Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naddyyy

niech żyją szalone lumpeksy !!!!!!!!!!!!! łowy z fotkami

Polecane posty

bezsensowna dyskusja. Kto kupuje w lumpeksie a kto nie. Są ludzie, którzy tam kupują, bo ich nie stać na markowe \"nówki\". Są tacy, którzy lubią ubierać się \"po swojemu\". I nikomu nic do tego:))))))))))) ps. Ja lubię lumpeksy, szczególnie jeden ( malutki rodzinny sklep, sami przywoża sobie towar z holandii, dzięki czemu ceny są bardzo niskie- ciuszki wyprane i wyprasowane na 100%)

Ja też lubie lumpeksy bywają w nich fajne rzeczy ale trzeba przyznać ,że nie we wszstkich to zależy od kogo biorą towar.To ,że stać mnie na nowe ubrania nie oznacza ,że mam się wstydzić kupowania a raczej polowania bo wiadomo kto pierwszy ten lepszy! Pozdrowionka dla wszystkich łowców.

Gość ja tak sobie myślę
Co do tej dziewczyny ze zdjęcia to uważam że jest ona przebrana a nie ubrana :O , ale to, że akurat kupiła te ciuchy w lupeksie bynajmniej nie oznacza że wszystkie lubiące tam kupować tak się ubierają. Przecież każdy jest inny, ma inny gust, każdy co innego by ubrał, inaczej połączył i z czym innym oraz w innym stylu. Myślę że ta sama osoba mając dużo kasy gdyby kupowała w normalnych sklepach to równie śmieszne ubrania, bo takich w zwykłych sklepach również nie brakuje. Tu nie jest kwestia taka że ona kupuje w lumeksie tylko kwestia tego jakie ubrania do kupienia akurat ona wybrała. Jednak nijak to się ma do ogółu kupujących.

Gość miss wrocław
dziewczyny , czy we Wrocku też można kupić urzywane i fajne , albo firmowe ciuszki, no ja wątpię , jeszcze się z tym nie spotkałam , może to dlatego , że rzadko odwiedzam lumpeksy , a może ktoś pracuje w takim sklepiku i podzieli się wiedzą ? czekam

Gość ostatnio w lumpeksie
na ruskiej widzialam sliczna mala czarna z aksamitu-wygladala jak nowa, ale metki nie miala bardzo elegancka, ale niestety nie moj rozmiar(to bylo 38)

Gość rubryka-X
mnie stac na firmówki... ale zamiast jednej pary spodni za 199zł moge miec duuuuużo równiez firmowych ciuszków. oczywiscie nie kupuje rzeczy schodzonych,spranych,poplamionych czy dziurawych. pozdrawiam jest ktoś z krakowa?:) kto lubi buszowac w lumpeksach?:)

Gość ja tak sobie myślę
Rubryka-X Może nam zdradzisz gdzie w Krakowie można znaleźć używaną odzież firmową tzn. jakie lumpeksy w Krakowie są godne uwagi. Te które znam to mają tylko jakieś szmaty i nic tam firmowego z metkami nie widzę.

Gość zizizi
gdzie w krakowie sa naprawde fajne lumpexy?? chetnie bym poszla ale nie wiem gdzie znalezc mozna porzadne ciuszki:)

Gość justaaaaaaaaa
wytlumaczcie mi jak sie umieszcza zdiecia na stronce to wam pokaze jakie zajebiste buciki sobie kupilam w wakacje w lumpeksie

tutaj macie info o lumpkach, tam po prawej stronie lumpexy są posortowane miastami, tam są informacje o sklepach z pierwszej reki ponieważ info o nich dostarczne jest przez samych klientów

Gość justaaaaaaaaa
a te kupila calkiem nowe byly jeszcze w pudeleczku i mialy nawet zapasowe fleczki dalam za nie 20 zl http://img180.imageshack.us/my.php?image=obraz051zc7.jpg najsmieszniejsze to jest to ze ja naleze do osob ktore sie dosc drogo ubieraja wyrozniam sie ze swoich rowiesniczek pod wzgledem ubioru, ale nie wstydze sie zajzec do lumpeksu , bo wiele ciekawych rzeczy mozna znalesc , pozniej dowiadywalam sie ze kazdy myslal ze kupilam te buciki w niewiadomo jak drogim sklepie bo nie dosc ze są fajne to jeszcze nikt takich nie mial :):)

Gość krowa na granicy
buty srednie, ale ciuszki dla dziecka naprawdę bombowe :)

No to ja może też coś podrzucę. Z góry przepraszam za słabą jakość ale fotki były robione przez kamere internetową i dlatego jest tak a nie inaczej :) Bluzeczkę kupiłam w wakacje... biała z dekoltem w łódkę i ma czerwone kontury kwiatów :) Bardzo mi się podoba :) Kosztowała jakieś 6zł. http://img56.imageshack.us/img56/4403/bluzka1qr4.png A tutaj pewnie słabo widać ale jest taka brązowa ażurowa chusta z cekinami (takie ponczo - czy jak tam to się pisze) :) A kosztowała też jakoś 4-6 zł :) http://img45.imageshack.us/img45/2112/chusta1tg4.png Moga się wam te ciuszki podobać lub nie, ale jak dla mnie są superowskie :) pozdrawiam wszystkie łowczynie :)

no całkiem całkiem choc jakosc fotek .....no ale od czego wyobraźnia...

Gość miss wrocław
moja koleżanka z WROCŁAWIA ZAWSZE SIĘ CHWALI super ciuchami , że niby z lumpeksu , ale jak poszłyśmy do jednego razem , to NIC superowego nie było!!! może niektórzy to podpuszczają ??

ja tez jestem z Krakowa!! znalazlam ostatnio fajny sklep kolo dworca (idac w strone poczty głownej od dworca) sa tam rzeczy uzywane i NOWE!! z nowych rzeczy sa to koncowki kolekcji i nie sa takie tanie jak na wage ale nowe i fajne!! widzialam fajny zakiet przeceniony z 199 na 28 zl. duzo oryginalnych rzeczy. a z uzywanych.... znalazlam fajny pasek za 3 zl (jak kupujesz 2 paski to placisz 4 zl)

a i kto zna jeszcze jakies fajne lumpeksy w krakowie---> podzielcie sie informacjami

Gość boricua
w krakowie podobno mnostwo fajnych lumpeksow :) kumpele ktore tam mieszkaja zawsze mi sie chwalą jak sie widzimy co nowego upolowaly "na szmatach". tak na marginesie, kupujac w lumpeksie mamy zagwarantowane ;d ze cos po praniu nie przeistoczy sie w szmate do podłogi ;].....bo dana rzecz była juz prana, takze widac jak wygląda materiał w zetknięciu z wodą proszkiem, itp :) inaczej bywa z ciuchami kupionymi z sklepie, nieraz naprawdę szkoda pieniędzy wydawać, i to niemałych pieniędzy....to taka moja uwaga skromna. pozdrawiam

A ja bardzo bardzo poprosze o jakies namiary na fajne duże lumpeksy we Wrocławiu, jestem totalna amatorką, ale chętnie bym tego sprobowała. Podobno w Krakowie i w Bielsku są fajne lumpeksy, ale to strasznie daleko...No Wrocławianki, podajcie jakieś adresy.

Gość zomo
xena- 85 a mozesz napisac ile kosztowaly Twoje łowy?? bardzo ladne buciki:)

Gość rzeczywiście.
te brązowe buciki są śliczne, ale masz farta xena 85:)

Gość agul
Mieszkam w raciborzu. Jestem chyba rekordzistką w buszowaniu po szmateksach.jest u nas olbrzymi,dwupietrowy szmateks SZWAJCARIA!!!!!!!!!!!!Ciuchy SUPER!!!!!!Codziennie tam wpadam. Dzisiaj kupiłam córeczce kożuszek za 11zł,gdzie podobny kosztuje na 4 latka 165zł. mąż kupił kurtkę ocieplaną z BIG STAR za 17zł. Nie mam aparatu niestety żeby wam to wszystko pokazać. moja 14 starsza córka ma firmowe ciuchy własnie z tamtąd.Moje 4 letnie bliżniaki mają kurtki z REPORTERA!!!No,a ja to już mam calutką szafę. Polecam,naprawdę. Na pierwszym piętrze jest na kilo,na drugim wycena. SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość koszarowka
wczoraj kupiłam w lumpeksie śliczny płaszczyk jesienny firmy CLOCKHAUS biały, do kolan, z futrzanum kołnierzem i paskiem nosi się takie jeszcze?