Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RED BYK

RED BULL/MAX/POWER- NAPOJE ENERGETYZUJĄCE, PIJECIE??

Polecane posty

Gość RED BYK

mam pytanie, czy czesto pijecie te napoje? czy lubicie je? czy zdazylo sie komus z was uzaleznic od tych napojow??? prosze o odpowiedz, ja zczynak je pic coraz czesciej i troche mnie to martwi, pomozcie!!

Gość nie pije to sama chemia
wole kawe na podwyzszenie cisnienia

Gość RED BYK
niemal wszytsko co jesz i pijesz to chemia kolezanko

Gość iskaa
JA CZASEM JAK JUZ NAPRAWDE MAM KRYZYS lub wiem ze czeka mnie ciezki dzien to siegam po burn no i jakis efekt jest moze nie pierunujacy ale jest lepiej czasem tez kupuje powerrade ale jest chyba nieco gorszy od burna niewiem jak redbul nigdy nie prubowalam pije tez dlatego te specyfiki ze nie moge pic kawy zadnej bo jest mi momentalnie niedobrze a efektu pobudzenia nie ma ...

Gość kiedys w jakiejs gazecie
byl artykul o tym, ze gwiazdy z Hoolywood sa uzaleznione od napojow energetyzujacych. Artykul ten byl dosc dlugi wiec go calego nie pamietam. Tak sobie mysle, ze przeciez od wszystkiego mozna sie uzaleznic tzn od kazdej uzywki (i nie chodzi mi tu wcale o papierosy czy narkotyki). Droga autorko jesli zauwazylas u siebie zwiekszone zapotrzebowanie na tego typu napoje to znaczy, ze zaczyna byc niepokojaco. Zrob sobie tygodniowa przerwe- tak na probe i wtedy zobaczysz czy jestes uzalezniona tzn jesli wszystkie Twoje mysli krecic sie beda wokol red bulla to znaczy, ze juz "wpadlas" w ten nalog!! Jakis czas temu MUSIALAM codziennie wypic mala coca cole light i do tego zjec milke jogurtowa :O Uzalezniona bylam od tego i nie zycze nikomu przezywaniatego co czuje sie podczas walki z nalogiem!!! Niby czekolada ajaka krzywde moze wyrzadzic :O