i ja nie jestem dzieckiem jestem zdrowy do dzis, czego i wam zycze

Gość nikita72
..ciekawy temat... chociaż chyba ostatnie wypowiedzi już od niego odbiegają..nie zgodzę się z Lolitą że wszystkie to dziwki a wszyscy to dziwkarze... dokończę później ..telefon

Gość Lolita L.
zszedlem na parter formy wypowiedzi ale to dla mnie ekstrawagancja, pogardzam taka forma i prymitywizmem ale jest to jednak tez piekna forma granicznej wypowiedzi, ...........ale moge wam tylko powiedziec, czy aktorka, corka znanego muzyka, panna z dobrego domu, corka ministra czy tez inteligentna suwerenna nowoczesna kobieta czy dziewczyna dobrego kumpla czy ekspedientka z biedronki, wszystkie pod warunkiem dyskrecji i we wlasciwej sytuacji i pewnej egzotyki i atrakcyjnosci sa gotowe na bardzo wiele i duze ryzyko, jezeli jest tylkowystarczajaco podniecajace, niebezpieczne, facet tak czy tak zawsze zdradzi jezeli tylko moze i ma 2 komorki mozgowe i potrafi myslec i jest samodzielny w mysleniu. Czysta biologia, kto czytal "Wojne plemnikow" stara pozycja ale polecampoczatkujacym" a

Gość alice1
nie zgadzam sie z toba, dlaczego napisales ze facet tak czy tak zawsze zdradzi.a ja z moim jestem 7 lat i jestem w 200 procentach pewna ze mnie nie zdradza,ja jego tez nie.mysle ze jesli jest prawdziwe uczucie to nawet czlowiekowi do glowy nie przychodza takie mysli

Gość Lolita L.
droga alice1 jestes pewna ze cie nie zdradzil, moze po prostu brakowalo mu tylko okazji, albo to dawno juz zrobil, spokojnych nocy i rozmyslan

Gość Lolita L.
evita, z jakiego miasta jestes ??

Gość A co chłopinko
chcesz by była nr 251 ?

Gość nikita 72
....miałam dokończyć.. a więc nie wszystkie Lolito czy tez Lolicie ;) może wszyscy faceci skorzystaliby z okazji gdyby ją mieli ...to jestem skłonna przyznać, choć za kogoś się nie wypowiadam, ale napewno mogę się wypowiedzieć za siebie. Przez prawie 13 lat nie zdradziłam mojego kochanego męża, nawet mi przez myśl to nie przeszło, bo byłam szczęsliwa i mogłyby stadami takie Lolity się przechadzać i nie zauważyłabym... pewnie sobie pomyślą co niektórzy ze głupia i naiwna... tym bardziej ze przyszedł dzień kiedy mój kochany wciąż mąż się odkochał i zakochał w innej...i sobie poszedł.. później byli inni mężczyźni :) i też żadnego nie zdradziłam, jak coś się kończyło to dowidzenia, po co być ze sobą i się zdradzać, lubię jasne sytuacje i cenię szczerość. Dyskrecja nie jest i jie była mi nigdy potrzebna :) Tak więc Lolicie :) nie wszystkie...

Gość nikita 72
do widzenia* sorki

Gość nikita 72
... a wracając do tematu...Evito bądź dobrej myśli mimo wszystko i wbrew wszystkiemu... życzę Tobie i sobie też zebyśmy trafiły na tego odpowiedniego i obojętnie gdzie on bedzie poznany, bo wszędzie można trafić na wyjątki :) w każdym razie jak się domyślasz jestem po rozwodzie i radzę sobie :) szukam... albo czekam aż się znajdzie...zbieram doświadczenia i czerpię z nich naukę... i mam cudowne wspomnienia...chyba mam szczęście do ludzi.. nie trafiłam na żadnego dziwkarza np ... jedynym zerem okazał się mój mąż już po rozwodzie ale to inna historia i nie chcę o tym myśleć , w końcu to zero. tak więc powodzenia Evito :) ....a cieplutko ... jest fajny prawda...? powiem Ci tylko ze moja ostatnia cudowna miłość był duuuuzo starszy i było cudownie...nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek tak bedzie...

Gość Lolita L.
hi, nikita MASZ RACJE I JA JA MAM MIMO ZE MYM NAJWIEKSZYM MAZENIEM BYLOBY JEJ NIE MIEC: NIE JESTEM BOGIEM W LUDZKIEJ SKURZE I MOJ EXPERYMENT BYL UCIECZKA ZEMSTA NA TEJ KTOREJ DALEM WSZYSTKO POKAZALEM CALY SWIAT ZAUFALEM BEZ GRANIC: tAKA ZNALEZC NA ZAWSZE KTORA JEST GODNA ZAUFANIA :::::::::TO GOTOWY BYLBYM NA WIELE MOJ TEXT BYL W CZESI PROWOKACJA :::::::::::ABY USLYSZEC ZE SA TAKIE DZIEWCZYNY KTORE MOWIA TAKIM KRETYNA OM ßßß JAK JA PO PROSTU NIE: MILO TO USLYSZEC; ZE JESTESCIE INNE; A JA W KONCU NIE TAKI STRASZNY TYLKO POSZEDLEM NA CALEGO BO NIE LUBIEM NA CIEPLO I SIE POPARZYLEM; ZA BLEDY PRZEPRASZAM BO POLSKI NIE JEST MYM OJCZYSTYM ANDREE

Gość Wyższa półka
"zszedlem na parter formy wypowiedzi ale to dla mnie ekstrawagancja, pogardzam taka forma i prymitywizmem" A potrafisz wejść choćby na I piętro, parterowa chłopinko ?

Gość Czyżby Lolita miał rację
Zawiedziony jestem...:(