Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jovik

Telewizja n... czy warto?

Polecane posty

Gość stop N
NIE KUPUJCIE TEGO DZIADOSTWA JAK CHCECIE NIE MIEC KŁOPOTÓW. JA KUPIŁEM TO TERAZ NIE WIADOMO Z KĄT CO MIESIĄC RACHUNKI LECĄ PO 60 ZL A MAM 3 PAKIETY I JESZCZE JEDNO ZEBY TAM SIE DODZWONIC TO JEST DROGA SPRAWA MUZYCZKA SE LECI A TY SE PLAC I 10-20 -30 MIN A KAZDY Z KONSULTANTOW CO INNEGO MOWI I NIE WIADOMO CO JEST PRAWDĄ ZA TO VOD TEZ SIE PLACI PRZEZ 1 3 MIESIĄCE TYLKO ZE TEGO NIE MA W UMOWIE NIE POLECAM TO SIE NIE POWINNO NAZYWAC N TYLKO W-WYŁUDZACZE!!!.

Gość jurek1
W pełni popieram stop dla N Powinni być śćigani z urzedu za brak możliwości zmiany umowy za tak zredagowaną umowę.Nie powinno być tłumaczenia że zajęci są konsultanci i czas oczekiwania jest długi to celowa zagryfka nieuczciwego operatora ktury to z góry przewidział zyski nie dając możliwości rozwiązania umowy z pakietów promocyjnych.Ucziwy operator powinien stworzyć takie mechanizmy kture pozwolą na swobodny i nieutrudniny wybór pakietu programów każdemu użytkownikowi.Róbmy antyreklamę nieuczciwej firmie razem możemy więcej odradzajmy wszyskim tego nieuczciwego operatora jest nas tysiące.

Gość ghalka
właśnie jestem po rozmowie na temat zawarcia umowy z "N".Byłam umówiona z przedstawicielem na dzisiaj i zadzwonił. Chciała bym dekoder z możliwością nagrywania, ale tak mi pani namieszała co i na ile miesięcy w promocji przy tym dekoderze a na dodatek za ile po promocji a nawet w trakcie jej, że szukam sama za ile i jak długo trzeba będzie płacić -znalazłam tę stronę i co teraz mam zrobię? W dalszym ciągu nie wiem ile w promocji a ile po nie.

Gość madagaskar777
do pani ghalka. ja ostatnio tez zamówilem sobie taka opcje jak pani chce kupic tzn. dekoder czarny z nagrywarka w promocyjnej cenie na 6 mcy. Postaram sie pani pomoc i troche wyjasnic to o co pani pyta. Promocja 38 zł za wszystkie pakiety podstawowe po zamowieniu trwa poł roku. Dodatkowo jeśli chce pani dekoder z nagrywarka to ma pani promocje 2 kolekcji za 30 zł przez pol roku (oczywiscie trzeba tez taki dekoder aktywowac ale duzo taniej bo za 99 zł a nie za 499zł). Po upływie 6 miesięcy będzie pani płacic według normalnych stawek za pakiety VOD, natomiast w podstawowym pakiecie trzeba zostawić sobie (jesli nie bedzie pani chciała wszystkich)minimum 3 pakiety. Moze sobie pani do tego jeszcze dorzucic w promocyjnych cenaach HBO i Cinemaxa za 35 zł ale to juz nie jest na 6 mcy tylko na 2 (i trzeba pilnowac czasu tzn. przed upływem drugiego miesiaca zrezygnowac z opcji dodatkowych bo inaczej bedzi epani płacic po normalnej stawce). to jest takze wszystko na ich stronce. mam nadzieje ze pomogłem pani. pozdrawiam wszystkich abonentow Nki - jest nas wielu i nikt temu nie zaprzeczy!!! a to ze siejecie tutaj jakis metlik ze niby ta telewizja jest beznadziejna to uwazam za działania konkurencji. mialem do tej pory cyfre - tam to jest sajgon i beznadzieja.

Gość ghalka
Dzięki za wyjaśnienia.

Do użytkownika stop n: Przyznam, że nie traktowałabym poważnie osoby popełniającej takie błędy, nie chcę nikogo obrażać ale to się tak rzuca w oczy że trudno mi uwierzyć że osoba nie dbająca o swój język, nawet pisany na pewno przeczytała umowę, mylę się? Pewnie nie:) I tak, użytkowników jest wielu, zastanawiające jest to, że nie każdy się uskarża i ma problemy z platformą, pozdrawiam:)

Gość fuqasi
uskarżają się niestety głównie Ci, na których n-ka dybała od momentu podpisania umowy, konsultant nie pozwolił jej przeczytać bądź dał wybrakowaną w związku z czym klient został oszukany i wyłudza się od niego tylko pieniądze za coś, czego przecież miało nie być... no analfabetyzm jest jak widać coraz bardziej powszechny :] pozdrawiam z tego miejsca czytatych- kumatych a co za tym idzie raczej zadowolonych abonentów n :)

No ale nie rozumiem jak to dybali? I nie jestem w stanie uwierzyć, że konsultant mógłby zrobić coś takiego, ale na pewno wiele osób teraz stwierdzi, że to właśnie w taki sposób ich oszukano:)

Gość POLECAM bo warto
Pan jurek1 napisał: Róbmy antyreklamę nieuczciwej firmie razem możemy więcej odradzajmy wszyskim tego nieuczciwego operatora jest nas tysiące. A ja Panu mówię: TYSIĄCE TO JEST ZADOWOLONYCH ABONENTÓW NKI TYLE ŻE JAK KTOS ZADOWOLONY TO JUŻ MU SIĘ NIE CHCE CAŁY DZIEŃ SIEDZIEĆ NA FORACH WYSZUKUJĄC BYLE PRETEKSTU ŻEBY POBLUZGAC. WŚRÓD SWOICH ZNAJOMYCH MAM 7 OSÓB KTÓRE MAJĄ NKE - ŻADNA Z TYCH OSÓB SIĘ NIE SKARŻYŁA NA OPERATORA. JA TEZ POLECAM NKĘ - UWARZAM PO PROSTU ŻE MAJĄ O NIEBO LEPSZĄ OFERTĘ OD CYFRY I TO CAŁE ZAMIESZANIE JEST WŁASNIE Z TYM ZWIĄZANE. NKA ZABRAŁA JUŻ WYSTARCZAJĄCĄ ILOŚĆ KLIENTÓW CYFRZE WIĘC TERAZ SIĘ ODGRYWAJĄ. NIBY TAKA POLITYKA I TO NORMALKA W TYM BIZNESIE , ALE JA TEGO PO PROSTU NIE KUPUJE. kUPJU ZA TO , TO CO MAM I CO WIDZĘ . Nka SPRAWDZONA ! - POLECAM!!!!

Gość fuqasi
luci-lla no właśnie o to chodzi że nikt przy zdrowym zmysłach nie jest w stanie tego pojąć a daję sobie rękę obciąć że ci najgłośniej krzyczący na nie wychodzą właśnie z takiego założenia. poszukać jakiegoś błędu czy niedopatrzenia u siebie się nie chce więc winą trzeba obarczyć tego niedobrego operatora. wydaje mi się że n-ka chyba troche za dużo by ryzykowała gdyby pchała się w tak nieuczciwe działania - tak na zdrowy rozsądek :)

Gość halala
Miałam n-kę do dnia dzisiejszego. Byłam zadowolona, do momentu kiedy zadzwonił konsultant i ja naiwna istota dałam się namówić na promocję. Owszem mogłam pamiętać o terminie i zadzwonić by odwołać coś tam, ale oczywiście zapomniałam,a potem trzeba było płakać i płacić. Nie cierpię naciągania. Podobnie miałam z inną. Dziś podłączyłam Polsat.Z tego co mi wiadomo ,nie wydzwaniają i nie kuszą. Zobaczymy.Jedno jest pewne nie dam się nabrać na żadną promocję.

Gość nie rozumiem2
halala przeciez nie musiałas jak to Ty okreslasz \"dac namówic sie na ta promocje \". Dziwi mnie to ze ludzie najpierw zgadzaja sie na to wszystko co proponuje im konsultant a potem maja pretensje i od razu telewizja N jest be....

fuqasi: No właśnie to dość istotny element, dlaczego tv N i chyba ITI z tego co koajrzę, miałyby tyle ryzykować? Po co? Takie firmy od początku musiały liczyć się z tym, że z czasem zrobi się o nich coraz głośniej, więc nie wierzę że mogłyby specjalnie wprowadzać kogokolwiek w błąd ryzykując praktycznie wszystkim- opinią i utratą klientów. Przecież to wręcz jest śmieszne:)

Gość wielkie oczy ....
dalczego miałyby ryzykować? Bo można powiedzieć, że praktycznie i tak nie ma konkurencji, a umowa została podpisana....

Gość kto nie ma konkurencji
No dobra ... to wielbiciele/pracownicy N'ki ... proszę powiedzcie mi w czym N'ka jest lepsza od Polsatu i Cyfry ? Mialam 3 platformy i z N'ki zrezygnowalam. Tam kompletnie nic nie ma ! Kanaly HD ma juz i polsat i cyfra, VOD rówież... VOD w Nce to śmiech na sali !! Filmy powtarzane srednio co 3 miesiące jako nowość. Rambo jako nowosc Mumia jako nowość Zenada.

Gość fuqasi
Rambo? Mumia? a czy Mamma mia, Sex w wielkim mieście, Złoty kompas, Hancock cz Kung fu panda to nie nowości? zwróć uwagę na to kiedy te filmy weszły na VODa, taka Kung fu Panda pojawiła się już w styczniu, Mamma mia w lutym, SATC tak samo... i to wg Ciebie nie są szybko 'podane' nowości??

Gość za darmo
Właśnie zastanawiałam się nad polskimi ofertami, gdyżmieszkam w anglii. Teraz to sama nie wiem, bo najnowsze filmy ściągam z Rapidshare w 5 minut (oferta ogromna) a kanałów cyfrowych w TV w HD mam ze 100 z anteny naziemnej, więc po przeczytaniu waszych opinii stanowczo rezygnuję z tej bandy cwaniaków. DZIĘKI !!!

Gość kubasińska w
A ja złego słowa na N nie powiem ,poniewaz zawsze jest tak ze moge obejrzec sobie kolejny ,nie emitowany odcinek np. Teraz albo nigdy...

Gość p0p3y
W takim ukladzie nie wiem czy barc "n". Dziwi mnie natomiast jedno: Skoro zauważony został problem platnosci po drugim miesiacu obowiązywania umowy to dlaczego nikt nie opisał analogicznej sytuacji po 6 miesiacach trwania umowy? Czyzby nie było potrzeby w tym przypadku rezygnacji ze wszystkich pakietow, ktorych nie chcemy? Strasznie podejrzana sprawa, że trzeba zrezygnowac po 2 miesiacach z dodatkowych pakietow, a nie trzeba rezygnowac po 6 miesiacach z podstawowych pakietow? Moze mi ktos to wyjasnic, chce kupic"n" ale po przeczytaniu tego formu mam maly metlik.

Gość sab1998
pOp3y, możesz po 6 mies. zrezygnować z dodatkowych pakietów,ale nie musisz.

Gość p0p3y
Widzę, że jednak nie zostałem do końca zrozumiany, a i pewnie ja nie dońca to rozumiem. Otóż prosze o konkretne odpowiedzi na moje pytania, o ile ktoś jest w stanie ich udzielić. Czy po minięciu 6-miesięcznego okresu promocyjnego muszę zrezygnować z pakietów podstawowych, których nie chcę mieć? A może spisując umowę już je sobie wybiorę i zostana one automatycznie zablokowane?

Gość lukiluki
popy3 zadzwoń sobie na infolinie N wówczas dostaniesz wyczerpujace odpowiedzi na swoje pytania . Po co pytac tu ludzi nie bedacych w temacie.

tak działa nlp czyli psychomanipulacja promocja to znaczy ze tanie i oni to wiedza i wykorzystują

Gość marlena89
merkaba , ale przeciez ostatecznie i tak wygrywa nie psychomaniulacja jak piszesz ,ale zdrowy rozsadek i wybiera sie to co najbardziej w telewizji odpowiada.

Ale pamiętaj że nie wszyscy kierują się zdrowym rozsądkiem, tylko zafascynowani myślą że wszystko wiedzą a później pretensje..

Gość KrisM
Byłem abonentem cyfry od samego jej zarania..., płaciłem grzecznie i punktualnie po 120 zł miesięcznie. Ostatni wymieniłem telewizor i chciałem mieć dostęp do programów w jakości HD. Pokornie zadzwoniłem do biura obsługi i grzecznie pytam:czy z uwagi na fakt, że jestem długoletnim i zdyscyplinowanym abonentem mógłbym liczyć na jakiś chociaż symboliczny rabat? O ja naiwny w skrócie usłyszałem, że mam się walić na ryj - oczywiście w grzecznych słowach. Zasugerowałem, że jeśli wypowiem umowę i za jakiś czas podpiszę następną to obejmą mnie wszystkie promocje - pracownik biura potwierdził. Trochę to dziwne, ale skoro taka jest polityka firmy to ja rezygnuję. Wysłałem rezygnację, minął miesiąc i rozdzwoniły się telefony z pytaniami o powód rezygnacji, odesłałem pytających do nagrań z BOK-u. Bez przesady odebrałem z 8 telefonów od różnych pracowników cyfry co w końcu mnie zirytowało. W chwili obecnej jestem już abonentem N-ki (od dwóch miesięcy) - póki co jestem zadowolony, fakt do biura dodzwonić się trudno ale mam zaprawę z cyfrą (wcale nie było lepiej). Natomiast jakość programów - moim zdaniem o niebo lepsza, dekoder to w porównaniu do dekodera cyfry KOSMOS. Oferta programowa to już co kto woli, ja jestem zadowolony. Porównując subiektywnie cyfre i n-kę nie żałuje zmiany. Pozdrawiam

Gość bebebe
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee